Kery70 Публикувано Октомври 7, 2017 Публикувано Октомври 7, 2017 Явно и блутута при мен си казва думата Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай
gosta Публикувано Октомври 7, 2017 Публикувано Октомври 7, 2017 (редактирано) И при мен е такава ситуацията 7+ с 11.0.2 Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Октомври 7, 2017 от arm11 Стига с тези огромни скрийншоти. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 5, 2017 Публикувано Ноември 5, 2017 Това с какво натоварване е? Т.е. правил ли си нещо по-натоварващо, че да ти дава такъв резултат? Цитирай
mirror Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 (редактирано) Да, имах лайф през фейсбук, няколко разговора през фейстайм и стабилно сърфиране през сафари. Между другото дислея беше на максимална яркост през повечето време, защото го ползвах в планината, където беше -9 градуса. Малко по-късно ще добавя снимки от камерата. Редактирано Ноември 6, 2017 от mirror 2 Цитирай
Kery70 Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 7plus на годинаSent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай
Fakoni Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 8+ всичко включено. Wifi и bluetooth не спирам никога. 1 Цитирай
kracode Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 (редактирано) Аз съм много доволен от моя телефон 6s plus http://prikachi.com/images.php?images/648/9215648V.png също никога не спирам gps,wi-fi,mobile Редактирано Ноември 6, 2017 от kracode Цитирай
mirror Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 От 7:00 сутринта с яркост м/у 30-60%. Пред компа да съм стоял около 15 мин за целия ден. 3 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 19, 2017 Публикувано Ноември 19, 2017 11.1.2 при мен е по-добре от предишната, където имаше спад. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Georgi Stefanov Публикувано Ноември 23, 2017 Публикувано Ноември 23, 2017 (редактирано) Ето я и батерията на моя iPhone 8 Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Ноември 23, 2017 от arm11 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 23, 2017 Публикувано Ноември 23, 2017 Хубаво е да пишете освен версията на софтуера и модела на телефона! 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 24, 2017 Публикувано Ноември 24, 2017 Алгоритъма при изчисляване времето на ползване на устройствата при 11 е друг. Да не очакваме еднакви резултати при iOS 10 и 11. Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 1, 2017 Публикувано Декември 1, 2017 Това е от спецификациите на Iphone 7 в страницата на Apple. Някой дали е успял да се доближи до това? Цитирай
peppu Публикувано Декември 1, 2017 Публикувано Декември 1, 2017 10 дни стендбай, ама някой друг път. Освен тела да стои в шкафа на режим полет 1 Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Декември 4, 2017 Публикувано Декември 4, 2017 (редактирано) IPhone X с остатъчен заряд 21% ... Имам и въпрос:при всяко включване(в мрежата или през компютър) отчита цикъл,или при достигане на 100% и някой има ли наблюдения дали батерията издържа повече заредена през компютър (тъй като тия показатели са от там)или няма разлика от заряда в мрежата?Благодаря предварително! Снимка Редактирано Декември 4, 2017 от ElemenT (a.k.a. Chiko) Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 4, 2017 Публикувано Декември 4, 2017 Ако iPhone трябваше да се зарежда в ЮСБ, то в комплекта щеше да има само кабел. След като в комплекта на телефона се съдържа зарядно устройство, то това е най-правилното и препоръчително устройство за зареждане на телефона. Възможността за зареждане на телефона в ЮСБ-то на компютъра е за използване когато зарядното не е налично ... Мисля, че всяко включване се отчита като цикъл, но не съм 100% сигурен за последното. По-добри показатели ще ти дава, когато телефона е зареден до край през мрежата. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 4, 2017 Публикувано Декември 4, 2017 Всеки 100% са равни на 1 цикъл. Пример: зареждане от 20 до 100 и по-късно от 80 до 100 представлява 1 цикъл на батерията. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Декември 4, 2017 Публикувано Декември 4, 2017 (редактирано) преди 31 минути, Asen_77 написа: Ако iPhone трябваше да се зарежда в USB, то в комплекта щеше да има само кабел. След като в комплекта на телефона се съдържа зарядно устройство, то това е най-правилното и препоръчително устройство за зареждане на телефона. Възможността за зареждане на телефона в USB-то на компютъра е за използване когато зарядното не е налично ... Мисля, че всяко включване се отчита като цикъл, но не съм 100% сигурен за последното. По-добри показатели ще ти дава, когато телефона е зареден до край през мрежата. Проблема е там,че след зареждане (цяла нощ) през USB батерията ми държи двойно отколкото зареждане в мрежата! И си мисля,че по-бавното зареждане прави така,че капацитета на батерията да е максимално зареден,а не чрез по-бързото зареждане (което е стандартно) за час и половина два! Ако имаш време направи 2 заряда при еднакво ползване и,ще видиш! Няколко пъти съм си правил този експеримент и след последния такъв си зареждам телефона през компютъра...да по-бавно ,но по качествено(според мен). Редактирано Декември 4, 2017 от ElemenT (a.k.a. Chiko) Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 4, 2017 Публикувано Декември 4, 2017 Какво разбираш под два пъти повече? При нормален заряд в мрежата ти кара един ден и юсидж 5 часа и ако го заредиш в ЮСБ кара два дни и 10 часа юсидж? Такава разлика е много странна? На какъв компютър го зареждаш и на какво ЮСБ? Аз лично зареждам винаги по цяла вечер в мрежата и телефоните ми винаги са карали сравнително еднакво като количество време при нормалната ми ежедневна употреба. Старая се винаги зареждането в мрежата да става при под 10% батерия. Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Декември 4, 2017 Публикувано Декември 4, 2017 Настолен компютър през USB 3.0(ако това има значение).Разликата е такава,че при еднакво ползване в мрежата издържа 2 дни,а през USB порта 4! Защо да го зареждам през 2 дни като мога през 4?! Точно затова попитах и за циклите тъй като разбрах ,че Apple дават на една батерия 500 цикъла и исках долу горе да изчисля за какъв период от време(грубо естествено) минава докато станат! Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 5, 2017 Публикувано Декември 5, 2017 Моя съвет е да си ползваш устройството спокойно, без да се вживяваш толкова в зареждания, цикли, батерии! Живота ще ти е по-лек! Ако подсъзнанието не ти позволява, рестартирай телефона всеки ден Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Декември 5, 2017 Публикувано Декември 5, 2017 Просто ми беше любопитно ,тъй като скоро бях на обучение на Huawei и от там казаха,че всяко включване в мрежата е един цикък...както и да благодаря за вниманието още веднъж! Цитирай
arm11 Публикувано Декември 5, 2017 Публикувано Декември 5, 2017 Това е любимата ми тема, която с удоволствие бих затрил 1 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.