Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
преди 2 часа, venelin111111 написа:

направих хард ресет

Какво си направил???

Публикувано

Предполагам си направил ъпдейт, не рестор!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Да ,да ъпдейт и върнах бекъп...и греда 

Публикувано

Реших кардинално проблема:D

Публикувано

А какво те притеснява в това "last 24 hours"?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Вече нищо оправих проблема , иначе три дни е в това положение. То и за това бе въпроса ми

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Последното ми мнение не бе нито офтопик нито извън темата ,нямаше нецензурни изрази или нещо в разрез с правилата на Форума.Защо ми е изтрито мнението и от кого или има цензура тук?

Публикувано

Цитираш предходен пост.

Публикувано

Лично аз и другото щях да изтрия.
Тона, не отговаря на човек търсещ помощ, написал глупост ( без значение, от незнаене, неграмотност или по грешка) да отговаря на въпрос, за неговите действия, по този начин!

Публикувано
Лично аз и другото щях да изтрия.
Тона, не отговаря на човек търсещ помощ, написал глупост ( без значение, от незнаене, неграмотност или по грешка) да отговаря на въпрос, за неговите действия, по този начин!

cda841092ac6c89b4dff6f3ec0fba703.jpg
Публикувано
Малко да преповторя основни неща, че гледам не са ви ясни:
1. От по-нисък към по-висок релийз ЪПДЕЙТ не може да се направи!  (обърнете внимание на значението на подчертаната дума!!!)

А коя е правилната дума за минаване от по-нисък, към по-висок релийз?

Infinity
Публикувано

Гога, ресет и рестор и ъпдейт и даунгреит не са едно и също. Точно ти го знаеш много добре.
В случая 15 единици е направил рестор и даунгрейд. Сваля от по висока на по ниска версия на ОС, което няма общо с ресет.

Публикувано
на 3/9/2018 at 13:58, istoyanov написа:

За 6S става въпрос. Сменям значи. Не се оплаквам от забавяне, въпреки че изглежда има такова, а от спад на батерията с бързи темпове про употреба.
Благодаря!

Здравей, istoyanov . Аз имам същия проблем. При употреба, телефонът пада страшно бързо. Как точно успя да си смениш батерията? Моя телефон е още в гаранция. 

Публикувано

iStyle, запазен час, 45 мин работа, 65лв, чисто нова батерия, по-дълъг живот, по-бърз телефон (по-скоро нормално работещ вече)

Публикувано

Може ли някой с Х и мтел да качи шотове на батерията.

Публикувано (редактирано)

Здравейте,

Как Ви се струва батерията. Iphone x

Опитай пак, но този път с по-малки скрийншотове!!!

Редактирано от arm11
Публикувано
Здравейте,
Как Ви се струва батерията. Iphone x

a108377ccd3431da95258bb68e6c881c.jpg8ee1af9f71b4ac5e5a6d37f2c42a7fcb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Моята батерия на Х-а издържа 7 часа юсидж за 48 часа и мислех, че е малко. Вчера направих рестор през дфу и сетнах телефона като нов. Не съм инсталирал нищо. От сутринта съм на 4 часа юсидж и батерията е на 72%. Което дава информация, че батерията ще изкара поне 8 часа употреба. Та, въпроса е има ли начин да разбера освен през стандартното меню коя програма/и/ ми източват батерията.

Редактирано от skpavlov
Публикувано

Е ми май няма друго място, но я кажи какви приложения ползваш през деня, играеш ли игри?!

При мен Х изкарва м/у 8 - 9 часа usage. Фейса и месинджъра на фейса точат много батерията.

5346bt.jpg

:o :o :o

Редактирано от RedBull
n/a
Публикувано

Не,не започвай пак!

Публикувано

Или дай предната станица на юсидж-а.

Публикувано

http://prikachi.com/images.php?images/712/9290712V.png това постигнах след рестор през дфу. Но кача ли си всички програми който ползвам нещата се променят. Няма как да разбера коя програма/и/ точат батерията. Нямам Фейсбук и месинджър. Имам съмнения за viber и waze.

Публикувано

Имам вайбър, скайп, фейсбук, месинджър, уатсап, ютуб... Абе накичен е отвсякъде и постигам твоите резултати. Само ота ъпдейти, без рестор до сега. Не закачам на домашни и други мрежи, само мобилен.

Infinity

Публикувано
преди 22 часа, gogi6 написа:

Не,не започвай пак!

Защо? Имам проблем. Търся решение. Телефонът ми е в Creative, но явно и те не могат да го оправят. А имам проблем. 

https://apple.stackexchange.com/questions/301536/ios-11-iphone-freezes-shuts-down-since-update

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...