BulgarianSS Публикувано Март 1, 2014 Публикувано Март 1, 2014 Прекрасно е. И на всичкото отгоре-безплатно,ако си купил ISX 6. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 1, 2014 Публикувано Март 1, 2014 Щом пуснаха бетата,вече са на финалната права. Това приложение го чакам,от както излезе джейл-а. Цитирай
gogi6 Публикувано Март 2, 2014 Публикувано Март 2, 2014 Днес май http://modmyi.com/content/13993-recently-teased-intelliscreenx-7-app-released-sunday-evening.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+home_all+%28MMi+%7C+Homepage+All%29 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 Скоро. Малко остана. Най вероятно утре наше време,но не е 100% Тук е: Инсталира следното: Чака се поправка на следните неща: Цената: Цитирай
The Shaman Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 Малко са се уляли с тея 10$, но кво да се прави 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 Не съм го тествал с BiteSMS-има пробен период-пробвай и кажи Иначе цената е малко завишена,но поне не ни карат след като сме закупили 6-цата да плащаме отново,което си е плюс. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Март 3, 2014 Автор Публикувано Март 3, 2014 Малко са се уляли с тея 10$, но кво да се прави Нали? И аз я платих, но я разкарах след час. LockInfo си е LockInfo. Другото, което ме подразни е отговора на мейла, който му пратих. Платил съм IntelliScreen по времето, когато модерен беше 3G/3GS. Подобно на iBlackList ми се поискаха още кинти, да ми се прехвърли лиценза на новото устройство. Е, то бива наглярщина, ама чак пък толкова. Попитах дали ще има някаква компенсация сега, след толкова години. Казаха ми, че трябва да заплатя отново. Направих го, но явно съм се подвел. Както и да е, чакам Ashman. 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 Коле, и аз броих 14,80, но не ме кефи нещо... Цитирай
gogi6 Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 С BiteSMS не работи добре,което е разбираемо!В сейф мод влезе телефона веднъжИ аз съм фен на LockInfo;)Много натруфено ми се видя това,но всеки си има вкус Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 Gogi6,ъпдейта трябва да оправя проблема с BiteSMS. Иначе,хора разни-и преди имаше хора,които не харесват ISX,а предпочитат Lockinfo. Лично на мен,това приложение ми харесва повече. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 Мда,сега видях,че са го оправилиБез да засягам никой,10$ за спам на LockScreen-a....Не,мерси 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 Защо винаги при респринг/рестарт ми вади шорткът за писане на ново съобщение? При вас така ли е? Цитирай
The Shaman Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 А спама може ли да се спре? Не откривам начин. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 Защо винаги при респринг/рестарт ми вади шорткът за писане на ново съобщение? При вас така ли е? Аз съм с платената версия-нямам този проблем. П.П. Шамане-кой спам те притеснява? Цитирай
Hcattaneo Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 При мен не зарежда информацията от Фейсбук, изписва loading и не зарежда нищо. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 Аз съм с платената версия-нямам този проблем. П.П. Шамане-кой спам те притеснява? Това до часовника. Майл, рсс Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 При мен не зарежда информацията от Фейсбук, изписва loading и не зарежда нищо. Отвори си веднъж Facebook приложението и ще се оправи. Шамане-не откривам и аз начин. Цитирай
Hcattaneo Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 Отворих го, но пак не зарежда. П.П Рестартирах по друга причина, но и Фейсбук тръгна 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 Махнах всички, но мейла остана да се врътка. Става от настройките за RSS, махате тикчетата и респринг. 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 Мхм и аз ги разкарах-оставих са BG iPhone. Така съм доволен. Благодаря ти Цитирай
The Shaman Публикувано Март 4, 2014 Публикувано Март 4, 2014 А идея, защо, дните почват с ден по-късно? И след тапване какво показва? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 4, 2014 Публикувано Март 4, 2014 Трябва да е бъг,писал съм им,предполагам,че ще го фикснат скоро. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 4, 2014 Публикувано Март 4, 2014 То и аз писах. А второто какво е? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.