peppu Публикувано Януари 29, 2017 Публикувано Януари 29, 2017 Ами имам приятели и колеги със 7-ици и всички са с 10.2 и казаха, че нямат никакви проблеми с батериите. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 29, 2017 Публикувано Януари 29, 2017 10.3 beta 1(По-горе може да се види разликата спрямо 10.2.1)Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
peppu Публикувано Януари 29, 2017 Публикувано Януари 29, 2017 Екстра е. Аз вече съжалявам, че се качих на 10.2.1. Цитирай
peppu Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 Ебати ташака е това 10.2.1. От Apple се излагат! 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 Фейсбук, сафари и игра с тези проценти изглежда нармална. Не бих го отдал на 10.2.1, а просто на консумация на телефона. Ако са ползвани част от тях и през мобилния интернет, а не през Wi-Fi не са ненормални показатели. При използване на определени програми през мобилен интернет се получава значителна разлика с ползването на същите през Wi-Fi, като огромно влияние оказва и покритието и силата на мрежата. Особено и при стендбай време от почти 26 часа. Не знам какво очаквате от телефона? 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 Е как какво?!Веднъж седмично да зареждаме! Цитирай
peppu Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 Телефона през цялото време се ползва на Wi-Fi. И не, не искам да го зареждам веднъж седмично, но ако ви покажа резултатите, които постигах с 10.0.2 ще се изплашите. Телефонът го ползвам по един и същи начин, както преди, така и сега. Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 Не се притеснявай за нас, трудно се плашим Цитирай
peppu Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 Исках да кажа, че откакто ползвам 10.2.1 батерията пада доста по-бързо в сравнение с преди ъпдейта. Все пак телефона го ползвам над половин година и си го усещам. Сафари и фейсбук винаги ръчкам, но никога при 3 часа usage не съм бил на 50%. Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 И как разбираш този usage дали е истински?Apple може да го манипулират по всякакъв начин!Замислил ли си се?Може с всеки ъпдейт алгоритъма да е различен.Или си викаш ,ъпдейтват всичко по софтуера,но точно този раздел usage остава непроменен за всички устройства и версии на софтуераСъветвам те да рестартираш телефона след всяко пълно зареждане и да губиш тези пусти часове и минути usage,ще си по-спокоен. 1 Цитирай
peppu Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 Да го манипулират 5-10-15 минути? Едва ли го манипулират с часове. Цитирай
baronbg Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 Би ли споделил с нас, какви стойности на Usage и Standby, са приемливи за теб? Стана ми много любопитно. Също така, коя е по важна от двете стойности, за теб и колко би трябвало да е? За какво основно ползваш телефона и каква е консумацията на първите 10 приложения за последните 7 дни? 2 Цитирай
peppu Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 А за вас какво е нормално? Гледам на по-предишни страници колеги с 8-9 часа usage. Цитирай
baronbg Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 Благодаря за изчерпателните отговори!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
shopkin Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 Току що, shopkin написа: И при мен се появи проблема..не изкарва процентите на приложенията.. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 Аз наскоро си смених батерията и помислих, че от нея. Днес оставих телефона в сервиз да видят откъде идват проблемите, но не било от чипа. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
peppu Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 преди 2 часа, baronbg написа: Благодаря за изчерпателните отговори! Sent from my iPhone using Tapatalk Сори, просто одеве бях в движение. Относно по-горните ти въпроси. Аз съдя и сравнявам по това как се държеше моята батерия преди да ъпдейтна онзи ден. Не може само допреди няколко дни тази същата батерия да прави преспокойно 7-8 часа usage, а сега при абсолютно същата употреба - 5 часа, хайде в най-добрия случай 6. Иначе за мен определено по-важната стойност е тази на usage-а. Това е времето, в което телефона ми върши най-голяма работа. Standby-я не ме интересува чак толкова като резултати и затова не го коментирам чак толкова много. Ако телефона ми достига 7-8 часа usage, мен не ме интересува колко е standby-а, дали 7 часа, дали 12 часа, дали 24 часа, дали 60 часа и т.н. Просто никога не е бил фактор, ако мога така да се изразя. Телефона си ползвам основно за браузване през сафари, фейсбук, месинджър, инстаграм, youtube и чат-пат някоя игра като triviador (например), която в никакъв случай не смятам за тежка каквито са да речем fifa, nfs, gta и още куп подобни. 1 Цитирай
shopkin Публикувано Февруари 1, 2017 Публикувано Февруари 1, 2017 преди 8 часа, DreamcatcheR написа: Аз наскоро си смених батерията и помислих, че от нея. Днес оставих телефона в сервиз да видят откъде идват проблемите, но не било от чипа. Sent from my iPad using Tapatalk Как реши проблема?? Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 1, 2017 Публикувано Февруари 1, 2017 За мене телефона дефектира, най-после 5-тия 6s вече втора седмица е перфектен без никакво угасване с джайл на 10.2 и така Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 1, 2017 Публикувано Февруари 1, 2017 Как реши проблема?? Обадиха ми се по-рано от сервиза, като казаха, че най-вероятно е от батерията. Ще ми я сменят и ще видим.. Ако пак не показва стойности на приложенията, най-вероятно е софтуерен проблем и ще се наложи рестор. Яд ме е, че си скъсах нервите със смяната на тая батерия сам и май се оказва, че не е читава. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
shopkin Публикувано Февруари 1, 2017 Публикувано Февруари 1, 2017 преди 29 минути, DreamcatcheR написа: Обадиха ми се по-рано от сервиза, като казаха, че най-вероятно е от батерията. Ще ми я сменят и ще видим.. Ако пак не показва стойности на приложенията, най-вероятно е софтуерен проблем и ще се наложи рестор. Яд ме е, че си скъсах нервите със смяната на тая батерия сам и май се оказва, че не е читава. Sent from my iPad using Tapatalk Здравей!При мен се оправи...и аз не знам как.Ръчках го половин ден..интернет,вайбър,фейсбук..и реших пак да погледна в настройките..и вече си имаше приложенията и процентите към тях...!!Не разбрах как се получи... Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 1, 2017 Публикувано Февруари 1, 2017 То тоя бъг с изчезването и преди си го имаше, веднъж и на мен ми изкара акъла и после се появиха от самосебе си.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
RedBull Публикувано Февруари 5, 2017 Публикувано Февруари 5, 2017 Как се държи телефона с новия ъпдейт 10.2.х? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 6, 2017 Публикувано Февруари 6, 2017 Смениха ми батерията в сервиза. Не успях и да се прибера до вкъщи и изгасна пак на опит за снимка на студено. Направих чист рестор и вече трети ден всичко е идеално (показват се стойностите за приложенията, не ми е гаснал, времето на живот чувствително се увеличи). Ще попитате "защо чак сега?". Ами защото всичката ми информация от часовника се пази само и единствено в encrypted backup на телефона. Когато се направи рестор, трябва задължително да се върне бекъпа, за да се върнат данните от часовника. В моя случай - почти 2 години health data. Весело. Ето и шотове от последните 2 зареждания (първото на 4Г, второто на 3Г):Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.