Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Комисията за защита на потребителите погна "М-Тел"

Featured Replies

Публикувано

Само това ще кажа: ходих миналата седмица на интервю за работа и според вижданията на ръководителката на магазините във ВЕЛИКО ТЪРНОВО на първо място е фирмата, на второ е ръководителя и на последно място е КЛИЕНТА.... директно си ми каза че клиента няма право на думата.... направо се шокирах, станах и си излязох.

• Отговори 153
  • Прегледа 26.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Не е въпроса само на смяна на оператора и както казаха някои хора по-горе, ще стане "От трън та на глог". Според мен въпроса е българина като цяло да се научи да си защитава и търси правата и още по

• Ако трябваше всеки да се съгласява изрично, телефонните указатели щяха да са по 1 страница и да се обезсмислят напълно. П.П. Голяма гражданска позиция днес. След 9879687998608796 души в групата на ф

• Доста от нас помнят времето на Citron. Купих си за 250$ GSM Siemens и 248$ за SIM картата Обхват имаше само на центъра на Варна... Наложи се да бръмча и с Nokia 150, мобифон Вече нямам спомен

Публикувано

То, че това им е политиката е ясно отдавна и за всички. Ама пък да ти го каже в лицето... То бива наглост и безочливост, ама чак пък толкова...

Нямам думи!!!

Публикувано

Аз затова последно време хич не им цепя басма. Говоря си им нагло в очите и това е. Наскоро ходих във Виваком да направя едно запитване. Интересуваше ме дали на един адрес ще могат да ми прекарат интернет и какви са им офертите за кабелен и мобилен интернет с флашка, понеже ми трябват два независими един от друг интернета. Една мацка беше (дали имаше и 20) и започнахме да си говорим. В началото започна да ми вкарва някакви оферти, които съвсем не са приемливи. Видя, че не и с връзвам и директно и казах, че мобилен интернет ще взема от Мтел. Тогава оная ми каза: "Добре, дай да си говорим направо..." и като започна... ако еди кво си, цената пада с толкова, ако еди кво си, цената пада с още толкова. Накрая се оказа, че вместо към 40лв за двата интернета, може да ми предложи за 27 двата интернета + домашен телефон (който не ми е нужен де). Та явно можело, просто трябва да ги натиснеш повечко...

Иначе относно Мтел, наскоро ходих в един магазин на Мтел да направя заявка да ми отнемат от месечната сметка в продължение на 15 месеца, понеже имам доста точки. След първия месец се оказа, че онзи от магазина не го е направил така както аз съм му казал. Бях бесен, звънях на оператори, в крайна сметка се оправиха нещата, но за пореден път се убедих, че в тия офиси си правят каквото искат. Никой не ги вижда какво чукат на тия компютри... срок на договори, промоции и т.н.

Публикувано

Относно точките, @tonygti (и други, които се интересуват): Аз също имам доста такива точки, но преди няколко месеца забелязах, че драстично са намалели (за пръв път! - абонат съм на М-тел от 10 години). Обадих им се да ги питам защо, и ми казаха, че ако в продължение на 3 години не ги използвам, се отнемали. Между другото, проверих, и наистина го пише в сайта им. Но, пак повтарям, абонат съм им от 10 години и досега не ми бяха отнемали точки. Както и да е, сега става интересно. По горе-долу същото време забелязах, че отговарям на условията им и имам право да получа "златна" клубна карта. Не искам да ви описвам каква "борба" беше. То не бяха обаждания на *88, то не бяха оплаквания през сайта на М-тел. И не защото кой знае колко ми е притрябвала шиб@ната им карта, ама направо ми се подиграваха и това ме вбеси. Накрая пратих е-мейл до директора на отдел "Обслужване на клиенти" на М-тел, като приложих цялата ми "кореспонденция" с подопечните му служители. След два дена ми се обадиха и ми казаха, че "наистина" съм отговарял на условията и до 10 работни дни ще я получа тази карта (още не съм я получил!). НО, преди няколко дена, отново си проверих точките и се оказа, че са възстановени. ТЕЗИ, които АКО НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ, В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 3 ГОДИНИ, СЕ ОТНЕМАТ.

Въобще, при "ментел", нещата са като в играта "тука има, тука нема"!

Редактирано от Jekylll

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.