simba4 Публикувано Февруари 27, 2017 Публикувано Февруари 27, 2017 Питай малкия Криско , Че и вика "Тате найш ко аз искам да ми купиш Айфон кат порасна", викам на 7 си ама има да растеш още че и за Айфон Проблема е, че на Ай игрите вървят ок а таблета(АНДРОИД) вече офроуд и Енгрибърдс искат ъпгрейд на хардуеъра, което от скоро го забелязах и незнам защо така се случва??? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Veselin Panov Публикувано Февруари 28, 2017 Публикувано Февруари 28, 2017 моя Криско е същия!вдва ли не реве при досег с андроид Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Февруари 28, 2017 Публикувано Февруари 28, 2017 @Simba4, това не е ли малко слабичко? Аз заради подобни резултати смених 6S-ката по програмата за смяна на батерии...При мен в момента е:При все, че беше още по-добре в Бг мрежата на Ментел. Там на подобни проценти бях над 6 часа usage. Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 28, 2017 Публикувано Февруари 28, 2017 Мне не мисля, да ти кажа даже са ми най-добрите резултати досега!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 28, 2017 Публикувано Февруари 28, 2017 Сравнявате показатели на телефони с джейл и без. Има сериозна разлика в работата на двата телефона. Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 28, 2017 Публикувано Февруари 28, 2017 Накичен телефон като коледна елха с приложения и джейл и всякакви добавки не харчи повече така ли? Би ли се обосновал защо да са пълни глупости, че телефон с джейл кара по-малко като батерия спрямо телефон без джейл? Иначе всеки може да напише, че са пълни глупости това, но без да защити тези думи, всъщност изреченото от него е " Пълна глупост "! Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 28, 2017 Публикувано Февруари 28, 2017 По тази логика ти с какво ще се обосновеш,като си нямаш понятие от джейл и туикове?За разликата може да говори човек,използващ туикове и знае какво прави.Според моите скромни наблюдения във времето,ти не си от тях.Или си чул тук-там?Като пуснат джейл за 7,съм готов за тестове.Даже по едно стотаче може да сложим за тръпката Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 28, 2017 Публикувано Февруари 28, 2017 iPhone ползвам от 2008-ма година и дълго време съм бил с джейл на не един и два телефона. Избора сега да нямам джейл е лично мой. За Левски няма ли да кажеш нещо, нали и там беше компетентен ... Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 28, 2017 Публикувано Февруари 28, 2017 Точно така е!Избора е лично твой,но нямаш достатъчно познания за да правиш сравнение в момента(в което няма нищо лошо) И извън темата Това е дъщеря миЧетвъртък на рождения ден на Марти,сигурно знаеш кой е И с по-големи левскари се разправям,няма проблем))И сега Спас тръгва ли си или остава?Или си тръгна и ше се върне?! Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 28, 2017 Публикувано Февруари 28, 2017 Малко извън темата ...Спасчо никога не е идвал... като всяко спуснато от дъртите комунисти назначено милионерче си събра багажа като видя , колко милиона са задълженията ! Нищо чудно да споделят съдбата на един друг софийски отбор ! Малко стана присмял се хърбел на щърбел! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 28, 2017 Публикувано Февруари 28, 2017 Може да се преместим в спортната тема, но Спасчо е в Левски заради сделка с Виваком, ама нещо нещата не са по план, а и сега ще чакат избори да видят какво ще стане ... та нещата са в застой. Реално Спас не е дал нито един лев собствени пари, така че подписаните договори за спонсорство са добре дошли и за сега държат нещата ок, ако продължат да се спазват. Моля, преместете мненията в темата за футбола и да продължим там. Цитирай
violina.marinova Публикувано Март 12, 2017 Публикувано Март 12, 2017 Здравейте! Как разбирате кога батерията е пълна, ако са изключени процентите? Благодаря! Цитирай
gogi6 Публикувано Март 12, 2017 Публикувано Март 12, 2017 Здравейте! Как разбирате кога батерията е пълна, ако са изключени процентите? Благодаря! 6-то чувство. Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 12, 2017 Публикувано Март 12, 2017 преди 7 часа, violina.marinova написа: Здравейте! Как разбирате кога батерията е пълна, ако са изключени процентите? Благодаря! Батерията на iPhone си променя цвета в червено в частта от 1 до 20%. Наличие на заряд над 20% до 100% оцветява батерията в зелен цвят. Индикатора е до 100% при нормални условия на заряд след около 2 часа. Зареждане в контакт и използване на оригинални зарядно и кабел. Индикатора на батерията е пълен до дясната си част когато е достигнал капацитет до 100%. Визуално трудно бихте различили заряда на батерията над 90%. Цитирай
violina.marinova Публикувано Март 12, 2017 Публикувано Март 12, 2017 преди 3 часа, The Shaman написа: Когато е на зарядното, или? Да. Понеже, както спомена Asen_77 трудно се различава. Преди време мисля, че спираше да зарежда, като достигне пълен заряд или сменяше светкавицата с друг индикатор. Поздрави. Цитирай
