jein Публикувано Февруари 11, 2011 Сподели Публикувано Февруари 11, 2011 Значи проблема е следния... когато поставя карта в телефона /iphone 2 / след 3-4 мин той сам се изключва. Ако няма карта в него обаче няма такъв проблем, някой да има идея защо така. Този номер го прави със всякакви карти Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Alxx® Публикувано Февруари 12, 2011 Сподели Публикувано Февруари 12, 2011 Посети форумния сервиз. Вероятно проблемът е хардуерен. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Igov Публикувано Март 5, 2011 Сподели Публикувано Март 5, 2011 Опитай да направиш един рестор преди да се стига до сервиз, много от телефоните който са идвали за ремонт при мен с някакви такива бъгове са оправяни със смяна на софтуера. Така, че опитай преди да се стига до сервиз. Успех Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 venco Публикувано Март 6, 2011 Сподели Публикувано Март 6, 2011 Здравейте, и при мен се появява същия проблем. Отворих телефона и премерих батерията - беше 0.5V; решил съм да е сменя. като го направя ще пиша за резултата. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 jein Публикувано Март 6, 2011 Автор Сподели Публикувано Март 6, 2011 Поблема при мен е бил в копчето за заключване/ включване. Сега го оставям сам да се заключи и нямам проблем - не изключва сам Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Въпрос
jein
Значи проблема е следния... когато поставя карта в телефона /iphone 2 / след 3-4 мин той сам се изключва. Ако няма карта в него обаче няма такъв проблем, някой да има идея защо така. Този номер го прави със всякакви карти
Линк към коментара
Сподели в други сайтове
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.