chayanne Публикувано Юли 2, 2010 Публикувано Юли 2, 2010 За да се изключи, копчето трябва да се задържи натиснато 3 секунди. Включването става без задържане. Цитирай
nqkoibg Публикувано Юли 4, 2010 Публикувано Юли 4, 2010 Аз само да питам някъде в София да продават Nike+ маратонки? Доста пъти съм гледал в моловете и нямаше. Някой ако е ходил до магазина на Nike да сподели дали вече са докарали такива. Цитирай
amaret0 Публикувано Декември 5, 2010 Публикувано Декември 5, 2010 Сори че малко стара тема "съживявам" но ме интересува следното: това - Nike iPod Sport Kit + iPhone 4 дали ще успее да се сработи? Тъй като гледам пише ipod nano и 3GS като изискване... Та...някой подкарвал ли го е в такава комбинация? Благодаря предварително. Цитирай
Sid Публикувано Януари 15, 2011 Публикувано Януари 15, 2011 Би трябвало да сработи - на моя iPhone 4 имам програмка за NIKE+, както всички я имат - значи го поддържа. Освен това днес ми пристигна сензора - и пробвах да го включа - телефона го откри - а как работи ще кажа утре - днес не остана време. 1 Цитирай
menabg Публикувано Януари 16, 2011 Публикувано Януари 16, 2011 Работи си без проблем на iPhone 4.Тествано е ! Цитирай
Dean Публикувано Януари 29, 2011 Публикувано Януари 29, 2011 Имам въпрос,сензора работи ли с всякакъв вид обувки,задължително ли е да са nike със специалния джоб дето са ? И от къде да се сдобия с такъв сензор ? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 29, 2011 Публикувано Януари 29, 2011 Ако прочетеш само първата страница на темата, ще осъзнаеш колко е ненужен въпроса ти! Цитирай
DraWy00 Публикувано Февруари 10, 2011 Публикувано Февруари 10, 2011 Здравейте колеги. И аз съм решил да се включа във вашето "комюнити" . Искам да попитам само: аз съм с 3GS, и доколкото разбрах, от сайта на Найки, ми трябва САМО сензор, без приемник? Така ли е, или бъркам? Поздрави Цитирай
DraWy00 Публикувано Февруари 17, 2011 Публикувано Февруари 17, 2011 Вчера си купих сензора, и днес го пробвах.. Пробягал съм 2.5км точно, тежа 100кг. Пише ми, че за тези 2.5км съм изгорил само 230 калории? Възможно ли е да са толкова малко? Цитирай
ivaylodj Публикувано Февруари 21, 2011 Публикувано Февруари 21, 2011 (редактирано) Толкова са някъде калориите (със или без сензора). Трябва да увеличиш разстоянието на мин.4 км и постепенно да го увеличаваш до 6-8 (може би и 10) км. Редактирано Февруари 21, 2011 от ivaylodj Цитирай
kartichko Публикувано Април 29, 2011 Публикувано Април 29, 2011 Някой може ли да ми каже къде в Пловдив или района продават Nike+ (само сензор - в дигитален е с приемник за айпод) Цитирай
Ledg Публикувано Септември 30, 2011 Публикувано Септември 30, 2011 Сори за бъмпа на темата, но къде е логиката в това, че работи само с маратонки Nike. Как изобщо сензора отчита моделът ти маратонки? Цитирай
orbitalen Публикувано Септември 30, 2011 Публикувано Септември 30, 2011 Конкретният модел маратонки Найк имат слот, в който можеш да поставиш предавателя. Нищо не те спира да използваш и други маратонки, просто трябва да намериш място да сложиш предавателя. Цитирай
Ledg Публикувано Септември 30, 2011 Публикувано Септември 30, 2011 Благодаря за отговора. Все пак имам поне 2-3 чифта маратонки и още един заради предавателя.. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.