peppu Публикувано Март 14, 2017 Публикувано Март 14, 2017 Моят телефон ми направи странен проблем. По принцип зареждам цяла вечер и сутрин преди да тръгна на работа го махам от зарядното. Това направих и тази сутрин. Изключих го от кабела, видях че е на 100% и тръгнах за офиса. По пътя проведох един кратък разговор. След това в работата реших да тествам един селфи стик като направо включих кабела в телефона, но когато натиснах power бутона, установих че той се е самоизключил. Включих го бързо след задържане на power бутона. Интересното е, че когато вляза в battery показателите на батерията ми ги няма все едно съм направил hard ресет. Досега никога телефона ми не е изключвал, както направих сега и сериозно се притесних. Проверих в creative center току що и от там ми казаха, че телефона ми не влиза в партидата с проблемните батерии, които заменят и ми обясниха, че не би трябвало да имам проблем. Всъщност не ми остава нищо друго освен да чакам да видя дали проблема ще се повтори или е било просто инцидентно, макар че силно се съмнявам. А и има ли шанс от селфи стика да се е самоизключил или по-скоро не? Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 14, 2017 Публикувано Март 14, 2017 iPhone 2G действа по този начин понякога , особено когато е с iOS 10.2.1 - оправи си информацията в профила. Техника е и винаги е възможно да се изключи сама поради някаква причина, но както си споменал не ти остава друго освен да чакаш да се повтори. Селфи стиковете са всякакви китайски версии и като нищо може и той да е предизвикал подобно нещо. Ако се повтори случая продължаваш с преинсталация на софтуера ( може някое приложение да бърка нещата ) и ако след това се повтори отиваш към сервиз. Цитирай
gogi6 Публикувано Март 14, 2017 Публикувано Март 14, 2017 Моят телефон ми направи странен проблем. По принцип зареждам цяла вечер и сутрин преди да тръгна на работа го махам от зарядното. Това направих и тази сутрин. Изключих го от кабела, видях че е на 100% и тръгнах за офиса. По пътя проведох един кратък разговор. След това в работата реших да тествам един селфи стик като направо включих кабела в телефона, но когато натиснах power бутона, установих че той се е самоизключил. Включих го бързо след задържане на power бутона. Интересното е, че когато вляза в battery показателите на батерията ми ги няма все едно съм направил hard ресет. Досега никога телефона ми не е изключвал, както направих сега и сериозно се притесних. Проверих в creative center току що и от там ми казаха, че телефона ми не влиза в партидата с проблемните батерии, които заменят и ми обясниха, че не би трябвало да имам проблем. Всъщност не ми остава нищо друго освен да чакам да видя дали проблема ще се повтори или е било просто инцидентно, макар че силно се съмнявам. А и има ли шанс от селфи стика да се е самоизключил или по-скоро не? Показателите за батерията се трият при какъвто и да е рестарт /респринг Цитирай
peppu Публикувано Март 14, 2017 Публикувано Март 14, 2017 преди 36 минути, Asen_77 написа: iPhone 2G действа по този начин понякога , особено когато е с iOS 10.2.1 - оправи си информацията в профила. С 6S съм. Не знам как се е появила това 2G. Вероятно преди час като смених версията на iOS-а е станало нещо. Цитирай
koksibg Публикувано Март 14, 2017 Публикувано Март 14, 2017 Всъщност не ми остава нищо друго освен да чакам да видя дали проблема ще се повтори или..... Ами не е точно така. Може да проверят хардуера от разстояние и ако има проблем ще излезе в репорта. Значи това не го знаех до миналата седмица като ми се наложи да им звънна за моята 6s. Звъннах на Апъл сторе магазин(ЮК) и им казах че си залях тел с кафе и през слушалката не чувам добре. Питах ги дали сменят тоя говорител и те казаха чеки да пуснем тест първо. От там ми казаха да си включа Wi Fi и да вляза в menu>privacy >diagnostic и там се отвори нов бутон да потвърдя че съм съгласен на тази диагностика, и ми пуснаха хардуерен тест. Ти може да пробваш да звъннеш на съпорт тел в Бг и да кажеш какво е станало и ако може да ти пуснат хардуерен тест да видят дали има проблем, ако не звънни в ЮК съпорта и пак обесняваш какво е станало. Ето два тел да пробваш. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 14, 2017 Публикувано Март 14, 2017 Ми, аз да обЕсня(пардон, да обЯсня) на peppu: Откъде си сигурен, че е изключил и как реши, че е свързано с батерията? iOS още от зората си има един мръсен навик: крашва потребителският интерфейс и при натиск на който и да е бутон - няма видима реакция(подчертавам: видима). Иначе си е включен, даже звъни и ако плъзнеш пръста по тъмния екран си провеждаш разговора нормално. 1 Цитирай
peppu Публикувано Март 14, 2017 Публикувано Март 14, 2017 Сигурен съм, че беше изключен, защото както вече казах, когато задържах power бутона и почти веднага светна ябълката. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.