Публикувано Март 31, 200917 гд Аз update-нах Clippy и MobileSubstrate, вече около час съм в Skype и нямам проблеми
Публикувано Март 31, 200917 гд Аз махнах MobileSubstrate и работи. Да питам - това MobileSubstrate важно ли е?
Публикувано Март 31, 200917 гд И при мен тръгна след ъпдейта на MobileSubstrate. Сега само ми липсва фикса да работи и с 3G мрежа.
Публикувано Март 31, 200917 гд Автор Аз махнах MobileSubstrate и работи. Да питам - това MobileSubstrate важно ли е? Ами да ти кажа важно е, с неговата деинсталация при мен си заминаха StatusNotifier, iBlackList, WildEyes, Chronus, WinterBoard, че и темата ми iNav ръчно качена. На Mobile Substrate незнам доколко си чел темата излезе ъпдейт, така че инсталирай го наново и няма да има проблеми.
Публикувано Март 31, 200917 гд В инфото към новия ъпдейт си пише, че работи и със старата версия и по-новите от нея. Поне при мен си работеше наистина.
Публикувано Март 31, 200917 гд с ъпдейта на Mobile Substrate работи без грешка .. около 40 минути без краш при 150 абоната горе доло в листа ... и доста писане чудесно!
Публикувано Март 31, 200917 гд Сега влизам и виждам, че се е появил вече Skype за iPhone. You made my day
Публикувано Март 31, 200917 гд А аз, преди да дочета взех че махнах Mobile Substrate и сега ми прави впечатление, че телефонът ми работи доста по-бързо и сега си мисля изобщо да не го слагам!
Публикувано Март 31, 200917 гд Сложих отново Mobile Substrate и бая време работи и не крашна. Значи и аз потвърждавам, че проблема е решен.
Публикувано Март 31, 200917 гд Твърдят, че с 3.0 може да провеждаш разговори през 3G. Моля, ако има някой с качена бета, да потвърди или опровергае....
Публикувано Март 31, 200917 гд Здравейте,има ли начин Скайп да е нон-стоп онлайн? А не всеки път когато го отворя да се логвам отново.Не ме притеснява евентуалното "падане" на батерията... Благодаря
Публикувано Март 31, 200917 гд Фиксът на Саурик за mobile substrate точно това прави за съжаление. Изключва substrate при активиран скайп и съответно backgrounder приложението, което го ползва не функционира. Така че, отоговорът е НЕ. Не може да работи скайп в бекграунд режим. За тази цел ползвай Fring.
Публикувано Април 1, 200917 гд Днес отново има ъпдейт на Mobile Substrate в Cydia. Аз го качих и скайпа пак започна да крашва. Ако искате не бързайте да ъпдейтвате.
Публикувано Април 1, 200917 гд Аз пробвах 2 неща, но пак не дадоха резултат. 1. пробвах това, след което 2. дейнсталирах Clippy, но и това не помогна.
Публикувано Април 1, 200917 гд Инсталирате си от Сидия VoIPover3G, после в “/Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/VoIPover3G.plist” добавяте в края "com.skype.skype" и говорите през EDGE и 3G.
Публикувано Април 1, 200917 гд Понеже нямаше какво да правя а и скайп-а не го използвам сега реших да тествам с новия Ъпдейт и найстина след качването му програмата започва да крашва, тръгва но след това крашва затова изчакайте както Nikolay казва, ако го ползвате
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.