Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Привет,

Някой дали може да даде малко повече информация отностно въпростният раздел в Battery - “Battery Health Capacity “

Питам защото,забелязвам че за последният месец процентите ми паднаха с още 2 - съответно от 95% вече имам 93%

Телефонът си го зареждам нормално - падне ли под 20% го включвам в зарядното, батерията си ми държи изключитно много (като тук искам да спомена факта че 3hr screen on time e absolute joke), но не разбирам на какво се дължи този дроп.

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk

Публикувано

Аз за Х-а си бях взел едно старо безжично зарядно на самсунг и според мен от него за месец два ми падна на 94%. От тогава само на кабел, не е мръднало и сега като го продавах му направи erase/reset и се дигнаха на 97%... За зареждането знам че трябва на около 30-40% да се слага.

Публикувано

Аналогичен случай с моя Х и безжично зарядно на Самсунг.

Публикувано

С всяка нова iOS правят нещата максимално сложни. Преди влизаш в Battery и само с един поглед виждаш преди колко време си свалил тела от зарядното и колко време е бил на екран. А сега нищо не се разбира, а и на моменти тела си показва каквото му е кеф.

Публикувано

А къде се показва стендбай времето? Имате ли идея?

Sent from my iPhone using Tapatalk

cee7c2c4e7d0526620c6452f039b541c.png

Публикувано

Какво стана с моята Х-ка на всеки месец и половина ??? Естествени батерията си занинава с 1% :@ 7ed2916f51bbca5b8611fe3e53fc765d.png

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Публикувано

Моята я продадох на 10 месеца и половина и беше на 95%. 

Публикувано

За мен все още тази нова функция не е вярна,макар че след ъпдейта забелязвам че една идея по-бързо пада батерията.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

aefcd5b0ca5c8acd2f337745f68e98da.png
Интересно :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Има ли проблем, ако си зареждам телефона само на безжично зарядно?

Публикувано

Напълно изключване на Wi-Fi and Bluetooth и за 7 часа ползване с говоренето батерията ми е 75%

Sent from my iPhone XS Max dual using Tapatalk

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

8+ на точно една година :(4a1e982feaa1b960cd17787ed0850d54.jpg

Публикувано

На колко заряда е?

Публикувано

Незнам откъде да проверя?

Публикувано

Ibackup bot за windows!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте,батерията ми е  на 84 %  и мисля ,че е време за смяна.Не мисля да сменям телефона само заради някакви подобрения в камерата,поне до Нова Година:).Телефона е 6s plus,но питанката понеже апарата е модел на 3 години трябва ли да гледам на новата батерия кога е произведена или до кога е най-добре да се ползва?Ако е стояла в някой склад 3 години  дали си е загубила на 50% състоянието.Спрях се на този сайт,ако имате препоръки за друг сайт пишете.Благодаря.

https://gsmbaterii.bg/батерия/за-iphone/батерия-за-iphone-6s-plus

Screenshot 2018-12-11 at 10.00.35.png

Публикувано

Знам, че всеки си знае парите, ама що не дадеш още 26 лв и да я смениш направо в iStyle преди края на декември с оригинална и в оторизиран сервиз, аз това бих направила, извинявай за непоискания съвет.

Публикувано

Не е проблем 20-30 лв ,стига работата и услугата да е извършена на ниво.Живея във Велико Търново и незнам дали може да стане чрез куриер.

Публикувано (редактирано)

Да, видях, можеш да се обадиш в сервиза и да се уговориш с тях, на мен ми казаха, че в случай, че има налична батерия, смяната става за час. Телефонът на сервиза е 0208400708, ако не вдигат пиши им на мейла service@istyle.bg. Затова споменавам тях, защото може без допълнително заплащане да стане едва ли не веднага смяната, другите два имат допълнителни такси и условия.

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

Криейтив също за 59лв, без скрити такси и условия. Успех!

Публикувано (редактирано)

Не е вярно, освен ако сега няма промяна, в Креатив не става на деня, ако искаш така трябва да го занесеш преди 11 ч и да платиш още 40 мисля бяха лв.

Да, сега проверих ценоразписа, ако искаш до 2 часа - 99 лв

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

Смениха ми я за около 2-3часа и не съм доплащал нищо. Тъй че е вярно.

В 9:15ч бях там, оставих го, и към 11:30ч ми пуснаха мейл че е готов.

Публикувано

Ами аз чета ценоразписа, може и да си имал късмет, но така пише просто, ако иска някой да рискува за няколко лева.

Публикувано

Няма какво да рискува, работа се върши. Ако ти се дават за оригинална - криейтив, ако искаш тънко като оная от сайта(която там е скъпа) - звънни на адаша в сервиза на форума. Така и така май си го писал бегАл. :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...