dessyteneva Публикувано Юни 2 Публикувано Юни 2 Казват, че батерията на 14-ките била зле, моята днес падна на 99% здраве, само 18 дни преди да навърши година. Това е един вид рекорд, от както пуснаха опцията да се гледа здравето.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
penmark Публикувано Юни 2 Публикувано Юни 2 (редактирано) Да знаеш, че тръгне ли, няма спиране. До 1 месец ще ти паднат още 6-7 процента. Да не се плашиш Редактирано Юни 2 от penmark Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 2 Публикувано Юни 2 (редактирано) Е то това ясно, ама на минито ми падна първият процент на 3-4 месец, преди това на Xs на 8-я, затова сега съм доволна. На часовника вече съм на 98%, а е на 3 месеца… Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано Юни 3 от dessyteneva Цитирай
penmark Публикувано Юни 2 Публикувано Юни 2 Мойта 4-ка е на 84% за 4г и 2 месеца. Скоро се чудих как може на часовника батерията да деградира толкова по-бавно от на телефона, хем се зарежда всеки ден. Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 3 Публикувано Юни 3 (редактирано) Аз и телефона зареждам всеки ден, но мисля, че в случая причината за падане на батерията на часовника е бързото зарядно. Не обърнах внимание какво ми дават в Йетел, като го купих, сетих се чак като видях, че часовникът се зарежда за половин час. Иначе и 5цата ми беше на 87 като я продадох, на около 4 години, даже не бях погледнала, проверих защото ме питаха. Редактирано Юни 3 от dessyteneva Цитирай
mirror Публикувано Юни 3 Публикувано Юни 3 Бързото зарядно топи батериите. Зареждам само на бързо зарядно - 14 PRO MAX вече е на 95% за 9 месеца, а на watch-a за 18 месеца е съшо на 95%. Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 3 Публикувано Юни 3 Сетих се, ама късно, ще трябва да купувам ново зарядно явно, че не ми се въртят 2 телефона и часовник на едно.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Dimitrov71 Публикувано Август 5 Публикувано Август 5 Здравейте, колко процента Ви пада батерията през нощта (докато спите), когато не се използва телефона? С 15 про макс съм и моята от 12 вечерта до към 7 сутринта пада винаги с 1-2 %. Преди имах 6 плюс и батерията въобще не падаша, стоеше си на процентите на които е оставена. Ще бъда благодарен, ако споделите! Поздрави! Цитирай
kototakoa Публикувано Август 5 Публикувано Август 5 Да, при мен също е така. Но това зависи от много неща. Включен ли ти е интернета и тн. При мен има нещо по-притеснително. Само за 29 цикъла и батерията вече е на 99%. При предишните ми Айфони стоеше до 100% почти до първата година. Доста слабо за 15 про макс. 1 Цитирай
Dimitrov71 Публикувано Август 5 Публикувано Август 5 (редактирано) Лично при мен само WiFi стои пуснат, данните (мобилни) са спрени. Няма нищо на бекграунд… Иначе така изглеждат нещата при мен. Телефонът е вече на 6 месеца. Редактирано Август 5 от Dimitrov71 Цитирай
mirror Публикувано Август 5 Публикувано Август 5 Моят е на 10 месеца с 284 цъкъла и батерия 90% 1 1 Цитирай
ML16 Публикувано Август 5 Публикувано Август 5 Телефоните са за да се ползват и да служат. Всичко ми е пуснато от нищо не пестя, аз зареждам постоянно: в колата седи на безжичното, в офиса до компютъра wireless и през нощта пак на MagSafe и винаги имам предостатъчно ток. Така или иначе този телефон е в мен или 12 месеца или 24. А цената на батерията доста поносима. Иначе ми е на 98% и 264 цикъла от октомври миналата година. Сега, като сложа бетата ще и стане по тежко 6 Цитирай
robot Публикувано Август 5 Публикувано Август 5 преди 7 часа, Dimitrov71 написа: Здравейте, колко процента Ви пада батерията през нощта (докато спите),... Поздрави! Както си уточнил, има голямо значение дали спиш през нощта или не: ако спиш, батерията пада по-бързо, защото телефона усеща че е без наблюдение, знае че нищо не може да му направиш, и си цъка цял нощ батерията обаче ако не спиш, буден си, батерията на телефона не пада, знае че го следиш, че му хвърляш по едно око от време на време за проверка, и гледа да не пада много-много, че току виж си взел някой андроид Шегичка - както са казали и други колеги, всичко е индивидуално от мрежа, бекграунд апове, нотификации и т.н. Просто си намери оптималния цикъл на ползване и зареждане при теб - аз също съм с 15ПМ, от септември миналата година, зареждам го на всеки 2-3 дни, според зависи. Ползвам го 90% от времето на wi-fi, и го зареждам основно от USBто на компютъра, а зарядно ползвам само ако пътувам. Почти винаги го зареждам като стане на около 40% ако имам възможност, не чакам да пада повече. При всеки е различно, затова и статистиката е различна. 1 Цитирай
kototakoa Публикувано Август 5 Публикувано Август 5 Някой сменял ли е батерия в istyle или creative center? На няколко места прочетох, че след смяна е възможно да бъдат върнати заводските настройки и да изчезне цялата информация от телефона, но ми се стори малко странно. Някой моля да каже дали това е вярно. Благодаря! 1 Цитирай
Dimitrov71 Публикувано Август 5 Публикувано Август 5 Преди няколко месеца сменях батерия на айфон 8 в айстайл. Нищо такова няма! 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 5 Публикувано Август 5 Те предупреждават да си направиш бекъп за всеки случай, но и при нас навремето не беше ресетнат като го върнаха. Лошото е, че сега срокът за смяна е поне 2 седмици, преди ставаше за час. А цените им са доста високи, може би биха могли да си дадат малко зор с времето.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Kery70 Публикувано Август 5 Публикувано Август 5 Предупреждават да си направиш бекъп, защото стават и сакатлъци. Навремето носих две семици и една 6ца за смяна на батерии в криейтив, и едната седмица започна да се рестартира постоянно след смяната на батерията. Подмениха го с нов, и добре, че имаше бекъп. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
penmark Публикувано Август 5 Публикувано Август 5 Криейтив май вече не е същия като преди. “Новото” криейтив вече е Opa. Там ще носим нещо ако има за ремонт. 1 Цитирай
Dimitrov71 Публикувано Август 17 Публикувано Август 17 Здравейте, каква може да е причината, когато съм на 5G батерията да пада много по-бързо в сравнение с 4G. Четох, че при 5G се намалява живота на батерията, но аз не мога да докарам и 3 часа на екран. При 4G спокойно стигам 6-7. Става въпрос за София. На мтел съм. Цитирай
makaveli2 Публикувано Септември 4 Публикувано Септември 4 Колеги, понеже и аз погледнах цените в istyle за 12мини искат 200 лева за батерия и смяна. Някой от вас сменял ли е с неоргинална батерия за 12 мини? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 5 Публикувано Септември 5 Проблем с афтърмаркет батериите имат X/XS/XR/11/Pro, с 12-ките няма. Вече каква точно ще уцелиш като качество... 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 10 Публикувано Октомври 10 Колеги, как ви е живота на батерията след iOS 18? Мислех, че е заради 81-те процента здраве на батерията на моя 14 Pro, но вчера го пратих за смяна на батерията и се прехвърлих на резервната си 12-ка, която е на 100% здраве... и пак ми е трудно да изкарам деня с едно зареждане. Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 10 Публикувано Октомври 10 И аз съм доволна, а новата батерия не трябва ли да се разработи малко? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.