tedonsa Публикувано Януари 10, 2019 Публикувано Януари 10, 2019 Здравейте, аз от XR съм изключително доволен от батерията , издържа си 2 дни без проблем със сериозно натоварване. Преди това бях със Самсунг S7 , като параметрите на батерията са същите , но разликата е осезаема, той едва удържаше цял ден и то не винаги . Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 10, 2019 Публикувано Януари 10, 2019 Качвам последен шот, че 5S-ката бойна машина най-после ще й се смени батерията. Най-добрият iPhone, който съм ползвал досега. Седмицата му диша прахта. 2 Цитирай
RedBull Публикувано Февруари 3, 2019 Публикувано Февруари 3, 2019 На Коледа смених батерията на iPhone SE с нова в iStyle. След последния ъпдейт телефона държи все едно батерията е отново на 84% живот. Че и по-зле. Много бързо пада. Това нормално ли е? Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 3, 2019 Публикувано Февруари 3, 2019 Не звучи нормално. Обърни се към сервиза където са ти я сменили. Все пак и този продукт е с гаранция! Цитирай
kawabiker Публикувано Февруари 4, 2019 Публикувано Февруари 4, 2019 на 3.02.2019 г. at 20:23, RedBull написа: На Коледа смених батерията на iPhone SE с нова в iStyle. След последния ъпдейт телефона държи все едно батерията е отново на 84% живот. Че и по-зле. Много бързо пада. Това нормално ли е? Ако пада много бързо , около 4-5 часа и се зарежда бавно, не е проблема в батерията и ще трябва друг ремонт да се прави ... Цитирай
RedBull Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 Оправи се, след като сложих 12.2. Единствено сега кофтито е, че се показва заряда на батерията, вместо ден и дата. Цитирай
kalas_x Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 (редактирано) По-горе някой беше споменал едно много правилно нещо - “от както сложиха тези % за battery health,еб*** мамата” Само за протокол - телефонът си (Xs) го взех на 27 декември. Досега го ползвам и зареждам нормално,като вече е на 98% Дори вече не се дразня,а се смея на тези неща,защото просто няма смисъл. Не може телефон за 2,3к да не може да изкара 2 дена,просто е нелепо Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Февруари 7, 2019 от arm11 Огромните скрийншотове се трият! Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 Е, изкарва ли два дена или не?Моя изкарва няколко часа! Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro! Цитирай
kalas_x Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 Е, изкарва ли два дена или не?Моя изкарва няколко часа! Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro! 7:00 като го сваля от зарядното в 1-2 през ноща чак ми се налага да го включа,което не е зле предвид че използвам яко Инстаграм но все пак ми се струва нелепо всичко това А твоят все още ли се държи на 100% Battery Health? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 98 и после стана на 99 Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro! Цитирай
RedBull Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 Важно е да изкарва поне 1 ден. Другото не ме интересува. 1 Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 Да 8 часа 10, това ако е ден!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro! Цитирай
RedBull Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 Еми да ти изкарва деня. Като сутринта в 7 часа го махнеш от зарядното и чак в 18 часа да го сложиш да се зарежда. Това е трудна задача, но... 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 Говоря над 100 мин всеки ден. Нямам iPhone, който е изкарвал по-малко от 48 часа нов. Наистина нямам идея какво им правите... Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 8, 2019 Публикувано Февруари 8, 2019 (редактирано) Аз съм си така! Хайде другият път качи по-голями скрийнове. Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro! Редактирано Февруари 8, 2019 от arm11 Цитирай
JmeLche Публикувано Февруари 8, 2019 Публикувано Февруари 8, 2019 Аз съм с постоянно включен Bluetooth and WiFi и повече от 12/13 часа , не ми издържа батерията, но си направих експеримент с изключен Bluetooth and WiFi , повече от 15 часа, не ми издържа батерията със същите разговори около два часа за деня!Sent from my iPhone XS Max Dual using Tapatalk Pro Цитирай
Alex86 Публикувано Февруари 8, 2019 Публикувано Февруари 8, 2019 С iphone xs max горе долу с 1 зареждане издържа 2 дена при нормално ползване.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
skpavlov Публикувано Февруари 8, 2019 Публикувано Февруари 8, 2019 Моя мах последно издържа 7,5 часа юзидж за 24 часа. Батерията все още е на 100% здраве. Мисля това е добре. 2 Цитирай
Alex86 Публикувано Февруари 8, 2019 Публикувано Февруари 8, 2019 Моя мах последно издържа 7,5 часа юзидж за 24 часа. Батерията все още е на 100% здраве. Мисля това е добре.Зависи какво правиш, какви приложения отваряш, ако играеш игри, които са тежки може би и 1 ден няма да издържи. А това с health battery е пълен... и изобщо не работи коректно. Моята все още е на 100% Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
skpavlov Публикувано Февруари 8, 2019 Публикувано Февруари 8, 2019 Игри рядко. Нямам фейс и Вайбър. Ето какво ползвам основно. Цитирай
arm11 Публикувано Март 10, 2019 Публикувано Март 10, 2019 Дайте да я заключиме тази тема и да спите спокойно. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 10, 2019 Публикувано Март 10, 2019 Да се придържаме към естеството на темата? Който е неразбрал да прочете заглавието, останалото се трие. Цитирай
RedBull Публикувано Април 28, 2019 Публикувано Април 28, 2019 Хора, разбрах след месеци търесне разбрах къде е проблемът. iphone lightning port loose https://www.google.com/search?q=iphone+lightning+port+loose&rlz=1C1PRFI_enBG822BG822&oq=iphone+l&aqs=chrome.2.69i57j0j35i39j0l3.3263j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Това е често срещан проблем, ма може ли точно 2 месеца след като ми изтече гаранцията да се появи? От декември месец огъвам кабелите и някак си го нагаждам, но сега не се оправя. Какъв е проблемът? Телефона го слагаш да се зарежда, показва ти че се зарежда, но си седи до 1-2-3% макс и не иска да зарежда повече. Чистих порта, но никакъв ефект. Колко струва една смяна на порт? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 30, 2019 Публикувано Април 30, 2019 Ако е масов проблемът, може да опиташ да пишеш на Епъл съпорт с молба да ти ремонтират телефона безплатно, т.к. гаранцията ти много скоро е изтекла (ако става въпрос за 1-годишната от тях). В такива случаи с често срещани хардуерни дефекти пускат програми за извънгаранционна безплатна поправка, но това обикновено става доста месеци по-късно. И все пак, хубавото е, че възстановяват разходите по ремонт за проблема, ако си го направил в оторизиран сервиз. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ne4o Публикувано Май 8, 2019 Публикувано Май 8, 2019 Баси и батерията?!? На 26-я ден, след активацията на ХS, Battery Health показва 97%. С тоя тренд, след 6 месеца, ще трябва да я сменям? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.