Публикувано Декември 28, 201015 гд Има ли начин да се настроят SMS известията на Facebook за България.Там не я пише,но ако избера някоя друга държава дали ще стане?Попринцип номера ми е регистриран,и сега трябва да пратя SMS със код на един номер за да се активира,но там българия не е пише и се чудя ако изпратя SMS-а със друга избрана държава,да не ми струва скъпо?
Публикувано Декември 28, 201015 гд Няма да е коректно, ако те таксуват с повече пари, защото все пак номера ти е български и би трябвало да го зачете като такъв... Пробвай, дори и да ти зачете повече пари, едва ли ще са повече от 1-2 лева ( поне ще си го имаш за обеца ).
Публикувано Декември 31, 201015 гд Ако имаш gmail поща, можеш да си я настроиш да те известява със СМС, когато имаш активност във Фейсбук. Фейсбук праща мейл в gmail (можеш да си настроиш от ФБ за какви активности да известява) -> gmail праща СМС до твоя телефон при всеки получен мейл (не само от ФБ, а като цяло). Не е 1/1 същата услуга, но пък е алтернатива, която аз използвам отдавна. А и е безплатна.
Публикувано Януари 1, 201115 гд Да, правилно, напишете си и номерата на мобилните телефони, а след това пратете малко кръв, урина, фекалии и косъм до централата им.
Публикувано Януари 1, 201115 гд Добре де, при тази опция на джимейл, няма ли да бъдем обсипани от смс-и?Все пак има доста заети хора, които обаче искат да получават смс, в този случай какво правим?
Публикувано Януари 2, 201115 гд Ще получиш толкова СМС, колкото имейла пристигнат в пощата ти (изключвам тези от папка Spam, те не се отбелязват с известяване). Дал съм го като алтернатива просто. Всеки си решава дали да я ползва. Аз в пощата в gmail получавам само важни имейли и известия от ФБ. За по-маловажни неща (регистрации по сайтове и т.н.) съм се абонирал с друг имейл адрес.
Публикувано Януари 2, 201115 гд Добре де, нали има push нотификации...За какво са ви тези SMS известия?
Публикувано Януари 2, 201115 гд Не точно, поне при мен. Както и да е, нека ги има описани вариантите, пък на кой както му е удобно.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.