Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Downgrade на baseband 06.15.00

Featured Replies

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 238
  • Прегледа 46.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Публикувано

Здравейте, аз съм с iPhone 3g, 3.1.3, 06.15.00 и с bootloader 6.4, искам да попитам дали ще мога да downgrade-на до 05.13.04, след което да отключа?!?

Публикувано

Ице, попълни си профила, брат. Ще можеш, първото мнение в темата не чете ли?

Публикувано

Благодаря за помощта, абе нещо не бях сигурен от инфо-то, което беше написано, но ще го пробвам, че тоя iPad-ски baseband не се трае, айде Благодаря ;)

Публикувано

Пишеме само за проверени лично неща ;)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте. Мога ли да Ви помоля за малко помощ със следния проблем. Един приятел си е ресторнал телефона (iPhone 3G) през iTunes и не се е съобразил, че ще го заключи. Прочетох темата и се опитах да го оправя. Първо му сложих firmware 4.1 (само за него има запазени SHSH). Качих iPad-ски бейзбанд и телефонът се отключи, но естествено GPS-а не работеше. Опитах да му даунгрейдна бейзбанда по описания в първи пост начин, но след процедурата полето settings -> modem firmware беше празно и да кажем след около минута ми пусна съобщение, че има проблем и трябва да ресторна през iTunes. Ресторнах с оригинален firmware 4.1 и всичко се оправи , но се върнах в началното положение с modem firmware, който не се отключва с ultrasnow. Телефона е 3G, 8GB, bootloader 6.04, компютъра, който използвам е с windows 7. Благодаря предварително !

Публикувано

Пробвай на друг комп.

Публикувано

Има случаи, в които свалянето на 6.15 е невъзможно. Сблъсквал съм се два пъти, Колето май също. Защо, не знам...

Публикувано

iTunes 11.0.1, под уин и мак ;) Стар тюнс и мачка. На мен ми плю usb comm error под двете платформи и когато го боднах на лаптопа(там е стар тюнс) - няма грижи.

Публикувано

Имам предвид изчезването на имеи, бейзбанд и т.н. И аз съм със стар на щайгата, макар да не виждам връзката :) Не става и това е.

Публикувано

Потвърждавам, 2 пъти ми се е случвало с различни 3Gs.

Публикувано

С кой редсноу ги мъчите?

Публикувано

С който се сетиш :)

Публикувано

С 14b2 никакви грижи

Публикувано

И там има.

Публикувано

Няма бейзбанд, няма нищо..

Публикувано

Като му качиш 4.1 или 4.2.1 ще заима.

После айпадски и после сваляш...

Публикувано

И пак няма бейз :)

Публикувано

Ем начи е болен :)

Имам един такъв

Публикувано

Под 4.1 свалянето рядко прави мъки.

Шаманче, връзката е калпавият им нов драйвър/кекст за телефоните. На последната е скапан за 4-ката и 3г/с, на някои от старите - само за 3г/с.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте имам един 3GS който беше с IOS 6.1.3 i BB 05.16.08 и сега е отключен с помоща на redsn0w и е с IOS 6.1.3 и BB 05.13.04, всичко си му работи перфектно GPS, WI-FI, само не разбрах може ли да се направи нещо за да се избегне след всеки рестарт или включване-изключване да трябва да се стартира с компютър?

Публикувано

Джейла е такъв.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Ок, a кaк трябвa дa го джейлнa зa дa се избегне товa с компa?

Публикувано

В момента няма как,чакаш и четеш

Sent from my iPad using Tapatalk 2

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Момчета , един 3гс сериен номер 870056 , опитвам се да му сложа аипадския обаче нищо не става. Пробвах с всички редсноу , но когато стигне при анансчето activating и после flashing baseband е само за 2 секунди и рестартира. Много странното за мен е също , че на мястото на чертичките за сигнала пише iphone и това след чист рестор . Да не говорим , че няма нито бейзбанд нито вифи нито блутут.

Значи ресторнах го със 4.1 , 4..2.1 , и с 6.1.3 и нищо. при ресторите айтюнса никаква грешка не дава.

Когато дам в редсноу downgrade ipad baseband като стигне ананаса забива на activating и до там.

Някаква идея?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.