Публикувано Юли 27, 200916 гд Здравейте, търся прогрма, която да ми позволи да променям големината на C и D (до колкото разбирам хард диска на айФоуна е разделен на C и D) Проблема: Опитвам се да инсталирам NAVIGON и ми изписва, че няма достатъчно място, въпреки че имам около 3 GB свободно пространство, а програмата изисква около 1,5 GB. Някакви идеи? Boss Tool все още не върви на ОС 3.0, но ако има нещо подобно може да сподлите... Благодаря. (iPhone 3G, OS 3.0, джейлбрейкнат)
Публикувано Юли 27, 200916 гд Както се казва, какъв хард диск, какви 5 лева :eek: viewtopic.php?f=7&t=266
Публикувано Юли 27, 200916 гд Автор Неодходими са ми около 2 GB на малкия дял, не просто изтриване на езиковите файлове. Та отново - модефициране на дяловете?
Публикувано Юли 27, 200916 гд На системния дял (който ти наричаш "С" ) се ползва само за ОС и системни приложения. Така че, колкото по-голям го направиш, толкова по-зле за теб. Всички приложения се инсталират на големия дял!
Публикувано Юли 28, 200916 гд Автор Done! Благодаря на всички включили се по темата. Отивам да си тествам навигацията
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате