simba4 Публикувано Септември 5, 2024 Публикувано Септември 5, 2024 Ами каквото такова, иначе красив!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Декември 29, 2024 Публикувано Декември 29, 2024 Със здраве да се ползва,че на мен тоя ми къса нервите 5-а година: Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Събота в 01:21 Публикувано Събота в 01:21 ами, имам го от повече от година, но съм го носил 5-6 пъти само! Не мога да съм 100% сигурен, че не избелява...А дава ли ти някакво изоставане или избързване на ден или месец?Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Събота в 17:20 Публикувано Събота в 17:20 @ayl да ме прощава за изтрития пост, ама снимките качени през тапата представляват една цяла страница BB code-ове без реално да се вижда снимка. Моля, ползвайте браузър за целта. 2 Цитирай
ayl Публикувано Събота в 17:35 Публикувано Събота в 17:35 Ех не знаех, че има проблем. Май наистина тоя тапатолк трябва да го махаме. Та ето аз какъв нося напоследък. И той не е "оня единствения", който всички чакаме да разберем кой е, ама става... и то много. 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Събота в 21:45 Публикувано Събота в 21:45 Простено ти е Готин дизайн, да, не е уан енд онли, но е изчистен(според мен) и строг(при класическите часовници, понятието "строг" е синоним на класика и качество, поне за мен). Срам, не срам, напоследък не нося класики, нося модерен и бюджетен "умен" като игумен часовник следящ сърце и сън. Налага ми се, предвид сърцето ми, което април месец поиска да излезе от чата. Два пъти Е, от късметлиите излязох. P.S. Винаги съм смятал тапата за л@йно, а в днешно време е просто неизползваемо...л@йно. 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.