Публикувано Ноември 14, 201114 гд Прочетох,че става,но не съм пробвал на моя.Довечера ще пробвам и утре ще пиша. Става за бекъп под Уиндолс 7,но като те пита къде трябва да му зададеш на по мрежа къде да е,иначе не вижда Тайм Капсулата.В самите настройки на бекъп си има network location и там в полето се пише \\Apple-Capsule , или както сте я кръстили.След това бутон Browse и вече я виждате.Но не знам дали уиндолс 7 има опция за автоматично обновяване на бекъпа,като епъл или трябва специална програма. Редактирано Ноември 16, 201114 гд от matsan
Публикувано Май 17, 201312 гд Та ифонето ми 4S 6.1.3 без джейл не се разбира с рутер D-link. Браузва нормално, но когато трябва да сваля някое app, или пък да бекъп на icloud запецва, забива и не ще. Ресетнах рутера започна добре и отново се скараха. На всякъде другаде: по кафета, бензиностанции няма проблем с Wi-fi. Та някакви идеи какво мога да му причиня на мойто рутер или плаче за нов? И, ако ще да е нов-кой се разбира най-добре с iphone? Благодаря бредварително
Публикувано Май 17, 201312 гд Поиграй си с beacon interval-a малко. Пробвай от 20 до 100. С Д-линк винаги има грижи с настройките, но когато ги уцелиш си е наред.
Публикувано Май 17, 201312 гд Beacon interval беше 100, от 20 до 100 през колко да го сменям. През 1, 5, 10?
Публикувано Май 17, 201312 гд Пробваш и тестваш с кои стойности ще тръгне и после не пипаш. 2Г-тата направо летяха при 20, за 4с не знам. Отдавна съм с airport extreme.
Публикувано Май 17, 201312 гд Явно рутера ще се сменя, та малко предложения за рутер разбиращ се добре с Ифоня ще съм благодарен да получа
Публикувано Май 17, 201312 гд Взимай някой среден клас Cisco и си готов. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Май 17, 201312 гд http://m.pazaruvaj.com/?p=p38881015 Имам 2 от тези и нямат никакъв проблем с 4с-ката .
Публикувано Май 18, 201312 гд От почти година съм с Cisco Linksys E3200. Нямам никакви проблеми не само с iУстройства ами със всички други.
Публикувано Май 18, 201312 гд Пробвай да го флашнеш с последното dd-wrt. Имам един Tp-link, който ми правише проблеми с оригиналния фирм и след като му сложих dd-wrt всичко заспа. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Май 18, 201312 гд Привет, Ще съм много много благодарен да ме посъветвате за следното: AirPort Extreme base station, или Linksys EA3500. И двата работят на 2.4 и 5 GHz, може да се добавят у-ва посредством USB port и тн! Кои да си взема? Наистина дилемата е голяма, а разликата в цената е горе долу 50 тина лв! В къщи съм със Sony Vaio, iPad2, 4s и 5!
Публикувано Май 18, 201312 гд Сменил съм десетки, но като AirPort, няма... Купих и забравих, за което благодаря на Aveliky
Публикувано Май 18, 201312 гд Кими,така поставен въпросът-скачай на AirPort-а. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Май 18, 201312 гд Зависи от нуждите, аз съм сложил Time Capsule зад един Linksys, на който съм инсталирал DD-WRT. MikroTik също е чудесен вариант, но е малко сложен за конфигурация. Ако няма да правиш сложни, схеми, тогава скачай на AirPort. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 19, 201312 гд Привет отново, направих всички настройки, но имам въпрос! Всичко работи перфектно, но на PC-то и на 4s 5GHz мрежа не се намира! На ipad, на 5 цата и на apple TV си работи без проблем! Някакви идеи и съвети? Sent from my iPad using Tapatalk HD
Публикувано Май 19, 201312 гд iPhone не поддържа 5 GHz. Предполагам, че PC-то ти е с по-стара wireless карта, която също не поддържа 5GHz.
Публикувано Май 19, 201312 гд Подържа как да не подържа, 4s при мен мрежата е на 5Ghz и нямам проблеми с връзката.
Публикувано Май 19, 201312 гд При теб рутерът е в dual mode но телефонът ползва 2,4. Прочети си техническите данни на телефона.
Публикувано Май 19, 201312 гд OK! Благодаря Ви много! На PC то се появи, след restart! Благодаря още веднъж!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.