Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Ами не само в Креатив са оригинални, три са вече оторизираните сервизи, а за риск ставаше дума, че принципно се праща за смяна на деня, обявено е в ценоразписа, а това ме някой е успял без добавката да смени не е гаранция, че ще стане пак. Както и да е, сам ще си реши човека, аз писах каквото знам и не ми се спори.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Сменяй в оторизиран сервиз по Епъл програмата, докато не е изтекла. И да си платиш куриер, пак ще си е заслужавало. На 6с се сменя трудно батерията, понеже има яко лепило.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

В айстайл докато ми сменяха батерията ми обясниха, че ще приемат заявки за смяна до края на декември, а самата смяна може да е по късно през 2019г.

Публикувано (редактирано)

Аз си смених моята в iStyle и цялата процедура отне 40 минути и струваше 65 лв. Старата ми батерия беше на 81% здраве и издържаше максимум 4:30 - 5:00 часа юсидж. Често се налагаше да зареждам по два пъти на ден.

Сега резултатите са следните:
e77c98f686599ef70113d128cd45e0b3.jpg

iPhone 7 iOS 10.3.3

Редактирано от arm11
Публикувано

При все, че догодина като мине под 80% цената ще е в пъти по-висока, да, ако разбира се не планираш смяна на самия телефон, през тапаталк съм и не виждам с кой модел си.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Сменяй,ще останеш доволен,а и цената е добра.

Супер, записах си час в iStyle. Казаха ми да си махна Find my phone опцията. Но не ми казаха да си направя бекъп на данните. Дали ще трябва, че не искам да ми се трие всичко? А в момента лаптопа не е при мен. И още нещо - имам протектор на екрана. Нали няма да е нужно да се маха? 

Редактирано от RedBull
Публикувано

Преди 3 седмици смених батерията при тях и не съм правил бекъп. Смяната стана за 20-на минути и цялата информация си беше на телефона както го оставих. Бях изключил само find my phone. Не че има някакво значение, но телефона беше 6s.

Публикувано

Аз смених на жената на шестицата батерията. Казах им даже де не го ъпдейтват. Нищо като инфо не бе загубено.

Публикувано

Привет на всички ви,

Весела Коледа!

Тъй като ъпгрейднах и взех Xs вчера,забелезвам че батерията е много по-зле сравнение с 8+ който имах. Дали има нещо в последният ъпдейт (12.1.2) някой правило ли му е впечатление? Имам чувството че няма и 7-8 часа кара и светка червената лампичка ? 

П.С А все още дори часовника не съм си вързал към телефона.

Публикувано

Може би трябва да изчакаш ден-два. Всичко ще си дойде на мястото.

Публикувано

И един “тъп въпрос” искам да задам

При ново устройство хубаво ли е поне веднъж да бутна батерията до 0% и като цяло кое е добре и кое не при зареждане?

Публикувано

Няма нужда от подобни гимнастики.

Публикувано

Същата работа е с мен, много бързо се скапва батерията!

Sent from my iPhone XS, using Tapatalk Pro!

Публикувано

Възможно ли е да зависи от оператора? Зареждам на ден и половина-два.

Публикувано

Ами незнам, аз всеки ден и всеки айфон досега все всеки ден му пада батерията, едно и също не намирам разлика дори и с XS-а!
На А1 съм!

Публикувано

Аз това което мога споделя от не малкият ми опит с Айфона (Xs-a ми е 5 поред) е че цъка ли се много няма как да не падне на краят на деня.

Интересното е че 8+ в началото ми караше 2 до почти 3 дни и с месеците почна все по малко и малко и в край на сметка снощи го ресторнах на 89% battery health.

Сега с Хс-а ме е “страх” дя пусна Епъл часовника си защото на 6-ят час ще трябва да го зареждам

Дано наистина е нещо софтуерно,че ****

Весели празници!

Публикувано

А че ме подсети, ползвам и mi band 3 нонстоп вързана към телефона, вероятно има значение за батерията и това!

Публикувано

При мен няма. С xiaomi часовник съм.

Публикувано

Е ти пък, все се надявам да е от нещо друго :)

Публикувано

Аз си поръчах оригинална батерия от Германия за 6s plus,преди 3 дена си я смених сам за 10 мин без никакви трудности с помощта на you tube:) и веднага я включих в зарядното до 100% и след това ме изкара почти 48  часа.Това не се беше случвало от както си бях купил телефона,изключително съм доволен.След 3-4 пълни заряда може и повече да изкара,но колкото толкова.

22:20 е вече е на 52%

От когато съм го заредил на 100% съм ползвал почти само чат и Инстаграм. Силно се надявям да е от iOS-a,ама силно..

Sent from my iPhone XS using Tapatalk

Редактирано от arm11
Огромните скрийншотове се трият!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...