Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Мдам, 5S е железен модел. Любим!

Публикувано

Стабилен е! Моя 5s е на почти 5 години и батерията също е на 83% здраве. Държи се идеално с iOS 12 beta, за телефон на толкова години.

Публикувано

Па не се оплаквам ?

DC324065-C2F7-45C5-8BF2-89A6ACBF7BB9.jpeg

Публикувано (редактирано)

4dc89af78ed30c7deab8ee7a6ad149c5.png

за месец и малко на чистонива Х .... до нова година дано не падне под 80 % :@

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Редактирано от arm11
Стига с тези огромни скрийшотове!!!
Публикувано

Моя го купих през март и батерията е на 100%.

Публикувано

Много съм ядосан ! Дано само непочне да прави мизерии батерията, макар в гаранция не ми се занимава със сервизи (в моя случаи теленор) пък май гаранцията не покрива батерията.

1cc43fcc2d1481127ffe860f9b8ae583.png
Кое,толкова ви е важно в тези проценти?
7+ e телефона,на няма и две години ;)

Редактирано от arm11
Публикувано

Абе 1 процент си е 1 процент. Не ми ги говорете на мене тия!!!

Публикувано

Моят 6S на точно 2 години е с 84% ;)

Публикувано

Моят 5S(бивш на  ARM11 :) ) e на 5(!!!) години и е на 82%. Плачете :tooth:

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Не знаех до днес, че камерата източва така в бекграунд.

7E53020A-C394-4212-A3C4-FECEF7B94EF0.png

Публикувано

Търси проблема в Jail-a.

Публикувано

Хаха, смятай с този Jail, какво видео и инфо предоставяш някому, за да има такова потребление в бекграунд, имай едно на ум ако ползваш телефона в банята или банката.....  ???

Публикувано

11.4 beta 3 с джеил. Доволен съмC88F6281-C1DD-4E41-888F-C05686CE2257.thumb.png.f259ae3f7ea67f5f48d8e3a67c52ccc9.png

Публикувано
на 26 юли 2018 г. at 14:06, skpavlov написа:

Не знаех до днес, че камерата източва така в бекграунд.

Ето ти решение.

image.png

Публикувано

Благодаря. ?

• 1 месец по-късно...

688a2d746ed7c9e30b16e79ecdc1c635.png

Стабиларка през 2 месеца батерията заминава с 1 % .... :@

Редактирано от arm11
СТИГА С ТЕЗИ ОГРОМНИ СКРИЙНШОТОВЕ!!!

Това е скрийншот от преди няколко дена, като това ми е и рекорд. На 6 месеца 8+ съм пре пре доволен от батерията му. Надявам с iOS 12 дори още по добри резултати да има. Като цяло обаче забелязвам че камерата + Фб и Инстаграм точат най много консумация.

3fa50ed4ab6ec5e655528e433815c645.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от arm11
СТИГА С ТЕЗИ ОГРОМНИ СКРИЙНШОТОВЕ!!!
Публикувано

Facebook и Мessenger-а винаги са били най-големите консуматори на батерия. Пробвай да ги изтриеш и да не ги ползваш няколко дни да видиш как батерията ще литне още повече :D 

Публикувано

Тук си много, много прав! Премахването на Facebook app действа положително не само за батерията, а и за цялата работа на устройството.

Хора, дали си заслужава смяната на батерията по тази програмата на Епъл. Гледам, че е до края на годината. Животът на батерията е 87%. ДА чакам ли iOS 12 и чак последнетие месеци на годинат ада сменям?

Редактирано от RedBull
Публикувано

Ами, ако няма да сменяш целия телефон напълно си заслужава, защото при сегашна цена 65 лв, след Нова година ще се върне на 200 и нещо. Моята седмица също е на 83%, но ще я давам на дъщеря ми, затова най-вероятно ще сменя батерията другия месец, колкото и да е добра iOS12, изхабяването си е факт и не може да се компенсира софтуерно.

Публикувано

Ясно, да. Телефона ми още е в гаранция, но в края на Октомври изтича. Ако я сменя извън гаранционния период цеата същата ли е?

Къде е по-добре да стане смяната - в iStyle или в Creative? iStyle ми се струват много по-надеждни и отношението им е доста по-нормално. 

Публикувано

Някой твърдеше, че в гаранция е безплатно, но аз не мога да го потвърдя. Иначе промоцията е до края на годината, аз лично бих избрала iStyle, защото смяната става за час и е 65 лв, в другите два сервиза има усложнения с времето, плаща допълнително се за смяна на деня и има условие да се достави до определен час, поне в Креатив. И да, iStyle и на мен ми правят по-добро впечатление, другия месец може би ще имам повече инфо, ако успея да занеса седмицата за смяна, иначе съм говорила с тях по телефона и разменихме имейли когато попитах за промоцията във връзка с работата ми, много приятни хора, а и сервизът им ми е съвсем близо долу в мол Сердика, което е на няколко минути път от къщи.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...