Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Нещо ми е изяло памета... + сафари с изчезваща история........

Featured Replies

Публикувано

Как мога да установя коя програма колко място ми заета като са в самия телефон както и как може да искарам treе с което да видя детаилно всичките неща кое колко място ми заемат...

другото което забелязах под може би сяка ос 3.х и нагоре без значение Iphone 1,2,3,4 , ipad и т.н. когато се посещават доста сайтове дневно историята някакси изчезва от самосебе си?!!?

Следователно ако съм бил в някой сайт и ако напиша първите му букви в полето за адреси после не открива нищо и трябва да го пиша целия което е голяма простотия........ меркурии го няма тоя проблем но е ми неудобен.

Публикувано
  • Автор

Никой ли няма да пише в темата?

Публикувано

На самия телефон не съм сигурен как (освен през Mobile Terminal), иначе ако се SSH-неш в телефона, в командния ред пишеш командата:

# top

В новопоявилия се конзолен прозорец е нещо подобно на Task Manager-а на компютъра и там можеш да видиш кой процес колко памет ти заема. От топ се излиза после с "q" от клавиатурата. Това по повод:

"Как мога да установя коя програма колко място ми заета като са в самия телефон както и как може да искарам treе с което да видя детаилно всичките неща кое колко място ми заемат..."

По повод сафарито и аз го забелязах и е дразнещо, да. Както и, че след извесно време историята се "самоизчиства".

Редактирано от orbitalen

Публикувано

Ахам, само че за да работи, трябва да си инсталира самия top от сидиа...това не е команда, а, както казва Saurik: at-a-glance processes watching tool.

Публикувано

Дам, сега включих, че може и да го няма инсталиран като пакет. Освен това (като алтернатива) може да се инсталира и adv-cmds и да се използва "#ps auxw" като команда, с която ще се изведе също доста подробна информация за активните процеси.

П.П. Не съм казвал, че "top" е команда, просто това е командата, с която се стартира. :p

Редактирано от orbitalen

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.