kawabiker Публикувано Август 17, 2009 Публикувано Август 17, 2009 Стриймовете ти неработят, пробвай ето този дали ще ти тръгне http://193.47.74.41/btv?qid=dp0cbd6nuxq ... wmext=.asf Цитирай
Mr.Enrich Публикувано Август 17, 2009 Публикувано Август 17, 2009 Направих всичко от първия пост, добавих си 4-5 БГ телевизии и 2-3 английски, но никоя не иска да ми се включи поради този проблем:Connection to the stream timed out. Try decreasing the desired quality. Мерси предварително. Най-вероятно ти е бавничък upload-ът на домашния интернет. Пробвай си скоростта тук: http://www.speedtest.net/ Цитирай
ViKsSs Публикувано Август 17, 2009 Публикувано Август 17, 2009 Стриймовете ти неработят, пробвай ето този дали ще ти тръгне http://193.47.74.41/btv?qid=dp0cbd6nuxq ... wmext=.asf Това е бил проблема, сега намерих нови стриймове, но са сравнително малко. Надявам се скоро някой да качи за диемите, канал 1, канал 3 и по-известните БГ телевизии. Мерси много за отговора Цитирай
kawabiker Публикувано Август 17, 2009 Публикувано Август 17, 2009 Всички се надяват, но никой не търси, може и ти да потърсиш и да качиш някой Цитирай
natedog Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 Аз направих всичко и в момента в който трябва да почна да зареждам стриймовете (след инсталацията) и цакна на Webcam и ми дава " You must have a PC running Orb to use this feature. You can download Orb at http://corp.orb.com/download_orb. " апък ОРБ-а ми е включен :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Също така като цъкна на орб и "Go to Orb" ми дава че нямам Winamp Remote и немога да правя нищо... ТАЯ ПРОГРАМА НЕ МИ БАЧКА ОТ НИКАДЕ ако някой има идея някаква да ми пише на ЛС защото правя стъпка по стъпка всичко и не се получава ... Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 22, 2009 Автор Публикувано Август 22, 2009 natedog, Провери дали си въвел правилно юзър и парола в телефона, а на компютъра провери дали ти свети със зелен цвят иконата на Orb. При мен никога не е имало никакви проблеми. Цитирай
go6i Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 А ще тръгне ли на айтъЧ .БЛГОДАРЯ предварително Цитирай
mupo Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Не виждам какво би го спряло да не тръгне на iTouch. Цитирай
denislaw Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 "ERROR:Failed to play this media" , пробвах с много линкове , различни версии на K-lite, линковете ми работят като ги пусна през Windows Media Player ,но не и през Оrb Flash.С Mozilla Firefox съм. Някой ако знае ,къде е ключът от палатката да помогне :hanged: Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 19, 2009 Автор Публикувано Септември 19, 2009 Така съм си настроил моя акаунт и нямам никакви ядове с гледането. 1 Цитирай
denislaw Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 И моят е така, но мога единствено да разглеждам снимките си. Цитирай
fery Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Днес цял ден се мъча какви ли не версии на K-LiteCodecPack инсталирах и се оказа, че имам около 10 канала които ми тръгват а на останалите ми излиза това Цитирай
jimmby Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Да и на мен ми излиза същото, като на fery, а съм инсталирал най-новите кодеци - K-Lite и ffdshow но все тожа ми показва почвам да се отчайвам, ако някой има решение на проблема моля до го сподели. Благодаря предварително! Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Препоръчително е да са - K-Lite Mega Codec Pack Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Февруари 25, 2010 Публикувано Февруари 25, 2010 Интересно. С най-новите версии на Orb съм (реших да ги обновя, защото програмата на компютъра ми не се отваряше). Същото важи и за кодеците(изтеглих най-новия K-Lite Mega Codec Pack от официалния сайт). Преди гледах нормално повечето телевизии,а сега не ми зарежда нито една. Естествено съм спазил всяка една стъпка от ръководството. Виждам, че и други хора са имали подобни проблеми. Добавих и Нова телевизия, за да пробвам дали не трябва да се изтрият и добавят наново, но и тя не тръгва. Грешката, която ми изписва е : Item "bTV" returned the following error: 'connection to the stream timed out' - и така се повтаря при всички канали. Някакви идеи ? Цитирай
WolfDale Публикувано Февруари 25, 2010 Публикувано Февруари 25, 2010 В интерес на истината, въпреки че в ръководството пише да използваме K-lite Codec Pack, аз никога не съм го ползвал и не съм имал никакви проблеми, с която и да е версия. Бих ти препоръчал XP/Vista/7 codec pack или (тъй като виждам, че си с XP) ПЪЛНА РЕГИСТРИРАНА версия на Divx Bundle ! Опитай и сподели ефекта ! Успех. Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Февруари 25, 2010 Публикувано Февруари 25, 2010 (редактирано) Благодаря за идеята. Утре ще пробвам и ще споделя резултатите. Edit : Днес не ми остана време да пробвам. При първа възможност ще пробвам и двата варианта Редактирано Февруари 26, 2010 от d3s7r0y3r Цитирай
Fatalizr Публикувано Април 19, 2010 Публикувано Април 19, 2010 Тази Orb съвместима версия има ли със Windows 7 64 bit,защото аз поне не успях да намеря. Цитирай
mufasata Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 Снимките от първия пост не ги виждам с "Х" са ми. Може ли да ги поправите? Благодаря Ви! Цитирай
pApit0 Публикувано Ноември 14, 2010 Публикувано Ноември 14, 2010 Ако може да оправите снимките в първия пост ако е възможно , понеже не мога да намеря в сайта къде се добавят stream-овете за онлайн телевизия Цитирай
turganay Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Здравейте, бихте ли помогнали как да си подкарам субтитрите, докато бях със по старите версии ми вървяха без проблем, но с новата версия на Orb не тръгват. Опитах се да преименувам файла, от C:\Program Files\Orb\bin\avcodec-51.dll но такъв не съществува, с Windows 7 съм. Цитирай
taumaster Публикувано Март 30, 2011 Публикувано Март 30, 2011 (редактирано) click on the "Orb" in the system tray, then click on "Configuration", "Advanced", "Codecs", and select "ffdshow as the decoder you also wish to use for MPEG-2 videos. Това го няма в контролния панел на Orb. Какво правим тогава? Питам, защото филмите тръгват, но нямат субтитри. Инсталирани са кодеците на shark007 за win 7x64. Редактирано Март 30, 2011 от taumaster Цитирай
linkinpark79 Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 Аз пък не мога да намеря това разширение .ddl че да го преименувам,нито пък да чекна кодеците на ffdshow Цитирай
koko_65 Публикувано Май 4, 2011 Публикувано Май 4, 2011 имам проблем, който не мога да оправя. качих всичко както е показано, но като пусна да гледам някоя програма ми дава само черен екран.... какво да прая???? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.