Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

И при мен крашва след като се опитам да го пусна. :D

Явно бъговете са доста... след още опити открих, че след като изтрия клиповете от YouTube и затворя програмата от мултитаск-а... след това като вляза те са си още там. Другото интересно е, че единия клип ми крашва, а на другия ми пише, че ми трява интернет за да го гледам. :Wink::blink: :blink:

• Отговори 62
  • Прегледа 17k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Впечатленията ми от YourTube, MiTube и aTube Video Downloader. До колкото успях да разбера YourTube е платена и точи по бързо батерията заради MobileSubstrate, пуснеш ли нещо да се тегли гледаш го кат

• Преди малко пробвах YourTube 3.1a-1 beta и останах повече от доволен. Няма никакви бъгове, а видеото се импортва без проблем в iPod Library. Единственно му липсва Artwork-а, но се надявам на фикс. Не,

• YourTube 3 3.1b-4 Линк

Публикувано

Реинстал на YourTube, рестарт на телефона.

Публикувано

Grievous, направих каквото каза и резултата е - вече първото клипче не ми крашва, но всички искат интернет. Другото интересно е, че след като изтрих всички клипчета изтеглих само 2, след това ги намерих в /var/mobile/Media/YourTube

и там има 4 клипа. Другите 2 са които бях изтеглил и изтрил. Със странни имена са. Някакви идеи как да се подкарат в YouTube.app ?

Edit: Сега изтрих всички клипове от там с iFile и се оказа, че в YouTube ми се появи 1вия изтеглен клип, който крашваше.. крашва и сега. Само него го бях вкарал в iPod Library, но го бях изтрил от там. :D

Публикувано

И аз съм с проблем. От както инсталирах yourtube, Justin.tv ми крашва постоянно.

Публикувано

YourTube 2 е налична в репото на Sinful.

Сега го тествах, работи перфектно.

Плейва свалените клипове и ги импортва в iPod.app

Чудесно!!

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Впечатленията ми от YourTube, MiTube и aTube Video Downloader. До колкото успях да разбера YourTube е платена и точи по бързо батерията заради MobileSubstrate, пуснеш ли нещо да се тегли гледаш го като камък и това е, излезнеш ли от приложението започваш отначало, MiTube е безплатна но не върви добре, а от aTube Video Downloader нямам впечатления :mellow:

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

На мен продължава да ми крашва, след като се опитам да пусна сваления клип. Някой някакви идеи :(

Редактирано от zzemy

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Току що излезе ъпдейт YourTube 3 и въпреки това пак не могат да се добавят клипове в iPod.app.

Хубавото е, че не искат отново пари както беше по време на прехода от 1 към 2.

Публикувано

PwnTunes ми върши идеална работа за това, която ти казах не знайно как попадна в платените ми програми.:tooth:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

При мен върви супер,клиповете ми вървят перфектно, имам папка на YourTube във var/mobile/Media, но не мога да ги прехвърля в ipod-a.HELP :rolleyes:

Публикувано

При мен дава само Add to Camera Rool

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Преди малко пробвах YourTube 3.1a-1 beta и останах повече от доволен. Няма никакви бъгове, а видеото се импортва без проблем в iPod Library. Единственно му липсва Artwork-а, но се надявам на фикс. Не, че е важно, но по време на добавянето в iPod Library за около 2-3 секунди горе в статус бара се появява едно G (снимка4). Да не се чудите какво е. :smile:

Който си е платил, може да добави http://apt.cocoanuts.co и да тества.

b06bf5372299d73a.PNG36e8b829ce737bba.PNG7b665b148921a173.PNG

e52cb6a9ca36e00a.PNG6dea38cc52cbce0c.PNGf275280b0dbe115d.PNG

Публикувано

YourTube 3 3.1b-4

What's new:

- Bug Fixes

Линк

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.