Публикувано Юни 7, 201114 гд Най-новите карти и POI за iGO и Primo: 2010.12 2011.Q1 MMCN 2011.03 Редактирано Юни 7, 201114 гд от WolfDale
Публикувано Юни 8, 201114 гд А ако се сложат карти и на NQ и на TA какво ще стане? Ще има ли възможност при стартиране да се избира коя карта искаш?
Публикувано Юни 8, 201114 гд Е не очаквах ти да зададеш този въпрос! Можеш да си сложиш и двете карти, но на неактивната да махаш разширението(през iFile примерно). Когато искаш да ползваш нея, слагаш и разширение и го махаш на другата.
Публикувано Юни 8, 201114 гд Когато има няколко карти на една и съща държава ползва най-новата. В скиновете за PNA има Map Changer но още не съм срещал такъв за iphone.
Публикувано Юни 8, 201114 гд chayanne това с разширението е ясно. Просто не бях пробвал да не сменям нищо и да ги пъхна двете...
Публикувано Юли 14, 201114 гд Питам, защото съм с ВВ 06.15 и ме локализира, като изляза на балкона. Дори ми показва координатите.
Публикувано Декември 31, 201114 гд Някой с проблеми с IOS 5.0.1? Изхвърля ме 5-10 секунди след като зареди.
Публикувано Декември 31, 201114 гд Сега инсталирах тази от зам**да и при мен ме изхвърля още с пускането. Някой подкарал ли я е по 5.0.1?
Публикувано Февруари 28, 201214 гд Може ли да ми дадете линк за сваляне защото нито един не ми работи. Праща ме в Itunes на някакъв linkmaker. Ако може да е с карта на България. Благодаря!
Публикувано Февруари 29, 201214 гд Пиши на някой от хората, които предлагат линкове в темата, на лично съобщение.
Публикувано Февруари 4, 201313 гд Здравйте.Отчаях се.От няколко часа след като Джейлнах към новата IOS се опитвам да си сложа ИГО примо или my way но не мога.Ровех по всякакви форуми и опитах 10ина пъти,но не се получава,забравих как става просто( в смисъл коя версия да сваля).Слагам и инстал на .ipa и ми дава IGO failed to install всеки път.Къде бъркам? Здравйте.Отчаях се.От няколко часа след като Джейлнах към новата IOS се опитвам да си сложа ИГО примо или my way но не мога.Ровех по всякакви форуми и опитах 10ина пъти,но не се получава,забравих как става просто( в смисъл коя версия да сваля).Слагам и инстал на .ipa и ми дава IGO failed to install всеки път.Къде бъркам? п.с.Файловете от този форум не мога да ги сваялм винаги.Препраща ме към iTunes link maker! Редактирано Февруари 4, 201313 гд от trumi
Публикувано Февруари 5, 201313 гд В iTunes инсталирам,а иначе насвалях от интернет и отделно имах и на компа няколко,но греда!Appsync имам да.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.