Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IGO My Way Europe Edition

Featured Replies

Публикувано

Версия 4.3 на biteSMS,май е няма крактната :cry: :cry: :cry:

• Отговори 845
  • Прегледа 275.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• IGO My Way Europa 1.2.2 с най новият ъпдейт за камерите в България- iGO-OFRM.v060 1.2.5/от опциите само го включете ако решите да използвате камерите на по старите версии на програмата/, както и най н

• IGO My Way Europa 1.2.2 с най новият ъпдейт за камерите в България- iGO-OFRM.v062 /от опциите само го включете ако решите да използвате камерите на по старите версии на програмата/, както и най новите

• БГ сгради 2010 година с кубчета като сгради от pocketbulgaria.com и самите файлове http://itunes.apple.com/linkmaker/, слагате ги в content/buildings, сега ги пробвах и работят.

Публикувано

Струва 4 долара. Това с малко повече от 5 лв. Не знам що за хора сте. Срам.

Публикувано

Здравейте. Не мога нещо да ги подкарам спид камерите и това е!

Изчетох сигурно всички теми, но пак не става.

IGO My Way 2009, 8.4.2.98402 Jul 10 2009. ми е версията

слагам в .spud файла в contentspeedcam и не тръгва

а .txt файла не мога да разбера къде се слага за да се зареди от програмата?

Моля някой ако може да опише по-подробно кое как и къде и се слага и какви права да са дадат тези файлове ?

10Х

Публикувано

bogy, вземи се поразрови назад в темата!

Публикувано

Рових ама нещо не става както е описано!

Публикувано

Отиди горе в дясно на "Търсене" и напиши speedcam

Хайде да не те потя -> Link

Публикувано
Момчета имам следния проблем,цял ден се мъча да сваля пълната версия от 1-ва страница,но като започне да сваля стига до определен % и спира.Пробвах и 4-те линка които са дадени ,но ефекта е един и същ.Единствено през 2shared успях да стигна до 69,4% и пак зацепи.

Ако имате идея споделете.Благодаря.

п.п.С картата само за България нямах проблеми.

И аз съм със същия проблем. Пробвах най-различни линкове и засега май само 4storing ще ме огрее, но пък там бая секунди се чакат. В dox ми дава, че файловете не съществуват, иначе от там за мен лично е най-добре за теглене.

EDIT: Аааа не. Изчаках 600 секунди, за да може като цъкна на файла да ми изпише с грамадански букви: "404 - Not Found" :cool: Дадох back и: "Моля, изчакайте 599 s."

Моля, ако на някой с добра връзка му се отделят няколко минути, да качи файла (iGO_My_way_v1.0_Bul_Gre_Rom_Srb_Tur.rar) в dox.

Публикувано

iGO_My_way_v1.0_Bul_Gre_Rom_Srb_Tur

Свали

Редактирано от Grievous

Публикувано
Версия 4.3 на biteSMS работи без проблем с iGO.

Изчетох цялата тема. Нямам нито едно инсталирано приложения от този списък:

- HapticPro

- MobileLog

- IrealSms

- lockdown

Имам 4.3 на biteSMS trial, но пак ме изхвърля. От него е 100%, защото като го махна и igo тръгва, а иначе ме изхвърля след началния екран.

Публикувано

biteSMS има проблем с iGO, но само версиии под 4.3. След това е оправен проблемът. Аз съм си го купил и хората ми изпратиха фикс още за 4.2. Само заради това си струва да похарчиш колослните 7 лв. за приложението. Намам представа как е при трайъл версията.

Публикувано

Здравейте. С риск да се унижа страшно и да ми отиде цялата бойна слава, ще задам един въпрос. Ще върви ли на iPod touch 2ND Gen.

П.П.:Не ми се подигравайте, предупредих ви.

Публикувано

Не.

Публикувано

Благодаря.

Публикувано
Здравейте. С риск да се унижа страшно и да ми отиде цялата бойна слава, ще задам един въпрос. Ще върви ли на iPod touch 2ND Gen.

П.П.:Не ми се подигравайте, предупредих ви.

Ще върви ако направиш това: viewtopic.php?f=46&t=2544&start=0&hilit=gps

Публикувано

Защото постоянно ми седи на ден и менюто и картата. Имам GPS сигнал и в момента е 21:08 часа, но цветовете не се сменят автоматично на нощ. Давам ресет на програмата да се върне към началните настройки и не се оправя, все си е ден??? Който знае как да си реша проблема да помага

Публикувано

Бъгва се чат-пат. Провери какво имаш в настройките, ако отговора не се крие там - първо я махни напълно, после я инсталирай наново.

Публикувано

Дали има карти на Армениа и Грузя, знам че е Europe Edition но всв пак да питам

Публикувано

Като ми звънне някой, гласа от навигацията изчезва и оправия няма, докато не рестартирам телефона. Само при мен ли бъгясва и има ли оправия?

Публикувано

При всички :biggrin:

Публикувано

не мога да намеря как се слага маркер ....примерно паркирам някъде и си слагам маркер на тази позиция. След това програмата да ме заведе до колата Има ли такава възможност?

Публикувано

"Намери на карта"/"добави към предпочитания"/Именуваш въпросното предпочитание - примерно: "Тук ми е колата".

Публикувано
  • Автор

Видео:

Редактирано от Grievous

Публикувано
"Намери на карта"/"добави към предпочитания"/Именуваш въпросното предпочитание - примерно: "Тук ми е колата".

Мерси колега :biggrin:

Публикувано

Дали може да се разчита на програмата в чужбина?

Понеже утре се изнасям към Италия и ще ми се наложи да ползвам телефона.

Ако някой има инфо ще се радвам да сподели!

Маршрута е през Белград,Загреб,Любляна и Неапол.

Публикувано

Аз не бих разчитал. Казахти в Русе какво стана, нека още някой сподели опит с непознат маршрут примерно!

П.П. - Приятен път и да донесеш подаръци! :gift:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.