Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Все пак и за iStyle е добре да имате резервация предварително. Като съм оставял при тях 2 телефона без резервация, винаги е отнемало повече от 24 часа и телефоните са били готови на другия ден! Което е нормално,разбира се.

Публикувано

Някой може ли да обясни по подробно новите графики на батерията в 12ката, тъй като ми е изключително трудно да разбера аджеба колко часа standby и колко часа usage имам ?

Публикувано

Показват колко си ползваш устройството, а не колко издържа батерията. Преценили са, че второто не трябва да те интересува.

Публикувано

Пише кога последно е заредена, горе в ляво и трябва да си изчислиш!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

iStyle не си вдигат телефоните, нито сервиза, нито магазините. Смяната в Криейтив е 59лв за ден до два. Но аз моя го занесох в 9:30ч и в 13ч беше готов. На жената отне малко повече, че се наложи смяна на телефона. И двата са в гаранция но за батерията си платих.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Така предполагах и аз, че се плаща, въпреки гаранцията. Иначе до колкото помня Креатив искаха 40 лв и да се занесе преди 11 часа, за да се смени на деня. Утре и без това ще ходя до Сердика, ще мина да питам iStyle какви са тия изцепки, защото миналата седмица и друг познат ми се оплака за телефоните.

Публикувано

Да цената е плюс 40лв ако го искаш да е готов същия ден.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Телефона ми е Iphone 7 и в момента батерията е на 89% здраве. А гаранцията е до 28 октомври т.г., нямам и година ползване.

Въпроса е да сменям ли батерията?

Публикувано

Не разбира се!

За една година колко искаш да е!

Публикувано

Минах през iStyle току що, момчето каза, че като са много натоварени не вдигат, да се пише на мейла. Сега нямаше никой между другото.

Публикувано

Интересно ми е хората с 8+/X по колко време On-Screen докаравате на iOS 12 (тези които са качили ГМ версията разбира се)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Изчаках 10 дни да видя как стоят нещата с батерията и ми се струват зле. Едвам изкарвам пълни 24 часа и то ако не ползвам сериозно телефона. Други с Х да имат такива наблюдения?
f5ec66200571b538573a92c1547d5c82.png

Публикувано

Аз съм супер доволен от батерията с iOS 12. С моето ползване си е направо супер.

6ad250eb8c1ea8ceb3108e2a367e3367.png

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Публикувано
на 14.09.2018 г. at 11:45, simba4 написа:

Не разбира се!

За една година колко искаш да е!

Моята беше така на четвъртата година на 5S-а. Седмицата(и плюсът) е по-куца в това отношение. За само две години е на 90%.

Публикувано

И аз ъпдейтнах в денят на премиерата, та до днес виждам разлика с около 10-15% надолу в сравнение с преди.

Публикувано
Телефона ми е Iphone 7 и в момента батерията е на 89% здраве. А гаранцията е до 28 октомври т.г., нямам и година ползване.
Въпроса е да сменям ли батерията?

Моята изтича на 29 Октомври. Но го имам от 2 години. 87% е здравето на батерията. Мисля си че ако я сменя ще бъде същото и нарочно с всеки нов ъпдейт умишлено правят да издържа по-малко.

Има ли някой който е сменял батерията на iPhone SE и е с ios 12 и дали има някаква промяна в батерията?
Публикувано

Явно не ползваш много телефона. Ако не ги пипаш държи. Обаче пипаш ли го за 2-3 часа умира. Махам го в 7 сутринта и вечерта към 17 ч. е ~10% , че даже и по-малко. Не знам какви са тези статистики.

Публикувано

Последното изречение много ми харесва. Иначе да не съм оффтопикър - издържа ми макс 6 часа вече. 

Публикувано

Не си прав баш за батерията. iPhoneOS 1.1.4(тогава се казваше така) имаше резидентни процеси, които се брояха на пръсти. Също така технологиите за визуализация бяха далеч по-скромни, със съответния скромен разход на ток. Дванайската още няма джейл(демек не съм ги броил), но процесите в телефона вече са десетки(доста десетки) на брой и повечето са свързани с онлайн услуги. Е, колко очакваш да харчи?

Понеже си ми харесал мнението за 5S-а:

Дам, бавно пада здравето ама телефонът е с 9.3 от две  години и половина. Имам и 4S с 6.1.3 - когато реша да го понося кара по 5-6 дни(е, с нова батерия е :) ).

Публикувано

Абсолютно! Проблемът идва от завоалираното консуматорство - "ако не сте ъпдейтнали ОС, няма да ви работят еди-си кои услуги" и т.н.

Публикувано

Не, проблема е от начина на ползване!
Колкото по вече, толкова по вече!

Публикувано

d17ebc43fc4dfeed07c039ddf0e68392.png

Снощи към 1 го оставям на 80%, като всички апликации са затворени. Сега в 9 го намирам на 60%. Чиста работа

Публикувано

Защо не опиташ AdGuard? С правилните настройки може да има промяна.

Публикувано

Не може да изкара повече от 12 часа уникалният и подобрен аЙфон!
803fbace2297477d640b7ebccb01709d.jpg

Sent from my iPhone XS using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...