Публикувано Януари 13, 201115 гд Смених си картата с микросим (старата беше изрязана обикновена и си работеше нормално, но понеже губеше 3g-то от време на време реших да пробвам с оригинална такава) и ми изчезна интернета... Сега в settings-general-about ми пише на carrier - Not Available и съответно нямам интернет... Като допълнителна информация в setting-general-network нямам изобщо facetime освен това в settings-general-phone на my number пише unknown. Пробвах всякакви рестарти, ресети и други такива, даже още един път инсталнах фърмуера и дори качих carrier bundle от този адрес http://dc194.2shared.com/download1/?i=3xHefNPJbYExffkF и единствения резултат беше, че ми се смени иконката на оператора... Не знам вече какво да правя... Редактирано Януари 13, 201115 гд от mipbg
Публикувано Март 11, 201115 гд Да попитам оправи ли си проблема защото при мен е същата работа.Иначе тела си бачка но ми пише във Генерал/Абаут на кариер нот авейлабал.За интернет не съм пробвал дали имам но мисля че няма да стане понеже съм на вивател а те нямат настройки за айфон.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате