SpAwN Публикувано Януари 17, 2017 Публикувано Януари 17, 2017 Напълно възможно е...Може би клетките изискват повече ток от страна на телефона за връзка с тях.Ще сложа утре една карта на T-Mobile и една на Vodafone да видя с тях как ще бъде.. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 17, 2017 Публикувано Януари 17, 2017 Взе да се говори(слухове), че Apple ще отворят програма за смяна на батерии на iPhone 6, подобна на тази за 6S: http://www.redmondpie.com/iphone-6-battery-replacement-program-for-unexpected-shutdown-issue-may-launch-soon-rumor/ Цитирай
turieca Публикувано Януари 17, 2017 Публикувано Януари 17, 2017 Днес звъннах в Криейтив да питам на 6S+ от мтел дали ще видят батерията гаранционно. Поискаха да го изпратя за да ми кажат проблемна ли е батерията и дали ще мине по гаранция. Събирам кураж да остана без телефон за две седмици. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 17, 2017 Публикувано Януари 17, 2017 Взе да се говори(слухове), че Apple ще отворят програма за смяна на батерии на iPhone 6, подобна на тази за 6S: http://www.redmondpie.com/iphone-6-battery-replacement-program-for-unexpected-shutdown-issue-may-launch-soon-rumor/ Отрекоха го, повече подробности утре сутрин в новините Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
kracode Публикувано Януари 17, 2017 Публикувано Януари 17, 2017 Къде може да се провери за 6s plus дали може да се смени батерията гаранционно ,купувал съм го в кеш от Теленор. Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 17, 2017 Публикувано Януари 17, 2017 Плюс моделът не влиза в програмата и респективно смяната няма да е безплатна.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
SpAwN Публикувано Януари 19, 2017 Публикувано Януари 19, 2017 Единствено логично обяснение би било, че въпреки показателите на телефона за силата и стаблиността на мрежата, в Германия О2 натоварва повече телефона. Възможно е да се дължи на настройки на клетките. Може с цел поддържане на по-висока скорост при ЛТЕ, клетките да са настроени по различен начин и натоварването към телефона да е различно. Със смяната на О2 с Vodafone проблемът с батерията изчезна и вече изкарвам точно толкова, колкото и с Ментелската карта. Не мога да повярвам как от оператор до оператор има разлика в батерията от порядъка на 15-20 %... 1 Цитирай
puho Публикувано Януари 19, 2017 Публикувано Януари 19, 2017 Със смяната на О2 с Vodafone проблемът с батерията изчезна и вече изкарвам точно толкова, колкото и с Ментелската карта. Не мога да повярвам как от оператор до оператор има разлика в батерията от порядъка на 15-20 %... Ми има разлика - О2 купиха base (бившия Е+). Аз съм от 5 години на водафон и където аз ще ще гледам YouTube на lte, жена ми не може да се обади (О2). На водафон е най-скъпата мрежа тук, но са доста по-зле от телекома като покритие, а и много лъжат. 375 мегабита лте може да забравиш, специално във Франкфурт... 150 държи на някои места. Цитирай
SpAwN Публикувано Януари 19, 2017 Публикувано Януари 19, 2017 Това, което ме изненада е, че разликата и в idle също е доста голяма... Цитирай
Русев Публикувано Януари 21, 2017 Публикувано Януари 21, 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
SpAwN Публикувано Януари 21, 2017 Публикувано Януари 21, 2017 Вулканизирал ли беше телефонът за нощното шкафче като го вдигна? 2 Цитирай
Русев Публикувано Януари 22, 2017 Публикувано Януари 22, 2017 А съм го вдигнал, а се беше изключил Бях го забравил на самолетен режим и реших да направя снимка за темата, батерията даже хич не е читава и има над 30% износване Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 27, 2017 Публикувано Януари 27, 2017 Смених батерията. Вече е на 4-5 пълни разреждания. Пак го зареждам на 1-2 дни. Оня ден на 10.2.1 ми се изключи на 30%, докато бях навън и извадих телефона за снимка. Сега качих на 10.3 пъблик бета, та да видим. Имам обаче един неприятен проблем. Не ми изкарва кои приложения колко батерия са изхарчили в battery usage. Някой да знае на какво се дължи? Писах на продавача в ибей, каза че ще ми прати нов батерия, но не вярвал в нея да е проблема. Правих няколко хард рестарта. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 27, 2017 Публикувано Януари 27, 2017 iPhone 7 32 GB iOS 10.2.1. Mtel LTE Приемам оферти 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Януари 27, 2017 Публикувано Януари 27, 2017 Този проблем ще се окаже доста по-сериозен отколкото им се иска на Apple...голяма излагация този път, при това без какъвто и да е фикс вече месеци наред... Цитирай
emco83 Публикувано Януари 29, 2017 Публикувано Януари 29, 2017 (редактирано) iPhone 6s. Преди един месец ми смениха батерията безплатно от Creative Center и сега мога да кажа, че съм доволен. Не си спомням, но май го бях дозареждал за няколко минути. Преди никога не е държала толкова. Редактирано Януари 29, 2017 от emco83 Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 29, 2017 Публикувано Януари 29, 2017 Добре де,не виждате ли,че е зареждан телефона ?Заблуждавате себе си ли?Всички имаме ios у-ва и много добре знаем колко държат батериитеSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
emco83 Публикувано Януари 29, 2017 Публикувано Януари 29, 2017 Да, бях писал, че е дозареждан няколко минути. Иначе няма този проблем с изключването както преди, всичко е наред. Преди месец когато занесох телефона на сервиза, казах им и че има едно малко петно на дъното (фабричен дефект) на дисплея и ми отговориха, че ще го сменят понеже гаранцията е 24 месеца. Интересното нещо е, когато ми върнаха телефона, на новия дисплей не се виждат пръстовите отпечатъци т.е. не оставят такива петна на дисплея както преди. Определено има разлика. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 29, 2017 Публикувано Януари 29, 2017 Вика му се олеофобично покритие и се износва. След 1-2 месеца ще почнеш да ги виждаш и на новия. 2 Цитирай
SpAwN Публикувано Януари 29, 2017 Публикувано Януари 29, 2017 iPhone 6s. Преди един месец ми смениха батерията безплатно от Creative Center и сега мога да кажа, че съм доволен. Не си спомням, но май го бях дозареждал за няколко минути. Преди никога не е държала толкова. 100+ часа idle и 11 часа usage, викаш дозаредил си го за няколко минутки...? Добре.... Цитирай
peppu Публикувано Януари 29, 2017 Публикувано Януари 29, 2017 Това са показателите на батерията ми от вчера, когато все още бях с 10.0.2: А това са показателите от днес с 10.2: Не е като да няма разлика, нали? Започвам да съжалявам, че ъпдейтнах, макар че рано или късно това все някога щеше да се случи. Цитирай
SpAwN Публикувано Януари 29, 2017 Публикувано Януари 29, 2017 Аз на твое място никога нямаше да ъпдейтна от 10.0.2, но вече си взел решението... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.