copyman Публикувано Май 19, 2011 Публикувано Май 19, 2011 Доста се порових и успях да намеря ето това: http://www.ladyada.net/make/mintyboost/icharge.html Моля, някой който е в час с тока да каже последните две схеми стават ли и дали мога да ги ползвам за да си направя конектора да зарежда телефона. Това което гледаш се нарича DC-DC конвертор и е предназначен да направи от две батерии АА формат ( 2,4 V) 5V за зареждане на iPhone. По същия начин са направени и всички зарядни за кола ... само параметрите на резисторите и бобината са други. А ги правят така защото DC/DC конвертора има КПД около 90-95%. Аз така си захранвам компа на мотора само дето трябваше да му осигуря повечко ток ... 2 Ghz процесор си папа ток Цитирай
Alxx® Публикувано Май 19, 2011 Публикувано Май 19, 2011 Е, да - прав си Аз съм само ентусиаст П.П. Да, с два предпазителя е телефонът. Цитирай
ypetrov Публикувано Май 29, 2011 Публикувано Май 29, 2011 А на средните изходи на usb-то трябва ли да се осигурява 1А ток, или те са самоза да залъжат телефона. Тези резистори ще издържат ли на този ток? Цитирай
ruil4o Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 (редактирано) Ето един сайт от където можете да си купите въпросния Belkin кликни ТУК ($4.82) А ТУК е същото зарядно но без напечатано Belkin, на половин цена ($2.25). Купувал съм от този сайт. Всичко е ОК. Доставката е безплатна. Редактирано Юни 7, 2011 от ruil4o Цитирай
tonygti Публикувано Юни 8, 2011 Публикувано Юни 8, 2011 Нещо не мога да влезна в този сайт: The service is unavailable. Цитирай
ruil4o Публикувано Юни 8, 2011 Публикувано Юни 8, 2011 А, да натиснеш "нов отговор" вместо да цитираш последно мнение??? Да, сега е така. Пробвай малко по-късно пак. Цитирай
iOnov Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 А някой може ли да ми каже ,дали е проблем ако се зарежда телефона през USB изхода на CD-то в колата ? Благодаря предварително!!! Цитирай
Юрий Белиоглов Публикувано Август 20, 2012 Публикувано Август 20, 2012 Дали всичко написано горе се отнася и за iPad2? имам едно зарядно за кола "energizer" 12-24V(input), 5.0v -1A (output) и се чудя дали няма да ми навреди на батерия, понеже в тези на белкин пише че са на 2А. въпросът в същност дали iPad има тези 2 предпазителя както на телефона? Благодаря предварително Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 22, 2012 Публикувано Август 22, 2012 http://dice.bg/belkin-300w-dc-ac-invertor-za-kola-zahranva-macbook-i-laptopi-item6747 това някой тествал ли го е? Най-вече за MacBook Pro и iPad 3 ме интересува.. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.