Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Navitel


gadev

Recommended Posts

Много потребители се оплакват, че картите за България на Sygic, Navigot и т.н. са неточни и остарели. Споделям с вас най-доброто решение, което съм намерил за България.

Софта е Navitel, а картата е BGRoutingMap. Navitel се сваля от ITunes. За съжаление не може да се свали заедно с българската карта, така че аз свалих софта с картата на Беларус. Иска активация през интернет, но от там нататък не генерира трафик. Картата се купува от http://bgroutingmap.com/,достоен конкурент на OFFROAD MAP на Garmin(http://karta.bg/index.php?nobody=nobody). Картата е на кирилица или латиница.

Софта може да се използва 30 дни в trial режим без да се плаща. Очаква се скоро да се продава Navitel с българската карта в ITunes с меню на български и всички други екстри познати от конкурентните програми.Ако софта се ползва с руско меню има клавиатура на кирилица.Ако ви дразни руския се ползва картата на латиница с англ. меню.

Това решение ще работи 30 дни и след това трябва да се купи софта с излишната карта на Беларус(30 евро), но за тест и проба 30 дни не са малко.

Повече за Navitel прочетете тук: http://www.navitel.su/en/downloads/

http://itunes.apple.com/us/app/navitel-belarus/id380441938?mt=8

http://bgroutingmap.com/index.php?m=77

002.jpg

Редактирано от gadev
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Картата не е на Naviteq. Погледнете този сайт, за да разберете повече за картата: http://bgroutingmap.com/index.php?m=0

Наистина се активира през интернет, но само до там - картата се слага на телефона и програмата не генерира трафик. Трайъл версия е докато се купи,имате 30 дни за проба.Скоро в ITunes ще има възможност да се свали програмата и българската карта , предполагам цената ще е около 60лв.

Картата наистина е "спецялна" - тя не е разработка на Navitel, а се прави от българин за Гармин и от по-скоро време се разпространява и за Navitel. Хубавото на Navitel е , че имат софт за всички платформи, даже за Bada. Така получаваме програма с добра българска карта. Не всичко е на 100% изпипано, разбира се, но по-добра offline карта за България няма, за сега.

Редактирано от gorgior
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Стига ме цитира. Не сме в zamunda.

Най-доброто, което може да се използва с IPhone. Основния и конкурент е OFFRoad картата за Гармин ,която е неизползваема, за сега.

Картат се прави от българин. Не е много етично да прецакваме сънародник като му изложим труда за безплатно разпространение.Не става дума за голяма фирма или корпорация , а за един ентусиаст, който има нужда от подкрепа. Картата струва около 50лв.Мисля, че не е непосилно.

Редактирано от gorgior
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много си докачлив. Ако не ти се нрави - не ползвай. Ползвам от години тази карта, харесва ми, давам инфо. Дал съм линкове за повече инфо. За картата има писано по форуми много.Ако тука сте само на аванта - sorry, постнал съм темата на грешното място. Това ми е последния пост, за да не ви цапам форума. Със здраве!

Редактирано от Grievous
Без цитати!!!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Обещах да не продължавам, но явно не съм разбран. Не съм купувал приложението, а го ползвам в трайал вариант. Нямам проблем да го платя и нямам нищо против хората, които го ползват кракнато.За IPhone Navitel не продават само софта, той винаги върви с карта(Русия,Украйна и т.н), но не и България и това е причината да не платя. Платил съм само картата, но не от патриотизъм, а защото тя има ограничен пазар и ако всички ползват неин краден вариант тя просто ще изчезне. Защо мислиш големите фирми нямат свястна българска карта? Според мен,защото няма достатъчно голям пазар - малки печалби, почти нулев интерес.

Заради горните причини смятам, че е важно да се подкрепят хората работещи в/у българските карти. OFFRoad картата оцелява защото се продава с всеки Гармин уред у нас. BGRoutingMap няма тази привилегия.

Всеки да постъпи както намери за добре.

Редактирано от gadev
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А, картата кърти с грамотност:

"Високо СтроЙтелство"
- това е в шот-а.

...нямам думи - що после децата ни пишат зле...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...