Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Safari Download Manager

Recommended Posts

Публикувано

Safari Download Manager е мощен Downloader, който си струва да бъде купен на всяка цена.

Свалянето на файлове директно от Safari става с лекота, а разбирателството с iFile Ви дава възможност да ги прегледате само с едно тапване. Цената му е само $2 и може да бъде закупено от Cydia Store.

Safari Download Manager 2.1-1

Свали

Съвместимост - iPod/iPhone/iPad. Повече настройки в Settings/Safari Download Manager.

Устройството Ви трябва да е с фирмуеър 3.x нагоре. Не работи на устройства с 2.x!

Свалените вече файловете може да намерите във /var/mobile/Media/Downloads

98f70c440ebf8c23.PNG0a53206d90cd9548.PNG

394755889b3dd3a4.PNG2959566c54d5a8e5.PNG

Публикувано (редактирано)

:bravo:

Но все пак да питам тази иконка как се показва? :redface:

6b9637b989390553.png

Редактирано от Grievous
Публикувано

Всичко с течение на времето, ще чакам mupo да се произнесе.

Добавете си http://sinfuliphonerepo.com и си го изтеглете излекувано.

Публикувано

Аз си го сложих от Cydia,но при положение,че си си го платил неразбирам защо и при теб неизлиза?

Публикувано

GPower, направи ли респринг след рестарта?

Публикувано

Разбира се,че съм направил.The Shaman незнам дали разбра за коя иконка става въпрос?

Публикувано

Явно не, обясни ми.

Публикувано

Това ти е от разчекнатата тема за Сафари която ползва Grievous. При мен е наред иконата за страниците с дефолтската тема!!

Публикувано

Да от темата е. Grievous би ли споделил ако я оправиш. И по точно кой файл прави мизерията.

Публикувано

Ако иконите се направят по-малки не би трябвало да има проблем.

Публикувано

като изтегля дадена мп3 как и откаде да я прослушам. кАто дам на иконката с далнлоад излиза песента като цъкна на нея ми излиза песента и nothing to do!

Публикувано

Прочети отново първия пост на темата, точно под скрийншотчетата.

Публикувано

а как да достигна до тези от телефона си а не да го включвам кам компутара. и на custom долу add filer type бута ли се нещо

Публикувано

Инсталирай iFile на телефона и така ще можеш.

Публикувано

само как се стига до втория сриин при мен нещо не става

Публикувано

Намираш линк за сваляне, кликваш върху него и се появява втория скрийн.

Публикувано

при мен като го сложа и safari сдава багажа ! Получава се и при двата файла дадени в темата

някакви идеи?

Публикувано

Забелязвам, че са оправили проблема в ландскейп. Преди не можеше да го отвори в този режим, т.е. го отваряше в нормален.

Публикувано

1 Да речем ако искам да сменя директорията в която да сваля какво трябва да направя и по-точно възможно ли е?

2 Песните и филмите които свалям как да ги сложа в aipod-a?

Публикувано

Здавейте, вчера си сложих МенаЖера , както е описал Grievous, но днес излезе нов ъпдейт и на Сидия ми го показва, а за си го качих от Grievous. Всичко е наред и работи но на Сидиа продължава да седи активно??? Как да го махна или не съм го нправил както трябва

Iphone 2G 8gb OS3.0

Публикувано

Щом е от вчера, версията ти е стара и нормално да иска ъпдейт. Виж през едно мнение над твоето.

Публикувано

Влез в Cydia на инсталирани приложения, намери Safari Download Manager и виж какво ти показва.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...