Публикувано Януари 5, 201115 гд Здравейте,тия дни си нямам работа та се чудя к'во да правя. Внезапно ми хрумна идеята да търся звезди с iPhone просто ейтака да има До сега съм намерил само Lidnsey Lohan,Megan fox,Lady Gga,Miley Cyrus,Nina Dobrev и Ian Somerhalder... Ако случайно във филм или по интернет пространството се натъкнете на нещо такова,моля да споделите Доста е тъпо знам,ама може да си спестите коментарите относно това Robert Pattinson,тоя е егати смотания ама все пак е звезда.. влиза в колекцията Ian и Candis Редактирано Януари 5, 201115 гд от Dean
Публикувано Януари 5, 201115 гд Selena Gomez и Demi Двама мъже и половина May the iForce be with you! Меган Фокс + StarWars
Публикувано Януари 5, 201115 гд Автор Selena от кога я търся .. Meрси ! Линдзи вече не е в пандиза За съжаление момчетата са повече с iPhone от колкото дамите но.. Аштан Кътчар Още едно попълнение от Иан сомерхалдер и Кандис
Публикувано Януари 5, 201115 гд It’s no surprise Paris Hilton has an iPhone, it is a surprise that she knows how to use one. ХАХАХАХАХА!!! Е, НЕЕЕЕ!!!
Публикувано Януари 5, 201115 гд Katherine Heigl Paris Hilton Hilary Duff Vanesssa Hudgens http://pik-a-boo.blogspot.com/2009/11/celebrities-are-iphone-freak.html
Публикувано Януари 20, 201115 гд FaceTime on Hawaii Five-O Hawaii 5-O Smartphones: iPhone & Windows Phone for Good Guys, Android for Bad Guys?
Публикувано Януари 20, 201115 гд Само дърт вейдър има четворка! Respect! Тая 4-ка, аз съм му я подарил
Публикувано Януари 20, 201115 гд А сигурно само на Чък Норис му дават джейлбрейкнът iPhone направо от Apple
Публикувано Януари 21, 201115 гд dizza, не се ебавай с Чък Норис. Човекът фиксна проблема със сигнала при iPhone 4. :D
Публикувано Февруари 3, 201115 гд Е сега , ще ви туря Явор Дачков тука на фото, да видите срс-тата от къде идват
Публикувано Февруари 5, 201115 гд Себ Бах ми прати снимчица http://img202.imageshack.us/i/imageenc.jpg/
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.