Публикувано Януари 12, 201115 гд Защо не ми се виждат личните съощения във форума. Само когато получа ново съобщение са ми налични останалите, но като го отворя и после ако се опитам да вляза във входящата си кутия там няма нищо. В ляво в моите папки пише, че имам 18 съобщения а не знам как да ги отворя. Ще съм благодарен някой ако каже как да си ги виждам по всяко време или е бъг на форума.
Публикувано Януари 12, 201115 гд Под страницата със съобщенията имаш dropdown, от там избираш което ти трябва
Публикувано Януари 12, 201115 гд Автор Това dropdown не го видях къде е, а иначе The Shaman точно там влизам както винаги съм влизал, но ми показва, че няма съобщения в тази папка. Иначе съобщенията са ми 18. Как подяволите да ги видя. Ако дам по ключова дума да търся ми излизат 1-2 съобщения.
Публикувано Януари 12, 201115 гд Автор Да, това го видях, давам обнови и пак не става. Разбрах обаче как да ги изкарам. Вляво където са папките трябва да се даде някакво име на папката, която е със съобщенията и после мога да ги отворя.
Публикувано Януари 13, 201115 гд И при мен беше така.Оправя се като преименуваш папките. Първата би трябвало да ти е входяща.Даваш редакция, пишеш някакво име ("Входящи" примерно) и вече може да цъкаш на самия надпис.
Публикувано Януари 31, 201115 гд Явно проблема с ЛС е при всички. Могат ли да се вземат някакви мерки, за да се оправят нещата и ако тези до тук приемем, че са затрити, поне от тук нататък може ли да се оправят нещата по някакъв начин за да се получават и съхраняват нормално желаните съобщения? Благодаря предварително!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.