Публикувано Юли 27, 200916 гд iProtect е приложение с помощта на което слагате под ключ всички инсталираните apps/games на Home Screen-а. Може да го намерите и инсталирате от Cydia срещу $8.99. iProtect 3.0.2 За да активирате натиснете бутона "Register"! Трябва да сте свързани с WiFi или 3G за да се изтегли лиценза! Fabius
Публикувано Юли 28, 200916 гд Браво за бързото реагиране на искането ми: Програмката се казва iProtect и я има в Cydia... действа като локдаун-а и останалите програми от този вид (които заключват приложенията с парола) Много ми допадна и работи по-добре от останалите от този вид и затова се нуждая от крак ? Благодаря предварително!!! Супер е програмката, работи безотказано !!!
Публикувано Юли 28, 200916 гд Ехх тези права :confused: ... така и така не успях да ги усвоя :evil: Имали начин да я подкарам без задаване на права ?
Публикувано Юли 28, 200916 гд ..Имали начин да я подкарам без задаване на права ? не И при мен си работи! :mrgreen: Благодаря !
Публикувано Юли 28, 200916 гд А може ли, да ми кажете според вас най-лесният начин на задаване на права?
Публикувано Юли 28, 200916 гд аз само си ги прехвърлих... щото и аз от сумати ръководства неразбрах как се борави с пустите права та само си ги прехвърлих и всичко баца без грешка...
Публикувано Юли 28, 200916 гд С програмката iCommander от Cydia. Не я намирам в cydia :confused: Някой ми беше казал, че права могат да се задават и през iFile ... някой ако знае, можели да ми обясни как става?
Публикувано Юли 29, 200916 гд И при мен всичко си е наред. Благодаря. П.П. и аз не намирам iCommander от cydia?
Публикувано Юли 29, 200916 гд Автор iCommander мисля идваше от соурса на ripdev, но незнам как се изписва, а и никога не съм го използвал. Как да зададем права чрез WinSCP?
Публикувано Юли 29, 200916 гд iCommander мисля идваше от соурса на ripdev, но незнам как се изписва, а и никога не съм го използвал.Как да зададем права чрез WinSCP? ето го "Ripdev This is a Cydia (or Icy) repository. Add new source: http://apt.ripdev.com and enjoy."....но и там не намирам iCommander
Публикувано Септември 7, 200916 гд При мен не работи!Правя всичко и ме изхвърля?!? Решихме й проблема ще споделиш ли как ?
Публикувано Септември 7, 200916 гд и после да съм най активен в темата как да се върнем на 2.2, по добре да изчакам 3.1 а ... това ли е решението и тук?
Публикувано Септември 7, 200916 гд Аха. Недей да цитираш непосредствено под мнение! ammcfc ще те "изяде"! П.П. Защо мислиш че ще се наложи да връщаш? Всичко има за 3.0
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.