Публикувано Септември 11, 200916 гд Ето един читав линк без да е рарнат, има го и за торент.Леко сваляне. Редактирано Февруари 24, 201016 гд от Grievous
Публикувано Септември 11, 200916 гд Някой може ли да ми даде линк само на Германия тъй като утре ще пътувам. Мерси много.
Публикувано Септември 11, 200916 гд iGo My way - Germany Mirror Редактирано Февруари 24, 201016 гд от Grievous
Публикувано Септември 12, 200916 гд Призовавам всички, които искат IGO да си го закупят. Тези пичове заслужават всеки един лев даден за тях. Нека продължават да се развиват. Единствено те мислят за страните от Източна Европа. Вярно, че имат много добри карти, в сравнение с Навигона, който съм пробвал до момента ... но картите не са всичко. 1. Много неадекватно гласово навигиране - много често се опитва да ме накара да сляза от главният път, да се завъртя по детелина и после да се кача обратно горе. 2. Като има изход само надясно (Т-образно кръстовище), винаги ми казва да се подготвя да завия наляво ("пригответе се да вземете следващият ляв завой") - А НЯМА НАЛЯВО!!! 3. Лошо пресмятане на маршрута - от морето(Бургас) към моето село в северозападна България се опита поне 10 пъти да ме прати в грешна посока, дори веднъж се поддадох - на входа на В.Търново имаше ремонт и табелка София надясно, последвах я, после послушах iGo и като минах през тунела разбрах че ме праща към Русе, та трябваше да обръщам. 4. Много често гласовата навигация се губи - трябва да влизам в настройките и въпреки че е избран български, като го избера отново се оправя. Само ще допълня, че почти всички колеги от Румънският офис на път от Букурещ за Гърция това лято са се загубили (или по-точно са обикаляли доста из България). И на отиване и на връщане!!! Сега си сложих Sygic ... да видим той как ще е ... Навигона нямаше карта на Радомир, например ... и няма навигация на български ...
Публикувано Септември 12, 200916 гд Автор Много удивителни, много нещо. Първо, ти и твоите румънски колеги, каква карта на БГ сте ползвали - ТелеАтлас или Русенската. И коя версия? Второ, ако картата не е точна, каквито и върховни хитрости да прави навигационния софтуер, няма да те закара по правилния маршрут. Трето, ако друг навигационен софтуер те навигира по-добре до твоето село, ползвай него и го похвали в съответната тема. По поста ти се вижда, че имаш доста малко опит и познания в/у навигационните софтуери, за да пишеш толкова категорично и патетично.
Публикувано Септември 12, 200916 гд ако ми постнете снимки на едно село казва се Боаза до Севлиево дали го открива ще съм ви благодарен
Публикувано Септември 12, 200916 гд То попринцип си ползва GPS .Да става . Редактирано Февруари 24, 201016 гд от Grievous
Публикувано Септември 12, 200916 гд а попитам тея only bul i drygite only greece и т.н. карти ли са или софтуер само за България?
Публикувано Септември 12, 200916 гд Абе ти защо не прочетеш темата както всички други, ами пост след пост. Ако зададеш още един въпрос на който е отговорено, ще се наказваме.
Публикувано Септември 12, 200916 гд Абе ти защо не прочетеш темата както всички други, ами пост след пост. Ако зададеш още един въпрос на който е отговорено, ще се наказваме. четох ама човек да не попита нещо. на онея руските глупаци дето питат за пасс им го повтори пасса 10 пъти а аз дето си купих телефона онзи ден и питах 3 въпроса тука ще ме изядете
Публикувано Септември 12, 200916 гд Руските глупаци не знаят Български за да се ориентират, а ти знаеш ли? Май си просиш наказанието. Ако 5-потребителя питат като теб, ще отиде темата с 10 страници на пред с излишен спам. Ти спамиш ли? Нещата които питаш са коментирани и написани.
Публикувано Септември 12, 200916 гд както и да е ще ги сложа и двете на телефона пък квото стане мн е сложен тоя телефон
Публикувано Септември 12, 200916 гд добре вече прочетох и разбрах!!!та да знаеш от къде мога да дърпам карти на ТА?
Публикувано Септември 13, 200916 гд Мога ли да попитам защо не може да намери GPS сигнал, след като съм изкарал телефона навън? И къде е тази папка IGO8 , в която трябва да си слагам картите?
Публикувано Септември 13, 200916 гд Виждам как си отиваш. За един ден и вече си в Предупредени. Чети бе човек, 28 страници много ли са ти.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.