Публикувано Януари 25, 201214 гд Все още я няма никъде сканирана,щом се докопам до книгата,ще я сканирам и ще я кача.
Публикувано Януари 25, 201214 гд Абе то и моя скенер си стои така. Ама то тва книга ли е, представям си какво ще му е на човека който я сканира.
Публикувано Януари 25, 201214 гд По-скоро въпросът е как ще се обърне в епъб. Някой тук разбира ли от тия процедури? Все пак епъб си е като малък сайт, с код, линкове и тн. А иначе сканирането ще отнеме доста да, дебеличка е книгата, но може би няколко часа ще отнеме..
Публикувано Януари 25, 201214 гд За форматирането в епъб не е трудно. Има ли програми, под Мак особенно които върашт работа. Но ... Сканирането си е голямата играчка. Там има и физическа работа, а не само с мишката
Публикувано Януари 25, 201214 гд Неоле, ако искаш дай ми адрес, аз ще я поръчам и ще я платя онлайн. Книгата ще дойде при теб, после ти се занимаваш с останалото
Публикувано Януари 25, 201214 гд Страхотно е това което ще направите. За пореден път нямам думи какво да напиша. Не знам дали няма да е добре, след като се направи в епъб формат да се пусне като програма ли и аз не знам с някакво заплащане, коедо да възтанови сумаъа да Джони. Това е мое мнение де ...
Публикувано Януари 25, 201214 гд Няма нужда, никой не иска да печели от подобни неща. За мен също ще е удобство да имам книгата на iPad. Яд ме е на издателите в България, които се държат като търговци на хартия. Предполагам, че с минимални усилия ще могат да си докарат още някой лев, пускайки книгата в електронен формат.
Публикувано Януари 25, 201214 гд И все пак, след като издателите не са си направили труда, да направят това което мислите да направим. Според мен ще е добре да има начин да се даде някой лев на този който си направи труда да направи книгата в ел. формат.
Публикувано Януари 25, 201214 гд Оказа се, че има epub в продажба Извинявам се ако съм засегнал някой Български издател.
Публикувано Януари 25, 201214 гд Айде нема нужда дето се вика а ? Абе знам ви че не сте останали, но мислех че ще е хубаво поне да се възтановят парите за самата книга, нещо такова. Но пак казвам, като няма нужда .... здраве да е Просто ще чакаме да четем и те така. П. П. И все пак проекта остава ли ? Редактирано Януари 25, 201214 гд от mitkoiphone
Публикувано Януари 25, 201214 гд В сайта на Хеликон се предлага за 28 лева. Само че за четене с Bluefire reader. http://www.helikon.bg/ebooks/539/10000000000376_stiv-dzhobs%3A-edinstvenata-ofitcialna-biografiia-na-osnovatelia-na-apple.html Редактирано Януари 25, 201214 гд от blackadder
Публикувано Януари 25, 201214 гд И аз може да се включа в спонсорството за книгата, бих се радвал да я има в е-формат. ДЖ.Б. Ако искаш влизаме на партия
Публикувано Януари 25, 201214 гд На някой да му се намира Дядо Горио няма значение формата в читанката не е цялата....май... Редактирано Януари 25, 201214 гд от RedjepBairam
Публикувано Януари 25, 201214 гд Тъй като сканиране и създаване на pdf не е най добрия вариант за четене с iBooks, аз се наемам да подготвя сканирания материал(разпознаване на текст и редакция) и обръщането му в epub, ако има с кого да разделиме тази задача, че за сам човек си е доста дейност - все пак, това е за през свободното ми време, което е силно ограничено. А ако сме повече, ще е още по-добре. П.П. Неоле ако се организиа работата със сканирането, може ли да е с максимално добро качество, за да е по-лесно разпознаването на текста след това? П.П. Ако се стигне до разглобяване на книга, се наемам и да я сглобя доста прилично - може и перфектно(зависи от разглобяването).
Публикувано Януари 25, 201214 гд ... Чакаме Джони да сподели, ако реши... Тъй като книгата е със Adobe DRM защита, има ли начин да бъде споделяна с други?
Публикувано Януари 25, 201214 гд Все си мисля, че за нашите "гении" във форума защита която да ги спре НЯМА. Дано да съм прав.
Публикувано Януари 25, 201214 гд Защитата наистина им е смешна, но проблемът е друг: Авторски права Steve Jobs Walter Isaacson Copyright © 2011 by Walter Isaacson Стив Джобс Уолтър Айзъксън © СофтПрес ООД, 2012 © Марин Загорчев, Яна Маркова, Милена Радева, Васил Сирманов, превод, 2011 ISBN 978-954-685-999-0 Всички права запазени. Нито една част от тази книга не може да бъде размножавана или предавана под никаква форма или начин, електронен или механичен, включително фотокопиране, записване или чрез каквито и да е системи за съхранение на информация, без предварително писмено разрешение на СофтПрес ООД.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.