Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Навигация на 2G


kawabiker

Recommended Posts

Да ме прощават админите,че пускам нова тема, въпреки че по долното съм го написал и в друга тема, но се замислих че са малко потребителите с 2G , които четат темите за навигацийте по обективни причини :biggrin:

Понеже много си харесвам 2г-то и си го ползвам и за музика и радио в колата,реших че е крайно време и за навигация да го ползвам,качих му iGO направих си кабел по това описание

cabletoholux.jpg

свалих си от сидиа gpsserial, платих 2.5 евро за лиценз(ако си купите готов кабел от фирмата производител,лиценза е включен) , за да мога да ползвам външен gps приемник.

Резултата е кофти, iGo не сработва като хората с външен приемник, позиционира ме и започва през две секунди да си търси GPS сигнал и върти картата във всички посоки, с две думи не става с iGo на 2г с външен приемник, явно има някакъв проблем който може и да се изчисти след ъпдейт. За сравнение Sygic на 2г с външен приемник работи идеално и отгоре,дори по -добре от на 3г.

Пиша това, защото има доста хора, които имат 2г и според мен, биха желали да ползват навигация.

П.П. Кабела в оригинален вид струва 16 $ + около 4 долара мисля за доставка до БГ- http://store.igpsd.com/products/iphone-gps-cable, ако някой си направи кабела сам, лиценза се плаща тук- http://store.xwaves.net/?inc=products&id=6 на мен лично ми струва 6 лева и десет минути занимание, а приемника трябва да е Holux, на снимката са описани и моделите които сработват, ако някой реши да пробва и има нужда от помощ, да пише , ще се радвам да помогна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Прав си . Дори аз с 3G не гледам темите за навигаций пост по пост . Мисля , че за една вече излязла програма няма кой знае колко да се пише . Прочетох за програмата , прочетох за инсталацията , след това и за чалъмите и от там като започнаха ненужните коментари започанах да преглеждам темите през пръсти . Та , поздравявам всички ползващи 2G , защото лично аз познавам бая хора , на които доста им липсва навигацията в телефоните . :smile:

п.п. А колко струва външния приемник ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами зависи кой модел ще избереш на Holux,но за 30-40 долара мисля че може да се вземе нов,а за втора употреба и по надолу гледам че излизат оферти

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някои пробвал ли е дали се получава и с GPS различен от holux

P.S. Ако някои продава GPS-Holux да пише на ПМ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На всякъде откривам информация, че сработва само с Holux, а и за Holux мога да гарантирам кои са пиновете които дават сигнала към тела.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...