Публикувано Октомври 22, 200916 гд има ли начин, кгогао получавам съобщение в IM+ или skype, да ми сигнализира или в статус бар или с балонче върху самата икона на програмата?
Публикувано Октомври 22, 200916 гд Когато имаш непрочетено съобщение в skype ти се показва балонче на иконката на самата програма.
Публикувано Октомври 22, 200916 гд В settings/skype - stay online/ON и ще ти излиза известие(трябва да си с skype 1.2 или 1.2.2). П.П. За целта- затваряй програмата с хоум бутона, за да останеш онлайн. Ако дадеш log out - няма известие.
Публикувано Октомври 22, 200916 гд В този случай обаче пак е нужна програма като Insomnia или КeepAwake за да ти поддържа wi-fi-то активно при изгасен екран.
Публикувано Октомври 30, 200916 гд Интересува ме нещо по настройката на програмата. На Interval искам да ме известява през 5 минути. Това означава, че трябва да пише там 300 секунди ли? На Count какво означава ако задам 5 примерно? Колко пъти да ме известява през 5 минути ли? Аз искам да ме известява 5 пъти през 5 минути. В такъв случай на Count сигурно трябва да се зададе 5.0. И впрочем, защо ли е направено с точност до десета, нали е брой пъти? Не знам още и какво е това RSS? :redface: Не го схванах и това си е... :banghead:
Публикувано Октомври 31, 200916 гд Автор RSS е да ти показва събития/новини, ако имаш зададени такива. За известяване ползвам MobileLog.
Публикувано Ноември 3, 200916 гд Мисля, че открих един бъг - когато го имам инсталирано не работи бутонът на хендсфрито ми :/
Публикувано Ноември 25, 200916 гд Здравейте всички! имам Ipod touch 3g и реших да му кача Status Notifier. след инсталацията ми показва грешка "Error Q Runing. Sub-process /usr/bin/dpkg returnd an error code (1)" и /var/cache/apt/archives/com.otryo.statustusnotifier_0.2.11-1_iphoneos-arm.deb failed in buffer_write)1d) (8, ret=-1). Не мога да го деинсталирам, както и да го инсталирам отново. Форомът ви е страхотен и се надявам да ми помогнете. благодаря предварително Sladichuk: :naughty: Приятелче, това някакъв пирдопски диалект ли е, или просто си пропуснал часовете по български език относно граматката ? Хайде, ако обичаш отбележи присъствие ТУК. Веднага!!!! Всички теми! От първата до последната буква! :read: Пък ако после имаш затруднения при изписването на някоя думичка, питай чичко Google как се пише, бе.. Не ме карай да вадя тестето с картоните! :spank:
Публикувано Юни 22, 201015 гд И това не работи на iOS 4.0 Телефонът влиза в Safe Mode след инсталация и respring.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.