Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IGO My Way Europe Edition

Featured Replies

Публикувано

Промяната е 50 кб в Q3, но разликата с това как ме прекарва iGo и Sygic e огромна в полза на втората.

Sygic-a просто няма равна засега.

Най-хубавото за нас в случая е че Navteq отвориха офис в София и целта им е 100 % покритие на България.

Редактирано от joroiliev

• Отговори 845
  • Прегледа 275.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• IGO My Way Europa 1.2.2 с най новият ъпдейт за камерите в България- iGO-OFRM.v060 1.2.5/от опциите само го включете ако решите да използвате камерите на по старите версии на програмата/, както и най н

• IGO My Way Europa 1.2.2 с най новият ъпдейт за камерите в България- iGO-OFRM.v062 /от опциите само го включете ако решите да използвате камерите на по старите версии на програмата/, както и най новите

• БГ сгради 2010 година с кубчета като сгради от pocketbulgaria.com и самите файлове http://itunes.apple.com/linkmaker/, слагате ги в content/buildings, сега ги пробвах и работят.

Публикувано

Тъй като се видях в чудо, къде ли не търсих информация из интернет форуми и какво ли не... Необходимо ли е да направя нещо различно освен да активирaм Location services, за да използвам iGO навигацията? Независимо, че съм навън постоянно изписва Looking for GPS signal... И така и не се свързва. Мaps апликейшъна на самия телефон си работи нормално, обаче iGO не тръгва :sad: Какво мога да направя??

Публикувано

И при мене с тая навигация винаги е било така,все няма GPS сигнал.Но преди няколко дни си я свалих от пост #965 и останах много очарован от тая навигация.Иначе на 3G май най-добре върви Sygic Europe.

Публикувано

Тъй като се видях в чудо, къде ли не търсих информация из интернет форуми и какво ли не... Необходимо ли е да направя нещо различно освен да активирaм Location services, за да използвам iGO навигацията? Независимо, че съм навън постоянно изписва Looking for GPS signal... И така и не се свързва. Мaps апликейшъна на самия телефон си работи нормално, обаче iGO не тръгва :sad: Какво мога да направя??

На теб май толкова ти е объркана навигацията, че си забравил в кой град се намираш. Имаш срок за корекция до следващото влизане.

Публикувано

Мога ли да помола някой да даде линк към последната работеща версия на iGo Europe с карти на Navteq за България

Публикувано

Гледал съм го и има само buildings, maps, Poi за България

Публикувано

Ами ако невиждаш съм помолил и за Europe Edition, за България ще си ги свала

Публикувано

Нито един линк не работи

Публикувано

Europe Edition има в пост # 964 на Шамана

Искаш да кажеш # 961 или # 963?

P.S. Каква е разликата между 1.3.2 и 1.2.3. Логично е 1.3.2 да е по нова,но работи ли, че някъде бях чел, че новите версии немогат да се кракват. Ако 1.3.2 работи може ли линк че този от пост # 961 на The Shaman не работи

Редактирано от FidoDidoo

Публикувано

А къде точно се слагат картите,които е дал WolfDale ?

Публикувано

Защо този iGo така сече??? Само при мен ли е така.

Публикувано

Този от пост # 963 на The Shaman

P.S. Сега ще пробвам твоя http://rapidshare.com/files/444864899/iGO_My_way_v1.3.5-BG.2010.2Q_by_Ne0L23.ipa да видим дали ще сече

Редактирано от FidoDidoo

Публикувано

Ако ще и с петица да е! iGO-то си е бъгава работа.

Публикувано

neol и твойта версия ми сече. От какво може да е? Интересното е че още от версия 1.2.1 iGo започна да ми сече и на 3Gs

Публикувано

Щом от 1.2.1 нагоре ти сече си сложи 1.1 и сложи новите q3 карти.

Публикувано

Добре де, а каква може да е причината, iPhone 4 дори е с по добри параметри и пак сече. Да не би да е от някое приложение

Публикувано

Не е оптимизирана програмата за iphone 4.

Не виждаш ли че работи така все едно нямаш видео драйвъри.

Виждал съм новата версия 1.3.. как работи и там такива забивания няма,но все пак тя е оптимизорана за ретината а старите версии не.

То и sygic-a така работеше до скоро преди да пуснат новата версия.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Може ли някой да даде линк за Испания и България? Мерси предварително

Публикувано

На кое по–точно...?

Доколкото знам, и двете са в Европа, та явно ги има в пълната версия... :)

Публикувано

Прегледал съм почти всички страници и не можах да открия някой работещ линк.По принцип съм свалил последната актуализация за цяла Европа но има бъг,има само малайски език за разговор

Публикувано

Добре де, а каква може да е причината, iPhone 4 дори е с по добри параметри и пак сече. Да не би да е от някое приложение

Като за аванта, няма какво повече. Ако си я купил - тогава се чуди, че даже и можеш да се оплачеш на създателите.

П.П. Жена ми е с 2G и при нея не сече - логика намираш ли? Аз не.

Публикувано

Ето картите на България и Испания + сгради и POI.

http://itunes.apple.com/linkmaker/

За самото приложение все някой от последните линкове трябва да работи, ако ли не - пиши ще го кача наново.

Благодаря ти.Работи перфектно.Този линк който ми остави ме устройва.

Публикувано

Здравейте, имам следното питане. Тъй като искам да си добавя избрани от мен poi файлове и ги търся в poiplaza.com. Като излезнат опциите са сваляне за различните навигации има iGO asc файл. Ако сложа този asc файл в папката POI дали ще тръгнат нещата. Ако не има ли вариянт да конвертирам по някакъв начин този файл от asc -> poi

Публикувано

Ще се наложи да попрехвърлиш повечко от темата, тъй като не помня. Мисля трябваше в .kml и директно ги качваш. Търси постовете на Chayanne някъде в началото.

Публикувано

За пореден път се убеждавам че за София най-добрата карта е на TeleAtlas.

Първо , защото на Navteq-ската няма на половин София блоковете като Обеля, Люлин с една дума западна София.

А да не говорим , на колко места на картата на Navteq липсват цели отсечки от пътната мрежа, все едно с гума са трити.

Давам за пример пътят от Метро за Божурище. Точно по средата на пътя до жп. линията пътя просто го няма.

Досега над 13 такива участъка съм открил в Navteq. Teleatlas може да не е така подробна за малките градове, но няма такива неточности.

Отделно в квартали като Нови Искър и други предградия няма номерацията на къщите.

За всички от София горещо препоръчвам Атласчето.

Не случайно Sygic слагат в приложенията си именно нея.

Редактирано от joroiliev

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.