The Shaman Публикувано Декември 28, 2010 Публикувано Декември 28, 2010 Category: Business Dec 14, 2010 Version: 1.9.2 1.3 MB Seller: YANGYANG YU © 2010 Sam Yu LANGUAGES: English, Chinese, German REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 3.0 or later 2 Цитирай
mi4openev Публикувано Декември 28, 2010 Публикувано Декември 28, 2010 Много добро и удобно приложение, особено след рестор . Цитирай
kikimor Публикувано Януари 14, 2011 Публикувано Януари 14, 2011 Когато импортваш къде трябва да поставиш ".xls"-ския файл? Благодаря Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 14, 2011 Автор Публикувано Януари 14, 2011 Пробвай с приложението: Цитирай
kokobrise Публикувано Януари 15, 2011 Публикувано Януари 15, 2011 Чудесна програма.Отпадна и последната причина поради която ползвах itunes.Остана само рестора Цитирай
cichlidi Публикувано Януари 24, 2011 Публикувано Януари 24, 2011 Как да кача после контактите в телефонът нещо не се получава? Цитирай
SpUd3r Публикувано Януари 25, 2011 Публикувано Януари 25, 2011 (редактирано) Пускаш програмката, натискаш Импорт. След което избираш как да ги качиш - USB или WiFi. Натискаш Wi-Fi и ти изписва адрес. Въвеждаш го в твоя браузър и качваш архива Редактирано Януари 25, 2011 от SpUd3r Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 26, 2011 Автор Публикувано Януари 26, 2011 What's new in the latest version:V1.9.6 1.add Portuguese version, Thanks Heyder Ferreira for your translation work. 2.fix another bug that cause "error code 207" or "error code 110". 3.support country code 'ja' (in ISO country code, 'jp' stand for Japan). 4.if some cells(such as "note" cell) contain large chunk of text (more than 255 characters) in export file and you open this file using MS Excel, only the first 255 characters appear in these cells. please open this file using OpenOffice.org at first and then save again. you will see all characters appear even in MS Excel. Цитирай
mitakamusic666 Публикувано Януари 27, 2011 Публикувано Януари 27, 2011 Здравейте,извинявам се за може би глупавия въпрос,но къде се намира Export-натият файл.Изписва ми,че е Save-нат като ZIP в Sharing folder ?????? Благодаря предварително Цитирай
mitakamusic666 Публикувано Февруари 10, 2011 Публикувано Февруари 10, 2011 Извинявайте за глупавия въпрос,но къде да търся папката Documents на приложението.Не знам как да си намеря контактите и бях попитал,казаха ми да ги търся в папката Documents,но не откривам такава.Благодаря предварително Цитирай
The Shaman Публикувано Май 12, 2011 Автор Публикувано Май 12, 2011 ExcelContacts 2.0 What's new in the latest version:1. Added 3 features: ★ 1. You can now export iPhone contacts to an Excel file which can then be imported to Outlook Contacts directly. You will see all column headings are translated into your native language. ★ 2. You can also import contacts from an Excel/xls file that has been exported from Outlook to your iPhone. ★ 3. You can now export iPhone contacts to a csv file which can then be imported to Gmail Contacts directly. 2. Fixed a bug that caused incorrect modified timestamp to be set on files imported via Email. 3. Fixed a bug that prevented the app from importing a file containing empty rows 4. Added support for importing the “WorkStreet[1-9]”, “HomeStreet[1-9]”, “OtherStreet[1-9]” columns. 5. Added Turkish version. 6. Added support for exporting/importing the “WorkEmailAddress”, “HomeEmailAddress”, “OtherEmailAddress” columns. Languages: English, Arabic, Chinese, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish Цитирай
orbitalen Публикувано Юли 4, 2011 Публикувано Юли 4, 2011 Благодарско! Само да подчертая, че точното име на приложението е Contacts2Excel, тъй като при мен Contacts to Excel не върна резултати в търсачката. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.