Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

На "илиенци" ги има по 60-70лв.

Публикувано

На "илиенци" ги има по 60-70лв.

Значи в илиенци продават други реплики.

http://www.watchesinstyle.com/replica-rado-diastar-swiss-eta-movement-with-authentic-style-p19940.html

Публикувано

А ти защо мислиш, че различните реплики имат сериозна разлика в стойността? Те са направени да се купуват от хора, които не ценят качеството и им е все едно.

Публикувано

По-скоро за хора, които искат да се надскочат.

Публикувано

Просто видях, че различните реплики са с различна цена, часовника, който имам (не съм си го купувал за да се надскоча или нещо от сорта) ми изпадна от една далавера и не искам да го нося, та за това мисля да го продам.

Публикувано

hublot_king_power_unico_gmt_watch_kiybm.jpg

HUBLOT King Power Unico GMT

hublot-king-power-unico-gmt-aluminiumdrehscheiben.jpg

Публикувано

Аз ползвам това от 2002г :) Само че последно време нещо "изпреварва събитията". За една сецмица 2 -3 мн бяга напред! :)

П.П снимките не са мои, но е едно към едно с моя .. :)

4Osm9WsLuyJ5xbS0ck859YbYfsgwWv.jpg

0flwTHwqMs4QYbmvwdUr7fumqHbB9Z.jpg

Публикувано

Аз съм с ето този часовник от година и нещо...

Не е толкова грамаден , колкото изглежда.. ;)

spacer.gifDiesel

Публикувано (редактирано)

Защото НЕ е. Тизо е лъскава масовка. Ти на opel astra gtc луксозна кола ли викаш?

На астрата невикам луксозна кола,ама я ми подскажи защо по време на зимните спортове ,които излъчваха по Евроспорт даваха реклама постоянно на Тиссот пред 2-3г ,а сега я смениха с Хъблот?Ааа и друго,защо часовници от 2000-2002 поддържат една цена,дори и по висока?Прекалено си подценил марката.

Tissot Watch Company, a leader in the luxury watch world and a sponsor of many sports programs, has come to be known as one of the commanders of innovation in the watch world. Това предполагам ще си го преведеш!

Редактирано от Камен Кръстев
Публикувано

Tissot, драги беше марка, вече е точно масовка, преди време имах магазин за часовници, знаеш ли сега с какви машини са....пластмасова занитена(неразглобяема)ETA, MADE IN TAIWAN .....Същите тези любими твой Тисоти се продават по летищата на смешни цени....и който е тарикат не ходи в Джулиани да се набутва, а внимава какво купува...

Публикувано

А това ,че Беше марка не го спомена в горните постове,то вече всичко е Made in Taiwan ,Made in China и т.н. Мога да ти дам конкретен модел и мога да гарантирам,че в целия свят е на една цена!Те и Сони не ги правеха в Китай,ама сега...

Публикувано

Страшен аргумент е това спонсорство на спортни състезания. Значи и Дачия са луксозна марка.

Публикувано

По тая логика от кутията на бисквитки "негърче" ще изскачат печки като я отвориш :tooth:

Абре, Камене - ти на всеки рекламен слоган ли се връзваш?

П.П. Другите, по - сериозни марки с механизми от Китай? Тизо може би, ама от Омега нагоре - не днес, бате, не днес. Има един малък град в Швейцария, почти село - казва се Биен и е близко до Женева. Пожелавам ти да го посетиш някой ден...

Публикувано

Биен или Биел хич не е малък по швейцарските стандарти. Бях там есента, по-голям е от Нюшател. А Tissot не е премиум марка и никога не е бил, освен в нашите очи. Преди 20 години за най-луксозни марки си мислихме Seiko и Orient. Фактите са други, за най-голямо съжаление. Луксозните марки нямат модели за 300-400 лв. и никога няма да имат. Точно цената прави лукса. Както не всеки може да си позволи да носи диаманти, така и не всеки е с Hublot или Rolex.

Публикувано

Хвърлил съм око на един такъв: http://www.bgdot.com/CERTINA-DS-PODIUM---C536.7029.42.65?action=11&id=3314

Инересува ме някой знае ли тази серия дали е с японски кварц или швейцарски?

Алтернатива е този: http://www.jacques-lemans.bg/view_watch.php?id=207

но парите са повече. Всеки съвет е добре дошъл.

Публикувано

Ако беше швейцарски, щеше да пише Swiss, там където е отбелязано, че е кварцов механизъм....

Публикувано

Ами гледах в Youtube едно клипче с перзентация на Сертина-та и там забелязах, че на хронографа пише swiss made. Или това няма значение...?

Публикувано

Не е така - има. Не може да е swiss made и да е с механика от друга държава. Обсъждали сме въпроса по - назад в темата.

Публикувано

Адашче, говорим за описанието на тиктака в сайта, там където пише....механизъм: кварц

На оригинала си е ясно казано: Swiss Quartz, на фейка пише само Quartz, риска за пазаруване от сайтове за часовници е много голям, моят съвет: проверен сайт за продажба, в смисъл, някой, който е пазарувал от там и е дошла читава стока, пак казвам, имах магазин за часовници, една от услугите беше проверка и екпертиза на тиктаци, на хора, които желаят да ги закупят от други хора, немаш си представа що менте ми е минало през ръцете......Единственно от "Avi center", всичко купено от тях е 100% оригинал, имаше една фирма за часовници "Ovaras", в София, не знам дали още същестува сега, там също всичко е истинско....

Публикувано

Има я ;)

П.П. Образовай се - нямат право да пишат swiss made, ако механизмът не е такъв, окончателната сглобка не е швейцарска и пр.

Публикувано

Ето го отговора на въпроса, дали е менте или не....човека по-горе това и питаше....."образован" съм бре, дълги години баща ми лека му пръст работеше с двете фирми в поста ми.....

Публикувано

RICHARD MILLE

Tourbillon Skull RM052

richard-mille-tourbillon-RM-052-skull-00.jpg

richard-mille-tourbillon-RM-052-skull-03.jpg

004591-005.772.jpg

Richard-Mille-Tourbillon-RM-052-Skull03.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...