Публикувано Ноември 14, 201114 гд Направих tethered jeilbreak ios5 с redsnow09.9b8 всичко мина добре, но когато инсталирах safari download manage, т.е използвах deb файл от темата при стартиране на safari browser започна да крашва- при стартиране се затваря автоматично. Когато премахна safari download manager всичко се оправя. Незная на какво се дължи това и от cydia го инсталирах и пак същото.
Публикувано Януари 31, 201214 гд За Safari Download Plugin къде и какви permission-и да сложа? Имам папки Downloads във var/mobile, var/mobile/Library и var/mobile/Media и трите са с Read, Write, Execute на 3 нива, но всеки път ми дава "Download failure. Could not start saving file."
Публикувано Януари 31, 201214 гд Автор Аз бях така и го разкарах, защото ми писна. Имам платен SDM и ще си го чакам. До тогава си цъкай на линка и след като зареди горе в ляво ще те попита с какво да го отвориш. Избираш iFile и си готов. Файловете се запазват във /var/mobile/Documents.
Публикувано Юни 29, 201213 гд Да! Линкът, които дадох е от репото на BigBoss. След инсталация в cydia ми показа репото. Със сигурност е платената версия, защото BigBoss е първоизточника на safari download manager. Когато го инсталирах на телефона - нямаше никакви проблеми. Тествах го, след което веднага публикувах линка в темата. Щом след като съм го инсталирал от този линк, и работи според мен е излекуваната версия от репото на BigBoss.
Публикувано Февруари 8, 201313 гд Автор Safari Download Manager 2.1-1 What's new:* iOS 6 support * Switch to SandCastle 2 * Fix a particularly nasty preferences bug Линк
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.