Публикувано Юни 12, 201411 гд Сутринта с изтриване и инсталиране от пърчасед в Американския стана. Някой да каже как се трие разговор.
Публикувано Юни 12, 201411 гд Не може да се трие, не разбрахте ли още. Дано пуснат тази функция при следващ ъпдейт.
Публикувано Юни 12, 201411 гд Беше в папка не използваеми, там и ще си стои. При толкова алтернативи...
Публикувано Юни 12, 201411 гд Беше в папка не използваеми, там и ще си стои. При толкова алтернативи... Коя е работещата алтернатива? Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Юни 12, 201411 гд При мен и на 4-ката и на 5s се качи без проблеми и работи нормално с американски стор. На iPad-a с БГ стора не ми го дава за упдейт за сега.
Публикувано Юни 12, 201411 гд Viber, Line, Whatsapp, iMessage. Поне 2години не съм ползвал Skype и не ми липсва.
Публикувано Юни 13, 201411 гд От зле, по - зле. Нищо ново под слънцето. Не знам как е всъщност щот не харесвам Skype и още повече Microsoft, но с последната 5.0 версия получих Push нотификация, което е напредък при мен сравнено с предишните каши на това приложение. Може пък и да го пооправят, въпреки че го използвам само с 1 човек щот никой друг не знам да използва Skype.
Публикувано Юни 13, 201411 гд Моите приятели(контакти), ползват само Скайп, което не означава че харесваме последния интерфейс. Но така и не разбрах, има ли алтернатива за видео-конферанс?
Публикувано Юни 13, 201411 гд То добре, ама как може да го направят да виждаш само тези, които са онлайн и то под формата online, а тези, които са away, do not disturb и т.н. не ти ги показва. Тоест, като цъкнеш да виждаш всички... си задължен и да виждаш тези, които са офлайн. Случайно има ли някаква настройка или трябва да търпим поредният тъпизъм от страна на Skype?
Публикувано Юни 15, 201411 гд Снимките много странно се изпращат . Трябва през техния сайт да се отварят . Това нормално ли е ? А към стара версия изобщо не се изпращат - получават ! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 19, 201411 гд Над имената има една малка стрелкичка. Да, знам, че я има тази стрелка. Обаче като я натисна и цъкна онлайн, ми показва само тези, които са в зелено online, а тези, които са away например... и не ми ги показваше. Сега като ъпдейтнах и се оправи всичко.
Публикувано Април 13, 201510 гд Тея мб само езиците могат да ги нацвъкат. Аз лично това съм го зачертал отдавна.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.