Anthony Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Моят съвет е да разкараш InteliScreen. Проблемите са му много повече от ползите. Цитирай
tuningmania Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 До "Anthony" - Мда.. Това е един от вариантите :confused: Гадост :neutral: Иначе е удобен, да му се незнае Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 25, 2009 Автор Публикувано Ноември 25, 2009 Сега, отиди пак в шапката на темата и прочети последните 3-4 реда. Поослушай се малко и прегледай телевизора си. Виждам, че никъде не си споменал за тези две приложения и съответно настройките им. Ако всичко е нормално и проблемите продължават, решението е едно - послушай по-мъдрите. Разкарваш IntelliScreen и се насочваш към Тази тема. След малко ще получиш и лично. Цитирай
tuningmania Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 До "Grievous" - Мерси за "Личното Съобщение". Ще пробвам и тази програмка, да видя дали ще ми е удобна. А не съм споменал за двете програмки, защото прочетох в самото начало какво трябва да се направи с тях и веднага "Off"-нах опцията "Use Status Bar" в "Intelli Screen"-а. А пък "LockInfo" не съм слагал изобщо, освен ако не се сложила самостоятелно, покрай някое друго приложение, и да няма никаква иконка за нея, което не ми се вярва.. Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 21, 2010 Автор Публикувано Февруари 21, 2010 IntelliBorn & IntelliScreen v2.96.7 http://itunes.apple.com/linkmaker/ Цитирай
vilent Публикувано Февруари 21, 2010 Публикувано Февруари 21, 2010 Благодаря за труда ти Grievous, Програмката е страхотна Цитирай
Grievous Публикувано Март 24, 2010 Автор Публикувано Март 24, 2010 Програмата наистина е страхотна. Нищо общо с това, което беше през ерата 1.1.x. За ваше улеснение а и да избегнете всички необходими врътки, просто инсталирате от репото на BeYouriPhone и получавате последната 2.96.7 Premium версия. Напълно чиста, без инсталация на Rock и излишни акаунти. Цитирай
WolfDale Публикувано Март 24, 2010 Публикувано Март 24, 2010 Мисля, че ще е малко да кажа само, че съм изумен от програмата! Толкова полезни възможности има, че не мога да опиша как й се радвам . Най-хубавата част е че можеш да си подреждаш във каквато форма желаеш съдържанието, а дори разполага с 2 страници за да бъде още по прегледно. Наистина изключително интутивно е направено приложението ! Цитирай
NBT Публикувано Март 24, 2010 Публикувано Март 24, 2010 Честно казано не вииждам нищо повече от Lockinfo. Единствено, че има 2 страници но за сметка на това ми се вижда малко по-тежка. Цитирай
myexec Публикувано Юли 17, 2010 Публикувано Юли 17, 2010 А intelliscreen за iOS 4 ? Благодаря Цитирай
myexec Публикувано Септември 4, 2010 Публикувано Септември 4, 2010 Пробвах няколко пъти вече и нестава. Всичко е ок само дето на lockscreen -а нищо не излиза. Някакви идеи? п.п. Оправих се, трябваше само да се логна в Rock. Цитирай
copyman Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Имам проблем с IntelliScreen-a ver- 4.7.1 (купена версия е) като вляза в IntelilAlerts и се затваря програмата. Това майната му , но и не предупреждава за пропуснати обаждания и т.н. Фирмуер : 4.2.1 . Май трябва да се чака по нова версия Цитирай
iPhoneman Публикувано Октомври 29, 2011 Публикувано Октомври 29, 2011 IntelliScreenX е подобрение на IntelliScreen и обогатяване на Нотификационен центъра за iOS5. Ще бъде достъпно в Бета репото днес, а цената му след премиерата ще е мисля около 10$. http://www.intelliborn.com/isxbeta 2 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 29, 2011 Автор Публикувано Октомври 29, 2011 Цената му е $9.99, но ако вече си закупил IntelliScreen, ще получиш ъпгрейд струващ $7.99. Мисля, че навремето я плащах и мога да я предоставя на някой желаещ. Цитирай
didistyle Публикувано Октомври 29, 2011 Публикувано Октомври 29, 2011 Инсталирах бета версията на интелискриин Х и засега нямам никакви проблеми. Мога да кажа само едно - МНОГО Е ДОБРА 1 Цитирай
1n50mn1ac Публикувано Октомври 30, 2011 Публикувано Октомври 30, 2011 Също съм с бетата , мнодо добре се държи и много добра работа ми върши. Цитирай
TUISTERa Публикувано Октомври 30, 2011 Публикувано Октомври 30, 2011 При мен също се държи уникално добре, може и да се замисля за купуване. Цитирай
TUISTERa Публикувано Ноември 7, 2011 Публикувано Ноември 7, 2011 Вече ми искат пари... Някак си ми е трудно да приема, че трябва да платя за бета... Цитирай
didistyle Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 Не виждам защо се притесняваш, момчетата от ИнтелиБорн постоянно работят и пускат ъпдейти с фиксове за бъгове и нови екстри. За мен лично това е може би единствената програмка, за която си струва да дадеш пари. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Август 1, 2012 Публикувано Август 1, 2012 Някой ползва ли X версията да сподели някакво впечатление,понеже мисля да я закупя? Цитирай
SpAwN Публикувано Август 1, 2012 Публикувано Август 1, 2012 Никак не е лоша , но аз не мога да сравнявам обективно , защото никога не съм ползвал друга освен Х - версията. За мен си струва всеки цент. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Здравейте,някой може ли да ми помогне с добавянето на RSS на форума? Свалих си IntelliScreenX и така и не мога да го настроя да ми показва форума. Sent from my iPad using Tapatalk HD 1 Цитирай
stangen Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 Колеги как е от към консумация на ток? Програмата изглежда страхотно, особенно с добавените бързи клавишиш за нет, вифи, блутуут и т.н. Определено се замислям да я купя. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 Преди съм я ползвал и биваше, сега...ще чакаш още някой. Принципно, самият субстрат лапка, активатор(присъстващ) също, а при туийкчетата зависи основно от няколко фактора: ползване на нет(Локинфо, напр.), обем и налична жива анимация(най - вече). Тази би трябвало да клони средна към ниска консумация. Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 И аз се замислям за същото само не мога да разбера защо ми рефрешва времето ръчно? Sent from my iPhone 4s using Tapatalk! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.