Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Ех и аз от кога го чакам ... Не че не искам да си я купя книгата

• Отговори 269
  • Прегледа 83.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ще купя като подарък още едно копие на книгата на човек от форума, чието име няма да споделям. После Поживём - увидим Понеже не видях подробно ръководство как книгата да стигне от Adobe Digital Edit

• Неоле, ако искаш дай ми адрес, аз ще я поръчам и ще я платя онлайн. Книгата ще дойде при теб, после ти се занимаваш с останалото

Добавени снимки

Публикувано

Aз книгата лесно ще си я взема, но ми се иска на айпада да я чета..

Публикувано

Е аз не мога лесно, затова ще чакам epub формат

Публикувано

Все още я няма никъде сканирана,щом се докопам до книгата,ще я сканирам и ще я кача.

Публикувано

Абе то и моя скенер си стои така. Ама то тва книга ли е, представям си какво ще му е на човека който я сканира. :)

Публикувано

По-скоро въпросът е как ще се обърне в епъб. Някой тук разбира ли от тия процедури? Все пак епъб си е като малък сайт, с код, линкове и тн. А иначе сканирането ще отнеме доста да, дебеличка е книгата, но може би няколко часа ще отнеме..

Публикувано

За форматирането в епъб не е трудно. Има ли програми, под Мак особенно които върашт работа. Но ... Сканирането си е голямата играчка. Там има и физическа работа, а не само с мишката :)

Публикувано

Неоле, ако искаш дай ми адрес, аз ще я поръчам и ще я платя онлайн. Книгата ще дойде при теб, после ти се занимаваш с останалото :)

Публикувано

Страхотно е това което ще направите. За пореден път нямам думи какво да напиша. Не знам дали няма да е добре, след като се направи в епъб формат да се пусне като програма ли и аз не знам с някакво заплащане, коедо да възтанови сумаъа да Джони. Това е мое мнение де ...

Публикувано

Няма нужда, никой не иска да печели от подобни неща. За мен също ще е удобство да имам книгата на iPad. Яд ме е на издателите в България, които се държат като търговци на хартия. Предполагам, че с минимални усилия ще могат да си докарат още някой лев, пускайки книгата в електронен формат.

Публикувано

И все пак, след като издателите не са си направили труда, да направят това което мислите да направим. Според мен ще е добре да има начин да се даде някой лев на този който си направи труда да направи книгата в ел. формат.

Публикувано

Оказа се, че има epub в продажба ;)

Извинявам се ако съм засегнал някой Български издател.

Публикувано

Айде нема нужда дето се вика а ? Абе знам ви че не сте останали, но мислех че ще е хубаво поне да се възтановят парите за самата книга, нещо такова. Но пак казвам, като няма нужда .... здраве да е :) Просто ще чакаме да четем и те така.

П. П. И все пак проекта остава ли ?

Редактирано от mitkoiphone

Публикувано

Да!

Публикувано

В сайта на Хеликон се предлага за 28 лева. Само че за четене с Bluefire reader.

http://www.helikon.bg/ebooks/539/10000000000376_stiv-dzhobs%3A-edinstvenata-ofitcialna-biografiia-na-osnovatelia-na-apple.html

Редактирано от blackadder

Публикувано

И аз може да се включа в спонсорството за книгата, бих се радвал да я има в е-формат. ДЖ.Б. Ако искаш влизаме на партия :)

Публикувано

На някой да му се намира Дядо Горио няма значение формата в читанката не е цялата....май...

Редактирано от RedjepBairam

Публикувано

Тъй като сканиране и създаване на pdf не е най добрия вариант за четене с iBooks, аз се наемам да подготвя сканирания материал(разпознаване на текст и редакция) и обръщането му в epub, ако има с кого да разделиме тази задача, че за сам човек си е доста дейност - все пак, това е за през свободното ми време, което е силно ограничено. А ако сме повече, ще е още по-добре.

П.П. Неоле ако се организиа работата със сканирането, може ли да е с максимално добро качество, за да е по-лесно разпознаването на текста след това?

П.П. Ако се стигне до разглобяване на книга, се наемам и да я сглобя доста прилично - може и перфектно(зависи от разглобяването).

Публикувано

53e41762-faaf-74cf.jpg53e41762-fabb-0929.jpg53e41762-fac5-0e54.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Рефрешвам темата по няколко пъти

Публикувано

... Чакаме Джони да сподели, ако реши... :smile:

Тъй като книгата е със Adobe DRM защита, има ли начин да бъде споделяна с други?

Публикувано

Все си мисля, че за нашите "гении" във форума защита която да ги спре НЯМА. Дано да съм прав.

Публикувано

Мисля, че с преконвертиране ще стане.

Публикувано

Защитата наистина им е смешна, но проблемът е друг:

Авторски права

Steve Jobs

Walter Isaacson

Copyright © 2011 by Walter Isaacson

Стив Джобс

Уолтър Айзъксън

© СофтПрес ООД, 2012

© Марин Загорчев, Яна Маркова, Милена Радева, Васил Сирманов, превод, 2011

ISBN 978-954-685-999-0

Всички права запазени. Нито една част от тази книга не може да бъде размножавана или предавана под никаква форма или начин, електронен или механичен, включително фотокопиране, записване или чрез каквито и да е системи за съхранение на информация, без предварително писмено разрешение на СофтПрес ООД.

Публикувано

Ще е хубаво да получим по едно ЛС и темата да се заключи :smile:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.