Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

И двете приложения, които споменаваш се слагат през Сидиа! За да имаш нея, трябва да джейлнеш! Сега разбра ли?

• Отговори 62
  • Прегледа 16.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Здравейте на всички, току що си инсталирах програмата понеже ми потрябва днес за да не ми четат смс-ите и ето как го направих: през Сидия добавих сорса http://cydia.xsellize.com/ от там намерих при

• Аха. Недей да цитираш непосредствено под мнение! ammcfc ще те "изяде"! П.П. Защо мислиш че ще се наложи да връщаш? Всичко има за 3.0

• Като нищо да е краден от Гърция.

Публикувано

За последно е да цитираш предходен пост!!!!!

да благодаря! а някакви подобни на апплестора?

Редактирано от Sladichuk®
Sladichuk®

Публикувано

Изключително мързелив, нахален и надут си, като всички, дето мама и тате са им втълпили, че с пари и плащане могат да накарат някой да им е длъжен да ги обгрижва чрез знание и опит, компенсирайки собственото ти нежелание да придобиеш такива, само защото можеш да платиш...

Е, не винаги и не с всичко е така... Понапъни се малко, попросвети се поне за елементарни неща, и няма да се налага да те навикват , поне за спам и наа**ане на темите тук!

Още един подобен на горния въпрос задай....

Публикувано

В друга тема ти изброих доста. Каза(а първо беше забравил), че си ги пробвал и не стават. Що просто не пробваш в стора да потърсиш нещо с ключова дума протект или сейв?

Публикувано
  • Автор

Ако приложението крашва, изтеглете го наново от тук и инсталирайте.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

След Update до 2.7 ми изписва съобщение Warrning. iProtect trial period expired. The software is now disabled. И иска да го регистрирам. Пробвах и с файла дето сте го качили, пробвах да го инсталирам и от други сорсове в Cydia, но никакъв прогрес... Някакви идеи ?

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Някой знае ли защо на iProtect 2.7 на iOS 5.0.1 не работи забраната за триене и преместване на приложения ,иначе са заключени и сим функцията работи но ....

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Проблема при мен е, че ми липсва Photos и Camera, а точно тях искам да ги заключа.

Публикувано

Няма ги, аз пък исках Settings и пак не може, малко тъпо, ама иначе като цяло е добре.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано
  • Автор

iProtect 3.0.2

What's new:

* Adjustments for iOS 6

Линк

• 2 години по-късно...
Публикувано

Не мога да я разбера тази програма плащаш 15 лв, а по никакъв начин не можеш да си защитиш снимките. Ако сложа парола на Photos, имам достъп до снимките през Camera и Settings/ Wallpaper. Ако някой знае друга програма за заключване на снимките да сподели.

Публикувано
  • Автор

BioProtect

Можеш да ги заключиш и в Settings.

Публикувано

Благодаря, получи се :guitarred::drunk:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.