Публикувано Май 25, 200916 гд има ли copy paste програма която да не пречи на скайп ? Нито Clippy, нито hClipboard пречат на Skype.
Публикувано Юни 2, 200916 гд Здравейте, аз имам следният проблем, още при инсталирането на скайпа през тюнса: The Application "Skype" was not installed on the Iphone, because it could not be verifield. Какво мога да направя за да си го кача ? Благодаря ви
Публикувано Юни 2, 200916 гд Направи си акаунт в iTunes Store, после си оторизирай компютъра. Разрови се с търсачката малко- във форума има описано как се прави!
Публикувано Юни 2, 200916 гд Направи си акаунт в iTunes Store, после си оторизирай компютъра. Разрови се с търсачката малко- във форума има описано как се прави! Имам акаунт в Тюнса, и съм си оторизирал компютъра, пробвах в търсачката да намеря нещо за подобен проблем, но не успях
Публикувано Юни 2, 200916 гд Пробвай да го качиш от телефона директно. Ок, но как да го направя ? Не знам дали е от значение, но акалнта ми в Тюнса е канадски.
Публикувано Юни 2, 200916 гд Влизаш в AppStore от телефона, търсиш Skype и го инсталираш. Ако искаш ето ти Skype 1.0.3 [download:3ewnvofe]http://getapp.info/download/Skype-v1.0.3.ipa[/download:3ewnvofe]
Публикувано Юни 2, 200916 гд Skype не присъства в Канадския AppStore! Значи трябва да си направя нова регистрация ? Съвет към коя държава да се преместя
Публикувано Юни 2, 200916 гд Влизаш в AppStore от телефона, търсиш Skype и го инсталираш.Ако искаш ето ти Skype 1.0.3 [download:3sa9n59m]http://getapp.info/download/Skype-v1.0.3.ipa[/download:3sa9n59m] Благодаря ти за труда, да ми пратиш файла. Но за жалост същата работа. Май ще трябва да приемам съвета на Миро, да сменявам акаунта си от канадски на някакъв друг.
Публикувано Юни 2, 200916 гд Направи си в щатския. Благодаря ти "Anthony" ще те послушам !!! И дано да стане...
Публикувано Юни 20, 200916 гд Мисля,че не видях някой да споменава,но на мен ми изписва това-"This version of Skype is only supported on unmodified iPhone OS 2.2." Какво да очаквам?Четох в американски форум,че това означава,че скайп разбира,че телефонът е джейлбрейкнат,както и че по този начин от ейпъл могат да разберат кои са джейлбрейкнатите телефони и да забранят достъпа им до безплатните приложения :confused: .Това вярно ли е?
Публикувано Юни 22, 200916 гд Забелязах, че когато стартирам скайп, в списъка с абонати не ми излизат тези, който имена са написани на български? Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Благодаря предварително!
Публикувано Юни 22, 200916 гд Така е. Не излизат. Можеш да ги намериш чрез Search функцията. Между другото как пишеш който в единствено число? Може би които
Публикувано Юни 28, 200916 гд Нещо не се ли чува, дали ще има версия която да поддържа Push? :question: :redface:
Публикувано Юни 30, 200916 гд Днес излезна и новата версия на Skype Iphone 1.1 http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=304878510&mt=8
Публикувано Юни 30, 200916 гд Автор И в нея няма push.. За сметка на това разпознава контактите написани на кирилица.
Публикувано Юни 30, 200916 гд Ако не се лъжа, при мен разпознаваше контактите написани на кирилица и в предната версия.
Публикувано Юни 30, 200916 гд разпознаваше ги само ако си дал регионалните настройки на USA. а сега ги разпознава и с Бг регионални настройки.
Публикувано Юли 3, 200916 гд Адски бавна е новата версия. Много бавна. И телефоните ми ислизат като онлайн ???? сега от телефони не си виждам хората.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.