Публикувано Януари 9, 201115 гд Тази тема представлява анимирано време , което стои върху вашата home screen картинка и се движи под иконите. Сега в момента грее слънце и се движат облаци. Направил съм и LOCKSCREAN версия, която има същият ефект когато телефонът е заключен. На този адрес http://www.edg3.co.uk/snippets/weather-location-codes/ може да вземете вашият Weather Location Codes и той се поставя в "locationhere" по подразбиране съм го направил за София. Homescreen темата може да се използва заедно LOCKSCREAN и с други тема, като те не си пречат. Само че трябва да има само 1 LOCKSCREAN тема в противен случай по подразбиране ще остане тази която е най отгоре . Единствено трябва да копирате темите в в WINTERBOARD и да ги активирате. Редактирано Януари 9, 201115 гд от joroiliev
Публикувано Април 11, 201114 гд Здравейте, искам да задам въпрос относно анимацията - при мен тя работи, но в средата да wallpaper-a ми се показва малко синьо квадратче с въпросителна. Не е чак толкова голям проблем, но все пак е дразнещо. Моля дайте някакъв съвет как до го махна, за да се вижда нормално wallpaper-а. Благодаря предварително
Публикувано Април 15, 201114 гд Някой няма ли да помогне????? Редактирано Април 15, 201114 гд от veselata
Публикувано Април 16, 201114 гд Както виждаш от вория пост и при мен беше така, но никой не ми помогна
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.