Публикувано Август 12, 200916 гд Да, но горе в дясно седи Purchase, а на Changes седи че има ъпдейт а и май не ми е лицензирано. И вчера и днес го правя по един и същ начин, тегля от тук и качвам през iFunBox.
Публикувано Август 12, 200916 гд Автор Пишеш в Терминал за да изтриеш старата версия: dpkg -r net.howett.safaridownloader
Публикувано Август 12, 200916 гд Извинявай, с терминал никога не съм се занимавал Моля ако искаш да си малко по конкретен днес видях , че като качвам 1.3.1-1 в папката стария файл го нямяше
Публикувано Август 12, 200916 гд Отваряш MobileTerminal на телефона (ако го нямаш си го инсталирай от Cydia), пишеш: su и натискаш Return. За парола пишеш alpine (не се притеснявай, че на екрана не излиза нищо като я пишеш) и натискаш Return. Пишеш: dpkg -r net.howett.safaridownloader След като си свърши нещата пишеш: killall SpringBoard След като зареди телефона инсталираш deb файла, който е дал последно Grievous или си добавяш соурса (пак даден от него) и инсталираш от него приложението.
Публикувано Август 12, 200916 гд Или по по-мързеливия начин -> като избереш апликацията, преди да ти покаже Purchase на бутона за секунда-две се врътка епълската анджъклама за зареждане. Та... докато се врътка просто натисни бутона (преди да се е показал Purchase) и ще ти излязат опции Update, Remove, Cancel. Мисля че знаеш кое да избереш, за да я махнеш. п.п. И все пак е добре да се знаят елементарни конзолни команди. Да оставим Unix настрана, ама Dos не сте ли учили в училище поне?
Публикувано Август 12, 200916 гд Благодаря на Мъро и Grievous, без вашата помощ нямаше да се справя. Сега всичко е ок!
Публикувано Август 13, 200916 гд Много мерси на Sisq0 аз по прицип съм работлив човек, но си падам по мързеливите работи.
Публикувано Август 22, 200916 гд Здравейте ,колеги,имам нужда от помощ относно Сафарито. Даунлоуда си работи супер-обаче:В Сидия ми излиза съобщение ,че сървъра на Биг Бос е забранен и това ми излиза когато искам да кача каквото и да е.Излиза ми и когато искам да махна Даунлоуд мениджъра, а пък на него ми излиза горе в дясно Purchase- пробвах по мързеливия начин описан 2 поста над моя но не става-явно цялата галимация е от даунлоуд мениджъра-какво да направя?
Публикувано Август 22, 200916 гд Аз влязох през Icy и го разкарах от телефона. Иначе просто си стои на Queue в Cydia и нито можеш да триеш, нито да инсталираш нещо.
Публикувано Август 22, 200916 гд На терминала ми изписа съобщение,че не може да го изтрие,защото не е инсталирано Сафари-Даунлоадер-Явно голяма стана бозата с тая програмка.А в Сидия ми пише ,че е забранено влизането в сървъра на Биг бос №1.403 и не ми дава нито да ъпгрейдна,нито да инсталирам,нито да деинсталирам,каквото и да е. след като ми поиска потвърждение започва да Runing и спира и започват да искачат 2 съобщения,че сървъра е забранен и всичко свършва.Може ли малко помощ още!
Публикувано Август 22, 200916 гд И при ме е така- по мързеливия начин продължава да ми дава ерори, а по на mupo начина пише, че не е инсталирана. За това влязох в Cydia-> Packages-> Safari Download Manager долу на ID пишеше "com.beyoip.safaridownloader". За това реших да пробвам по немързеливия начин, само че вместо "net.howett.safaridownloader" написах онова от Id-то. Ефект този път имаше- изписа, че програмата е премахната и някакъв warning, който не благоволих да запомня(нещо че някои файлове още не са изтрити). Както и да е -> killall Springboard, след което в сафари вече нямям копчето за даунлоуд, а в сидия пакетът го няма, но проблемът остава- не мога да инсталирам нищо. :neutral: Ако някой по-компетентен от мен има идея, моля, да я сподели
Публикувано Август 22, 200916 гд Опитай да преинсталираш соурса на бигбос, като след деинсталацията му почисти, и тогава го сложи наново.
Публикувано Август 22, 200916 гд Всякакви маневри в сидия са безрезултатни. Не мога да махна сорса, защото се мъчи да инсталира даунлоуд мениджъра...
Публикувано Август 22, 200916 гд И при мен е така!Непрекъснато иска да инсталира мениджъра а той е инсталиран.В същото време терминала ми изписва ,че такава програма не е инсталирана.Пълна каша стана.Сидия нищо не иска да деинсталира и инсталира.
Публикувано Август 23, 200916 гд Снощи опитах да изтрия сорса на bigboss, като в същност не знам какво точно се е случило, а само, че при мен вече няма проблем. От терминала, след като мениджърът е изтрит по гореописания метод, изтрих и sbsettings- копчето, като въведох "dpkg -r net.howett.safaridownloadersbs". После написах "dpkg -r bigboss", като си мислех че по този начин ще изтрия сорса. Терминалът се напълни с ерори, които аз игнорирах, -> killall SpringBoard и проблемът вече го нямаше, а сорсът още мога да го ползвам.
Публикувано Август 24, 200916 гд Опитай да преинсталираш соурса на бигбос, като след деинсталацията му почисти (ВИЖ ТУК), и тогава го сложи наново. Колеги всичко се оправи,като почистих ръчно с iFile файловете от Биг Бос по начина описан от цитирания от мен пост на Sladichuk" ВИЖ ТУК
Публикувано Август 25, 200916 гд И на мен ми изписа 1000 ерора с тоя мързелив начин,но после без да го махам си качих деб файла и си работи.
Публикувано Юли 22, 201015 гд Здравейте, исках да попитам дали само при мен ли не работа Safari Download Manager 1.4.0-1 , на iPhone 3GS с OS 4.0 ,или просто трябва да излезе нова версия която да е съвместима с 4.0 .
Публикувано Юли 22, 201015 гд Автор Трябва да излезне. Използвай Safari Download Plugin, който върши същата работа.
Публикувано Август 16, 201015 гд В репото на BigBoss излезе нова версия с подръжкa на iOS4 и iPhone 4.
Публикувано Август 17, 201015 гд safaridownloader_1.5.0-1_iphoneos-arm.deb http://itunes.apple.com/linkmaker/
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.