Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Safari Download Manager

Featured Replies

Публикувано

Да, но горе в дясно седи Purchase, а на Changes седи че има ъпдейт а и май не ми е лицензирано. И вчера и днес го правя по един и същ начин, тегля от тук и качвам през iFunBox.

• Отговори 86
  • Прегледа 21.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Защото със SDM трябва да се инсталират някои dependencies. Ето архив с всичко необходимо. Safari Download Manager инсталирате последен. http://itunes.apple.com/linkmaker/

• Оправи се? Как? Или нас кучета ни яли? И , това "No clue" в профила...при бъдещ проблем с щайгата е много вероятно да получиш "no clue" за отговор, когато писнеш за помощ.

• Аз бях така и го разкарах, защото ми писна. Имам платен SDM и ще си го чакам. До тогава си цъкай на линка и след като зареди горе в ляво ще те попита с какво да го отвориш. Избираш iFile и си готов.

Публикувано
  • Автор

Пишеш в Терминал за да изтриеш старата версия:

dpkg -r net.howett.safaridownloader
Публикувано

Извинявай, с терминал никога не съм се занимавал

Моля ако искаш да си малко по конкретен

днес видях , че като качвам 1.3.1-1 в папката стария файл го нямяше

Публикувано

Отваряш MobileTerminal на телефона (ако го нямаш си го инсталирай от Cydia), пишеш:

su

и натискаш Return.

За парола пишеш alpine (не се притеснявай, че на екрана не излиза нищо като я пишеш) и натискаш Return.

Пишеш:

dpkg -r net.howett.safaridownloader

След като си свърши нещата пишеш:

killall SpringBoard

След като зареди телефона инсталираш deb файла, който е дал последно Grievous или си добавяш соурса (пак даден от него) и инсталираш от него приложението.

Публикувано

Или по по-мързеливия начин -> като избереш апликацията, преди да ти покаже Purchase на бутона за секунда-две се врътка епълската анджъклама за зареждане. Та... докато се врътка просто натисни бутона (преди да се е показал Purchase) и ще ти излязат опции Update, Remove, Cancel. Мисля че знаеш кое да избереш, за да я махнеш. ;)

п.п.

И все пак е добре да се знаят елементарни конзолни команди. Да оставим Unix настрана, ама Dos не сте ли учили в училище поне? :smile:

Публикувано

Благодаря на Мъро и Grievous, без вашата помощ нямаше да се справя. Сега всичко е ок!

Публикувано

Благодаря за "мързеливия начин". Супер хитринка!

Публикувано

Много мерси на Sisq0 аз по прицип съм работлив човек, но си падам по мързеливите работи.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте ,колеги,имам нужда от помощ относно Сафарито.

Даунлоуда си работи супер-обаче:В Сидия ми излиза съобщение ,че сървъра на Биг Бос

е забранен и това ми излиза когато искам да кача каквото и да е.Излиза ми и когато искам да махна Даунлоуд мениджъра, а пък на него ми излиза горе в дясно Purchase-

пробвах по мързеливия начин описан 2 поста над моя но не става-явно цялата галимация е от даунлоуд мениджъра-какво да направя?

Публикувано

Аз влязох през Icy и го разкарах от телефона. Иначе просто си стои на Queue в Cydia и нито можеш да триеш, нито да инсталираш нещо.

Публикувано

Махнете го по "не мързеливия" начин и ще се махне без проблеми.

Публикувано

На терминала ми изписа съобщение,че не може да го изтрие,защото не е инсталирано Сафари-Даунлоадер-Явно голяма стана бозата с тая програмка.А в Сидия ми пише ,че е забранено влизането в сървъра на Биг бос №1.403 и

не ми дава нито да ъпгрейдна,нито да инсталирам,нито да деинсталирам,каквото и да е.

след като ми поиска потвърждение започва да Runing и спира и започват да искачат 2 съобщения,че сървъра е забранен и всичко свършва.Може ли малко помощ още!

Публикувано

И при ме е така- по мързеливия начин продължава да ми дава ерори, а по на mupo начина пише, че не е инсталирана. За това влязох в Cydia-> Packages-> Safari Download Manager долу на ID пишеше "com.beyoip.safaridownloader". За това реших да пробвам по немързеливия начин, само че вместо "net.howett.safaridownloader" написах онова от Id-то. Ефект този път имаше- изписа, че програмата е премахната и някакъв warning, който не благоволих да запомня(нещо че някои файлове още не са изтрити). Както и да е -> killall Springboard, след което в сафари вече нямям копчето за даунлоуд, а в сидия пакетът го няма, но проблемът остава- не мога да инсталирам нищо. :neutral: Ако някой по-компетентен от мен има идея, моля, да я сподели

Публикувано

Опитай да преинсталираш соурса на бигбос, като след деинсталацията му почисти, и тогава го сложи наново.

Публикувано

Всякакви маневри в сидия са безрезултатни. Не мога да махна сорса, защото се мъчи да инсталира даунлоуд мениджъра...

Публикувано

И при мен е така!Непрекъснато иска да инсталира мениджъра а той е инсталиран.В същото време терминала ми изписва ,че такава програма не е инсталирана.Пълна каша стана.Сидия нищо не иска да деинсталира и инсталира.

Публикувано

Снощи опитах да изтрия сорса на bigboss, като в същност не знам какво точно се е случило, а само, че при мен вече няма проблем. От терминала, след като мениджърът е изтрит по гореописания метод, изтрих и sbsettings- копчето, като въведох "dpkg -r net.howett.safaridownloadersbs". После написах "dpkg -r bigboss", като си мислех че по този начин ще изтрия сорса. Терминалът се напълни с ерори, които аз игнорирах, -> killall SpringBoard и проблемът вече го нямаше, а сорсът още мога да го ползвам.

Публикувано
Опитай да преинсталираш соурса на бигбос, като след деинсталацията му почисти (ВИЖ ТУК), и тогава го сложи наново.

Колеги всичко се оправи,като почистих ръчно с iFile файловете от Биг Бос по начина описан от цитирания от мен пост на Sladichuk" ВИЖ ТУК

Публикувано

И на мен ми изписа 1000 ерора с тоя мързелив начин,но после без да го махам си качих деб файла и си работи. :)

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Инсталирах 1.3.1-1 през репото на SiNfuL и върви перфектно на 3GS.

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, исках да попитам дали само при мен ли не работа Safari Download Manager 1.4.0-1 , на iPhone 3GS с OS 4.0 ,или просто трябва да излезе нова версия която да е съвместима с 4.0 .

Публикувано
  • Автор

Трябва да излезне. Използвай Safari Download Plugin, който върши същата работа.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

В репото на BigBoss излезе нова версия с подръжкa на iOS4 и iPhone 4.

Публикувано

А някой може ли да ни зарадва с линкче или е рано ?

Публикувано

safaridownloader_1.5.0-1_iphoneos-arm.deb

http://itunes.apple.com/linkmaker/

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.