Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Комисията за защита на потребителите погна "М-Тел"

Featured Replies

Публикувано

Щели да идват на порции, не на веднъж :D

• Отговори 153
  • Прегледа 26.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Не е въпроса само на смяна на оператора и както казаха някои хора по-горе, ще стане "От трън та на глог". Според мен въпроса е българина като цяло да се научи да си защитава и търси правата и още по

• Ако трябваше всеки да се съгласява изрично, телефонните указатели щяха да са по 1 страница и да се обезсмислят напълно. П.П. Голяма гражданска позиция днес. След 9879687998608796 души в групата на ф

• Доста от нас помнят времето на Citron. Купих си за 250$ GSM Siemens и 248$ за SIM картата Обхват имаше само на центъра на Варна... Наложи се да бръмча и с Nokia 150, мобифон Вече нямам спомен

Публикувано

Не съм им плащал от Септември, не са ме и търсили и си мисля, че скоро ще получа инфаркт...

Публикувано

Онея сметки, за които писах, че са ми ги превели, все още се водят при тях:) Преведоха ми парите а си стоят, че им ги дължа. Чудя се дали да не им занеса фактурите отново та да ми налеят в сметката още веднъж сумата :)

Публикувано

Добра идея!Даже побързай!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

"По 150-200 потребителски жалби срещу "М-Тел" получават на ден в Асоциация на потребителите на комуникационните и интернет услуги (АПТИУ)."

>Източник<

No comment :D

Редактирано от RAMMSTEIN

Публикувано

На мене ми върнаха пари и ми ги приспаднаха от сметката. ама след като закрих единият номер и сега се подмазват нямате си напредстава.

Публикувано

Оня ден съм им дал близо 600 лв.

Публикувано

Много добре ако си ги изговорил ;)

Публикувано

4 фактури...

п.п. Една приятелка ходи до Гърция на семинар и е забравила да си спре 3G-то и си е ровила в нета, сметката и е 350 лв само за мобилен интернет.

Редактирано от alexbigojin

Публикувано

600/4=150

Ако бяха по 60 лв. на месец щеше да е добре.

И как си ме чул да "пищя"? .......

Редактирано от alexbigojin

Публикувано

Ам... мисля, че gorgior е решил, че 350-те лева за интернет са включени в 600-те от фактурите ти.

Публикувано

Мда и аз, ама сега като го прочетох пак, май е давал просто друг пример :р

Публикувано

Така е моите фактури са на обща стойност около 600, пък на познатата само мобилния нет и е 350 лв. което си е сума ти нещо тоя роуминг е златен : D

(Killer4o къде се губиш? Да не си минал пак на iPhone :) )

Публикувано

Ако не беше забравила 3G-то, нямаше да може да се рови; Сметката, която е натрупала доказва просто, че не познава мобилния си план, нищо друго ;):)

Публикувано

Да това е кофтито, че е забравила за роуминга. Телефона й е iPhone 4 с неограничения мобилен интернет, но Гърците не признават :D

Публикувано

Не знам как е забравила, но по дефоулт Data Roaming е на OFF. Дори от Епъл са помислили, че е много скъпо това и затова са го ограничили по подразбиране. Тя трябва да го е включила умишлено и в случая не виждам никаква вина на Мтел. Хубава е да се плюе по операторите, но когато има основания.

Публикувано

Много дълго ще стане май.. Ами ако е било изключено Data Roaming-a как ще си браузва през 3G като съм 100% сигурен, че тя не е пускала дата роуминга?

Публикувано

Ами аз съм 10000000% сигурен, че по дефоулт дейта роумингът е изключен.

Публикувано

Абе здраве да е минало е вече...

Публикувано

Така е :) А и при всички положения Мтел нямат никаква вина в случая, просто това исках да кажа. Не съм им голям любител, но напоследък наистина се прекалява с помията върху тях.

Публикувано

Е тука забравяш факта че гадовете са премахнали APN защитата :) Все още ли им вярваш???

http://www.mtel.bg/info/gsm_adv/www_general.php

За да те допуснат до интернета на мрежата трябва да имаш ПРАВИЛЕН APN. Единствената бърза защита (включване/изключване от инет мрежата) беше да се въведе грешен APN.

Е за "улеснение" на постъпленията към мтел вече не можеш да се спасиш с грешен APN.

Въпреки, че тогава а и сега като гледам е задължителен "ужким" за да имаш достъп до интернета им.

http://www.mtel.bg/iphone3/technical_faq.php?

"Проверете дали имате необходимите настройки. Изберете меню Settings > General > Network > Cellular Data Network > APN. Там трябва да е въведено inet-gprs.mtel.bg или wap-gprs.mtel.bg."

Публикувано

Аз нещо не схванах последния пост.

Кое не може да се спаси?

Публикувано

Е тука забравяш факта че гадовете са премахнали APN защитата :) Все още ли им вярваш???

http://www.mtel.bg/info/gsm_adv/www_general.php

За да те допуснат до интернета на мрежата трябва да имаш ПРАВИЛЕН APN. Единствената бърза защита (включване/изключване от инет мрежата) беше да се въведе грешен APN.

Е за "улеснение" на постъпленията към мтел вече не можеш да се спасиш с грешен APN.

Въпреки, че тогава а и сега като гледам е задължителен "ужким" за да имаш достъп до интернета им.

http://www.mtel.bg/iphone3/technical_faq.php?

"Проверете дали имате необходимите настройки. Изберете меню Settings > General > Network > Cellular Data Network > APN. Там трябва да е въведено inet-gprs.mtel.bg или wap-gprs.mtel.bg."

Незнам за други ама аз си имам нет-а и без въведените данни.
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

Тия ла*нари нямат оправия. Преди седмица си платих две сметки на веднъж през epay, да не се занимавам да им чакам в тъпите офиси. След 3 дни какво да видя. Едната фактура ми излезе отново за плащане, като ми беше взело пари от картата. Принтирам аз бележката от плащането и хоп в техен офис. След около 2 часа чакане (пред мен имаше двама човека, но една госпожичка (дали имаше и 19г) обслужваше по клиент на час) дойде и моя ред. Представих бележката, оная ходи някаде в отзад в стаичка, говори по телефона и след малко се връща с отговор, че всичко е точно и до 2 часа ще ми отметнат фактурата като платена. Да ама не, днес гледам пак не е платена. Забелязах, че в страницата на Ментел във facebook имат опция за чат обслужване. Свързах се със сътрудник и му обясних какъв е проблема, пратих му линк с бележката от плащането. След малко ми написа, че се е свързал с магазина и ще оправят проблема. След 2 часа малката г-ца от магазина ми се обади и ми каза, че вече всичко е наред. Проверих в epay и верно фактурата беше оправена. :tooth:

П.П. Обаче в офиса им беше голям майтап. Имаше 50 човека и 90% от хората бяха там с някакъв проблем. Всеки изнервен, всеки викаше, че ще се отказва от тях... :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.