Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IGO My Way Europe Edition

Featured Replies

Публикувано

Е стига де ! Много сте лоши със "зайците".

• Отговори 845
  • Прегледа 275.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• IGO My Way Europa 1.2.2 с най новият ъпдейт за камерите в България- iGO-OFRM.v060 1.2.5/от опциите само го включете ако решите да използвате камерите на по старите версии на програмата/, както и най н

• IGO My Way Europa 1.2.2 с най новият ъпдейт за камерите в България- iGO-OFRM.v062 /от опциите само го включете ако решите да използвате камерите на по старите версии на програмата/, както и най новите

• БГ сгради 2010 година с кубчета като сгради от pocketbulgaria.com и самите файлове http://itunes.apple.com/linkmaker/, слагате ги в content/buildings, сега ги пробвах и работят.

Публикувано

Не сме лоши със зайците, но ако продължаваш да спамиш и да пълниш темата със спам, ще си търсиш инфо във друг форум.

Публикувано

Aveliky, извинявам се. Това ще е последен въпрос, защото не мога да намеря инфо за него. Ще ми каеш ли къде е това : IGOcontentmap ? :biggrin:

Публикувано
Това ще е последен въпрос, защото не мога да намеря инфо за него. Ще ми каеш ли къде е това : IGOcontentmap ? :biggrin:

В телефона ти.

Публикувано

Намерих го. :)

Публикувано

Пробвай с iFunBox

Между другото има нова карта на ТА на българия която е с 200кб по-малка от предната. Нека който патува доста да сподели впечатления след като я разгледа.

Публикувано

Току-що я качих. Доста по-подробна е от старата. Има повече блокове, можеш да въвеждаш повече номера на улици , дори има интернет клубове , магазини и училища.

Публикувано

Не ми е ясно за вас коя е новата и коя е старата карта. За напред ако ще обявявате нещо ново, казвайте коя версия е и линк за сваляне. Няма да ви е приятно ако ние ви кажем, че има нова версия на програмата и по добре се държи, без да даваме линк за сваляне.

Публикувано

Извинявам се за което.

Ето и линк:

Свали

Източник:

PocketBulgaria

Редактирано от Grievous

Публикувано

Когато ползваш чужд линк, е коректно да споменеш и от къде си го взел!! :exclaim: :exclaim:

Публикувано

Точно така.

Публикувано

Много си прав за това, Brego и няма да се повтори.

Публикувано

Абе, хора...само аз ли не мога да разархивирам файловете..? Пробвах няколко пъти с паролите на Авелики и все ми вдига грешка... "wrong password"... Някой да знае нещо повече..? Прочетох всичките 29 страници тук, ама не видях такъв пост- сори ако повтарям нечий въпрос.. ;)

Публикувано

Повтаряш го, паролите бяха две, едната BG_iPhone, другата BGiPhone.

Публикувано

Пробвах и двете. За първите три файла използвах първата парола, а за архива с карти за БГ, Турция, Сърбия и Гърция - втората. И за двете ми вдига грешка. Някаква идея..?

Публикувано

Пробвай ги обратно, размени ги и спазвай големи и малки букви.

Публикувано

Ето - сега пробвам пак... Започва да го разархивира и след малко изкарва съобщение.. Не знам как да го копирам тук - иначе бих показал. Пробвах при въвеждането на паролата и с Copy/Paste и сам я писах..и все тая..

Публикувано

Щом започва да разархивира, значи не е проблема в паролата, а в архива. Опитай да свалиш файла отново.

Публикувано

О.К. - благодаря..и аз на там се бях насочил... Ще пробвам пак... ;)

Публикувано

Според мен трябва да изтеглиш програмата от друг линк ,защото явно тоя нещо не го бива. Иначе и на мене така ми ставаше като пиша паролите , но като дадох Copy/Paste на паса се оправи.

П.П. Махнете ми тая картинка, моля ви ! :)

Публикувано

Bulgaria MMCN 2009.06 090730

Свали

Редактирано от Grievous

Публикувано

Линка дава грешка.

Публикувано
Линка дава грешка.

Проблема е при теб. Кликнах на линка и през IE8.0 и през ФФ3.5.2 и си работи.

Не четеш!. Пише че трябва да изчакаш 3 мин. Не е проблем.

Свали

Редактирано от Grievous

Публикувано

След като му дам DOWNLOAD на Free User ми дава това:

18861141.png

П.п Проблем ли да го качиш другаде?

П.п.п И с всяко натискане времето расте.Не тегля за пръв път от http://itunes.apple.com/linkmaker/

Публикувано

ammcfc ме светна кои са по добрите карти. Това колега, което си дал е на TopMap, с две думи шитня.

Редактирано от Grievous

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.