drbr Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Миро, благодаря за отговора, вече бях прочел написаното от теб в посочената тема и за съжаление под OSX не се получаваше, но сега реших да пробвам и Win варианта и се получи - грешката както винаги е най-вероятно в задклавиатурното устройство. Благодаря и съжалявам, ако съм се отклонил от темата. Цитирай
John Digweed Публикувано Октомври 3, 2009 Публикувано Октомври 3, 2009 Каде трябва да се слага Five Icon Dock Цитирай
John Digweed Публикувано Октомври 3, 2009 Публикувано Октомври 3, 2009 Да това ми е ясно, исках да знам каде трябва да ги слагам, вв моита тема или на друго място Цитирай
mupo Публикувано Октомври 3, 2009 Публикувано Октомври 3, 2009 Където желаеш. Ако искаш в нова тема, ако искаш в твоята, стига да са в папката Icons с правилни имена. Цитирай
John Digweed Публикувано Октомври 3, 2009 Публикувано Октомври 3, 2009 Много ти благодаря :razz: Цитирай
Kpuc Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Ще може ли iNike (икона) за iElegance тема ? EDIT: Ако може направо някой да ми направи "решетката", която се слага от външната страна на иконите, а аз да си ги редактирам после, благодаря! Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 15, 2009 Автор Публикувано Октомври 15, 2009 Имай предвид, че да започнеш ти трябва асоциираща програма за .psd файла. В случая аз използвах Photoshop по идея на mupo, и се получи. В случай, че неможеш да се справиш пускай request за икона тук. Нека важи и за останалите. Няма проблем да се достави, без значение резолюцията и. Цитирай
maNcHeSteRUTD Публикувано Октомври 21, 2009 Публикувано Октомври 21, 2009 Може ли Ielegance да хаби батерията и може ли да помоля за няколко иконки примерно "nimbuzz", "german byki", "mega weather", "miv tones", "quickoffice", "brushes", "my sticky", "vdrummer", "pianist", "fifa 10", ",sandstorm", "gangster", "g-force", "pes 2010", "blades of fury" мерси предварително..... Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 21, 2009 Публикувано Октомври 21, 2009 Това цялото едно приложение ли е?? nimbuzz german byki mega weather miv tones quickoffice brushes my sticky v drummer pianist fifa 10 sandstorm gangster g-force pes 2010 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 21, 2009 Автор Публикувано Октомври 21, 2009 maNcHeSteRUTD, ти направи ли си труда да изтеглиш архива с 2471 икони, или чакаш някой да ти ги сервира. Две от тези които искаш са пуснати свободно а половината са именно в този архив, но явно трябва някой да ги събере в едно (виж 1 и 2 стр.). iElegance Icons Цитирай
maNcHeSteRUTD Публикувано Октомври 21, 2009 Публикувано Октомври 21, 2009 Благодаря ти Grievous сега ще погледна. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 27, 2009 Автор Публикувано Октомври 27, 2009 (редактирано) Слагам тук този тапет заедно със дока (прозрачен), че не мога да се сетя кой ми го поиска. Редактирано Януари 24, 2010 от Grievous Цитирай
John Digweed Публикувано Октомври 28, 2009 Публикувано Октомври 28, 2009 Ще може ли икони на следните предложения, мерси предварително. Sea Battle Net TV Little Black Book Wolf VCA Face Fighter iDownload iRdio GR 4+4 Jam Unreal Trial Battery Magic Dance Radio FIFA 10 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 29, 2009 Автор Публикувано Октомври 29, 2009 @john, излиза така, че пакета с близо 2500 икони които съм качил е напразно. На 2 стр. ми благодариш за предоставените (сред тях RF10), сега пак ми я искаш. Mega Weather ако не ме лъже паметта е на 1 стр. Честно, не ви разбирам. Направено за лекота иконите са подредени по папки и азбучен ред. Нима някой е длъжен да ги свали, пресее според исканията ви, и да ви ги поднесе ей така на тепсия. Свали си пакета сега, виж кои наистина липсват и направи request. Направиш ли го тези два поста изчезват. Цитирай
John Digweed Публикувано Октомври 29, 2009 Публикувано Октомври 29, 2009 За RF10 бях забравил, но другите икони ги няма в колекцята, търсил съм ги ПП намерих още няколко, оправих поста по горе Sladichuk: :naughty: За пореден път установявам – не четеш! И правилата даже... Хайде в спешна творческа командировка ТУК, и следващият път, когато тръгнеш да коригираш мнение, което има отговор, и то пък от мод, силно се замисли! :signhere: Цитирай
John Digweed Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 (редактирано) Ето един тапет от мене Редактирано Януари 24, 2010 от Grievous Цитирай
monbonim Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 И аз да помоля за три икони на: банка ДСК,АБВ поща,tapa talk Цитирай
Kaloyan Публикувано Ноември 17, 2009 Публикувано Ноември 17, 2009 Някой има ли виждане защо на iElegance Pro, както и на iElegance, на lockscreen-а надписа slide to unlock/отключи стои изолиран в дясно и полувината го няма?! Много грозно се получава... Общо взето с всички теми има някакви проблеми, които ме дразнят и сега съм без тема А iElegance Pro си я купих, но както ви казах нещо не се оправям с прилагането и .., Цитирай
enz0 Публикувано Ноември 30, 2009 Публикувано Ноември 30, 2009 А възможно ли е да споделиш тази синя рамка Цитирай
B_A_D Публикувано Декември 5, 2009 Публикувано Декември 5, 2009 Искам да сменя някои от звъците на iElegance /private/var/stash/Themes.lsH1S4/iElegance.theme/UISounds със оригиналните по default на iPhone . Може ли някои да ми каже пътя по които да стигна до тях ? Edit: Сега забелязах че в /private/var/stash/Themes.lsH1S4/iElegance.theme/UISounds има много звуци които не се използват или не издават никакъв звук сиреч не изпълняват никаква функция, но заемат 86 KB място .... Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 5, 2009 Публикувано Декември 5, 2009 Просто изтрий ненужните звуци от папка UISounds и ще се "заместят" с оригиналните или изтрий цялата папка UISounds от темата. Цитирай
John Digweed Публикувано Декември 9, 2009 Публикувано Декември 9, 2009 (редактирано) Dock Flow с 5 икони. Трябва да имате инсталирано Five Icon Dock от Cydia, и да са подредени по този начин (Safari, Messages, iPod, Phone и Mail) Dock Flow със 7 икони. Tрябва да имате инсталирано (7 icon dock) от Cydia. И да са подредени по този начин (Phone, Messages, Mail, Safari, App Store, iTunes, Camera) Редактирано Януари 24, 2010 от Grievous Цитирай
subzer0 Публикувано Декември 23, 2009 Публикувано Декември 23, 2009 Някой има ли виждане защо на iElegance Pro, както и на iElegance, на lockscreen-а надписа slide to unlock/отключи стои изолиран в дясно и полувината го няма?! Много грозно се получава... Общо взето с всички теми има някакви проблеми, които ме дразнят и сега съм без тема А iElegance Pro си я купих, но както ви казах нещо не се оправям с прилагането и .., И аз имам този проблем. Сложил съм си Gruppled Lockinfo, но и махам отметката в Winterboard в случай че тя прави проблеми, но пак не се получава. :confused: P.S. iElegance PRO съм я теглил от репото на xSellize, ако това има значение. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.